Venčení psa s miminkem. Jak to vymyslet?

3. říj 2021

Ahoj holky, za pár dnů rodím, s miminkem budu bydlet sama. Mám ale psa, který je zvyklý chodit ven kolem 11, pak kolem 16., a naposledy kolem 22. hodiny ven.. jak to pak vymyslet s miminkem? Zvlášť mi jde o to večerní venčení.. tahat kočár na každý venčení kolem baráku mi přijde jako blbost.. nosítko? Přecejen to bude říjnový miminko, večer už bývá zima.. napadá vás něco jak to vymyslet?😄

makovice88
3. říj 2021

Sama jsem tedy nebydlela, ale taky jsem vencila, i v zime. Dite jsem proste navlekla a sup s ni do nositka. Nemas nikoho, kdo by obcas mohl vyvencit?

gruyerre
3. říj 2021

Co nosítko a nosicí bunda? Nemusela bys miminko navlíkat do kombinézy 🙂

konidana
3. říj 2021

Pres den s kocarem, vecer mimi do satku pod svrchni vrstvu obleceni.... bohate staci vetsi flizka na zip😉

areh
3. říj 2021

Kamarádka chodí s mimčem v šátku. Na večerní venčení bych mimčo uspala v kočárku (záleží v kolik ti budou večer usínat) a po procházce přenesla do postýlky. Mě děti spaly už kolem 7 hodiny.

barunka1408
3. říj 2021

A nedosáhla by ti chuvicka před barak ?

chrystyanna
3. říj 2021

Nemohla by třeba nějaká kámoška/sousedka, že bys ji dala třeba tu Chuvicku na tu chvíli nebo by byla těch pár minut u tebe v bytě.. Myslím hlavně to večerni venčení

aurum4
3. říj 2021

Pri prvnim diteti jsem chodila za barak, kam me dosahla chuvicka, u druheho satek, ale nasi psi se hlavne prizpusobili detem, takze se chodilo ven podle nich a vubec jim nevadilo se jit vycurat ve 20h a pak do rana vydrzeli.

megi89
3. říj 2021

A nemůže ti někdo večer venčit? 🤔 Jinak já vencila 2 feny, a malého jsem měla i v zimě v nositku. Měla jsem soft bundu a v pohodě. 🙂 a když jsem byla sama, manžel byl na cestách, tak holt vydržely. Šli jsme na 2 hodinovou procházku, domu po 19h a vydržely.

jirovapa
3. říj 2021

U nás se pes přizpůsobil dětem. Takže ráno venčím cca kolem 8, pak okolo 3-6 (záleží podle spaní dětí apod.), večer nejdéle kolem půl 8 (a vydrží do rána). Prostě jsme se všichni sehráli a je to v pohodě. 🙂

antoinet
3. říj 2021

Miminka chodí kolem osmé spát, to ho jako vzbudíš a vezmeš ven na mráz? Radši bych vystrčila pejska na vyčůrání bez miminka, těch prvních pár hodin spánku spí dost tvrdě.

barmil
3. říj 2021

Posunula bych to podle režimu dítěte. To poslední venčení v 22 aspoň na 19/20, rano už určitě do 11 spat nebudeš, takže může jít taky dřív a odpolední by bylo nejdelší a podle toho, kdy pujdes na prochazku s miminkem.
Na večerní venčení by se hodil ideálně nějaký puberťák ze vchodu, obejde vchod, sluchátka v uších, dáš mu pár korun a mas klid.

aspie83
3. říj 2021

Před dětmi byl náš pes taky zvyklý chodit ven ve 22 hodin, ale po narození dětí se to prostě posunulo a poslední venčení je kolem 20 hodin.. a v pohodě vydrží do rána, to chodíme kolem půl osmé, někdy i v půl deváté (podle dětí..) a pak odpoledne na nejdelší procházku. Oba syny jsem brala ven normálně v kočárku 😉

nikivm
3. říj 2021

Měla jsem stejné dilema. Po porodu mi občas vypomohla s večerním venčením sousedka, ale už v těhotenství jsem měla větší zimní bundu, šátkovala jsem téměř okamžitě a krásně se pod tu obyč bundu potom vešla. Večer jsem malou uložila a po kojení vyběhla na 10-15 min. Zatím nebyl problém, vždycky jsem viděla, že spí tvrdě

ferda90
4. říj 2021

Ahoj, já Teda sama nebydlím ani jsem nebydlela, ale máme syna 8 měsíců a dva pejsky. Když přítel nemohl vyvencit, tak jsem vzala Filipka do nosítka, vzala jsme si bundu od přítele protože já jsme drobek a on je kus chlapa a oba jsme se zabalili s Filipkem do té bundy a šli venčit. Filípek je únorové miminko, takže taky byla ještě zima.

mhpraha
5. říj 2021

ahoj, mám 3 měsíčního chlapečka a 5-tiletého pejska. večer venčím s nosítkem, přes den beru pejska s kočárkem, když jdu ven. někdy je toho hodně, ale dá se to zvládat i v jedné osobě..