Aktivity s 8měsíčním miminkem

luj89
12. bře 2018

Ahoj holky,
jake aktivity delate s 8mesicnimi miminky? Prijde mi, ze se dcera nekdy nudo a pak je protivna. Jenze co porad vymyslet? Sama se nekdy zabavi tak na 10 minut a zase vyzaduje pozornost...

Budu rada za vase napady 🙂

kamste
12. bře 2018

Jestli už leze, tak jsem používala plyšový míček s rolničkou a házela ho po pokoji a dítko "aportovalo" nebo jsou natahovací hračky, které pak dítko honí. Pokud už zkouší stoupat, tak jsem používala ohrádku (např. u postýlky). a mezi příčky dávala plyšáky a dítko je strhávalo dolů. Jinak muchlání papírů, trhání krabiček, vytahování stužek z krabice od kapesníčků a další takový "bordelení" má taky úspěch.

sicilka1
12. bře 2018

U nas v tomto věku hračky třeba vůbec nefungovaly.. největší zábava byla vytahování všeho možného odkudkoliv. V kuchyni hrnce z supliku - vyhradila jsem ji speciální bezpečný prostor. Vytahování papírových kapesniku z balení. Oblečení ze skříně. Rozhazování plen. Popsala bych “hraní” jako když vybouchne atomovka v bytě. Taky největší zábava samozřejmě bylo se schovavat a bafat na sebe.. 🙂 Hračky fungovaly až později a to zejména knížky..