Věříte na výklad karet?

kyioko
20. črc 2023

Verite na vyklad karet? Co vam vyjde nebo vyslo, to se i stane? Zajima me to. 🙂

1pomnenka
20. črc 2023

Kamarádce vyšlo, že bude mít 2 děti, věkový rozdíl 11 let. Má jedináčka, druhé mít nikdy nebude, je na to stará. Tetě, že se dožije věku 87 let. Teď je jí 92 a fakt se odejít nechystá. Kolegyni z práce se vyplnilo, že bude mít holku a kluka. S holkou prý budou velké problémy. Neřekla jaké, tak si myslela, že bude třeba drogově závislá. Holčička se narodila s vrozenou vadou a od narození jedna operace za druhou. Ne, nevěřím, někdy se trefí, někdy ne. Nechci vědět, co mne čeká.

laxesis
20. črc 2023

@kyioko Ne. Byla jsem 2x spíš ze srandy, ale je to blbina, nic nevyšlo🙂

jaja01k
20. črc 2023

@kyioko Nevěřím.

marketa11112
20. črc 2023

Ne. Byla jsem u kartářky nedávno, spíš ze srandy. Brala jsem to spíš jako dárek pro starou paní, co se snažila si nějak přilepšit. Snažila se, o budoucnosti vlastně neřekla nic. Byla chudák tak konsternována z mých dětí, že se nedokázala soustředit a nic ze mě nevymámila. Člověk o sobě nevědomky něco vykecá, k tomu se přimíchá druh vybrané karty a už to jede. Sama mám doma taroty a opravdu s tím jde kouzlit.

ele_nka
20. črc 2023

@kyioko nevěřím na moc karet, ale věřím, že jsou lidé se zvláštními schopnostmi (a těch je fakt málo). 😃 Jednou mě zastavila stará cikánka a chtěla po mě prachy, že mi řekne budoucnost. Fakt jsem z ní měla divnej pocit, takže jsem slušně odmítla (jo mám z takovej věcí respekt a nechtěla jsem to vědět). Najednou mě chňapla za ruku, koukla do očí a během pár sekund vybafla takový věci, že jsem zůstala zírat s otevřenou pusou. To co mi řekla bylo dost podrobný a cca 5 let na to, se to opravdu stalo.

honatko092
20. črc 2023

Ne. Segra to dostala jako dárek cca před 10 lety, byla tam, nevyplnilo se nic 😅

sahrazad1
20. črc 2023

Byla jsem před mnoha lety . Řekla mi detaily , splnily se . Ale radši nevedet .

emillyhk
20. črc 2023

Nechala jsem si vyložit karty jen tak pro legraci, když mi bylo asi 18. Něco se vyplnilo, hlavně takové ty obecné řeči jako: "Někdo blízký k vám není upřímný, semele vás to, ale vyjdete z toho silnější." Zbytek ani omylem. Ale i kdybych výkladu karet věřila, znovu do toho nejdu, chci život žít tak jak přichází, nechci očekávat naplnění nějakých předpovědí 😊

majena39
20. črc 2023

@1pomnenka vsak se dožila 87 let, takže výklad v pořádku 🙂

pavelkamat
20. črc 2023

@kyioko měla jsem paní, která umělá číst karty a ta co řekla tak vyšlo. Ikdyž se to při výkladu mohlo zdát jako hloupost tak vždy jsem jí zpětně dala za pravdu.

zmrzlinka
20. črc 2023

Jsou to nesmysly.....

dura175
21. črc 2023

Nevěřím na to. “Dobrá” kartářka umí číst neverbální komunikaci a vhodně položenými otázkami s rozhovorem z člověka vytáhne informace, na kterých pak staví “výklad”. Sama jsem byla jednou z hecu a předpověděla mi muže, domeček a děti, jak s nimi jezdíme na výlety na kole. No a děti nemám, protože je ani nechci, muže nejspíš brzy pošlu dál do oběhu a kolo nesnáším.

teenyel
21. črc 2023

Byla jsem na doporuceni znameho (velmi racionalne zamereny clovek) u pani, ktera neni primo kartarka, ale jakesi medium. Pani se nikde neprezentuje, nema zadnou reklamu, nema web, fb, insta, ani nic jineho, kde by na sebe upoutavala, funguje pouze na doporuceni a i tak ma dost plno. Ta co rekla, nestihala jsem zirat. Byla jsem dost skepticka, kdyz jsem tam sla, na tohle moc neverim a presne jsem si myslela, ze ze me vytahne nejake informace a postavi to na nich. Misto toho jsem prisla, sedla, ani se me na nic poradne neptala a spustila skoro hodinovy monolog. Nespletla se snad v nicem. Byla jsem u ni 2x, podruhe mi rekla treba to, ze potkam zacatkem nasledujiciho roku muze. A s mym soucasnym manzelem a budoucim tatinkem naseho ocekavaneho potomka jsme se skutecne potkali v unoru toho roku.

eviicka
21. črc 2023

@teenyel taky mám kamarádku, která z karet dokázala vyčíst věci, které byly pravda, staly se. Ale přesně nikde se neprezentuje, vykládá známým, jen pro radost (ne za peníze). Sama jsem si nechala párkrát udělat jen krátkodobý výklad (max. rok) na konkrétní věc (bydlení, muži) a pak se nestačila divit🙂. Vzdálenou budoucnost jsem nikdy znát nechtěla, mám respekt.

malymax
21. črc 2023

Kamarádka měla skvělou babičku kořenářku, bydlela na konci vesnice kolem ní jen lesy a klid. Měla zvláštní auru a byla to velmi hodná duše. Za výklad si nikdy nic nevzala na ruku, byla ráda za společnost, jak živých, tak mrtvých. Karty, káva, čaj i čáry na ruce. Mnohdy člověk nemusel ani promluvit a ona už povídala. Jako dítě i puberťák jsem tahle setkání ráda sledovala. Kdyby ještě chvilku vydržela dožila se 100let 🙂

tereza0111
21. črc 2023

Bavi me to, mam to rada, ale neverim tomu ani za mak. Stejne jako si rada prectu horoskop, ale rozhodne neverim, ze by se tim mel muj zivot jakkoli ridit

koudyl
22. črc 2023

Věřím, manžel umí vykládat karty, jo sice se něco nevyplnilo, ale na 90procent, se to vyplnilo, teď se vyplnilo to, že co jsme se dozvěděli o naší adoptované holčičce.

kkryplikk
22. črc 2023

@kyioko muj bracha se hodne zabyval duchovnem a vykladal karty tomu kdo chtel. Ne za penize. Me vylozil nekolikrat vzdy na 3 mesice dopredu co me tak jako ceka. A vzdy to sedelo jak prdel na hrnec. Pak me to zacalo tak nejak desit nebo spis je lepsi nevedet a uz jsem od nej vykladat nechtela..

hadruska
22. črc 2023

Ja karty vykladala a sekla s tim,kdyz to prestala byt legrace a moje cteni vychazelo.Sama jsem u kartarky byla a vyplnilo se to,ale byla to i ma zasluha ( "jestli chcete odjet do zahranici,tak to udelejte co nejdriv")

xxx3d
22. črc 2023

nevěřím.

kyioko
autor
22. črc 2023

@hadruska a nevylozila by jste?

hadruska
22. črc 2023

@kyioko Ne,nedelam to uz tak patnact let

levandule_k
22. črc 2023

U výkladu budoucnosti je problém ten, že má mnoho variant a není to pevně dané. V knížce od R. Schwarze Odvážné plány duší (nebo nějaká jeho jiná) píše, že duše si plánuje svoje životní zážitky, zkoušky a i setkání s klíčovými lidmi, něco je velmi pravděpodobné, že stane, něco o dost méně. Máme svobodnou vůli, kterou to můžeme ovlivnit, každé naše rozhodnutí.
Můj názor je ten, že řada kartářek není kvalitní. Já jsem si nechala dělat výklad se zvědavosti, ona píše i knížky o pohybuje se v oblasti ezo. Něco se ještě nezměnilo, ale řekla něco z mé minulosti, co nemohla vědět.
Před pár lety bych se někomu vysmála, že si nechá dělat výklad a rozcupovala bych ho na kousky, že to není logické. Inu názor jsem změnila.

Kup si karty a nauč se je používat pro sebe, když budeš potřebovat hlubší (jiný) vhled do situace😉 Jinak je tady skupina ezoterika a duchovna, ale není moc aktivní, třeba tam najdeš nějaký tip

vall85
22. črc 2023

Podle mě se najdou lidé, co mají na takové věci nadání, ale je jich strašně málo. Bohužel je spousta kartářek (a jim podobných) co tvrdí, že do tohoto vidí (možná tomu i opravdu věří), ale není tomu tak. Každopádně vím z vyprávění o dvou lidech, co vyvěštili pravdu.

misakrausz
25. črc 2023

@teenyel Zdravím, a nepodělila byste se o nějaký kontakt? 🙂

teenyel
25. črc 2023

@misakrausz klidne se podelim v SZ, ale asi zalezi, odkud jste a případně kam až se chcete vydat. Paní je kousek od Českého Krumlova. 🙂

wildflower8
Odpověď byla odstraněná
Zobraz