icon

Vietnamské, čínské a thajské komunity. Berete je jako součást života v ČR?

8. zář 2025

Jaký na to máte názor? Jsou v pohodě, berete je jako součást života v ČR, využíváte jejich obchody, služby, salony?
Nebo?

mateees
8. zář 2025

Nevadí mi to a nemám na to nějak zvlášt názor. Proč by? Čechů taky žije v zahraničí plno a nevadí mi to . Svět je otevřený a pokud respektují kulturu dané země, pracují a žijí tu běžným životem tak je přece úplně jedno odkud původem člověk je.

autor
8. zář 2025

"Náš" vietnamec provozuje obchod v obci - zásobený je fajn, otevřeno tak nějak stále, ale - postává venku a hulí marjánu. Chodí kolem děti.. Tak se to ve mě pere. Sapa třeba je semeniště drog a fake značek, přitom salony třeba s nehtama jsou super, dobré ceny, všechno čistý, jednorázový, alespon co je já byla.

eldoradoh
8. zář 2025

Chodím k jedné milé Ukrajince na manikúru a jsem moc spokojená.
Otevřela si tady svůj vlastní salon, stejně jako spoustu dalších v našem městě.

autor
8. zář 2025
@eldoradoh

Chodím k jedné milé Ukrajince na manikúru a jsem moc spokojená.
Otevřela si tady svůj vlastní salon, stejně jako spoustu dalších v našem městě.

@eldoradoh To je fajn. Ja spíš myslela komunity, které jsou tu už zakořeněné, vietnamci, thajci, číňani.

jaja01k
8. zář 2025
@anonym_autor

"Náš" vietnamec provozuje obchod v obci - zásobený je fajn, otevřeno tak nějak stále, ale - postává venku a hulí marjánu. Chodí kolem děti.. Tak se to ve mě pere. Sapa třeba je semeniště drog a fake značek, přitom salony třeba s nehtama jsou super, dobré ceny, všechno čistý, jednorázový, alespon co je já byla.

@anonym_autor To ale není o komunitě, to je o tom konkrétním člověku. Ne všichni Vietnamci hulí a nejen Vietnamci hulí.

barulina
8. zář 2025

@anonym_autor mam mezi Vietnamci i přátele. Co se týče večerek, jsem ráda, ale pracovně i lidsky mi vadí, že nekontroluji věk kupujicich(alkohol, cigarety)

reeeza
8. zář 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Suď lidi podle kvalit jednotlivce a neházej je do jednoho pytle dle etnicity. A přestane se to v tobě prát 🤷‍♀️

eldoradoh
9. zář 2025
@anonym_autor

@eldoradoh To je fajn. Ja spíš myslela komunity, které jsou tu už zakořeněné, vietnamci, thajci, číňani.

@anonym_autor Padla otázka, zda využíváme jejich služby - mimo jiné salony.
Padla odpověď.

barumrallyebum
9. zář 2025

Nemam s nima problem..mne vadi alkaci, fetaci a bezdaci.

vejuu98
10. zář 2025

@anonym_autor Vietnamci jsou v pohodě,ale spíš mi vadí romská komunita.Samozřejmě ne všichni jsou stejní a najdou se i slušní,ale teď myslím konkrétně tu problémovější část.

klarahavl
Odpověď byla odstraněná
krisstina93
23. zář 2025

Zrovna tyhle komunity mi absolutně nevadí, většinou jsou to slušní a pracovití lidé.

hanka_12345
23. zář 2025

Me nevadi a do jejich obchodu typu vecerky sem tam zajdu. Ale co mi strasne vadi je ten odér co je v kazde takove prodejne. At uz je to textil, ci potraviny. Nevim co tam tak smrdi ale je to vzdycky a vsude. Ten stejny smrad

janniha
24. zář 2025

já je beru úplně v pohodě, slušní, milí lidi