icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

val123
autor
26. dub 2010

jé dark dámská jízda 🙂 v Egyptě je nádherně a určo to stojí za to, je to fakt paráda.

val123
autor
26. dub 2010

česnek mňam mňam, dala bych si česnekačku

darkwitch
26. dub 2010

asus na alergii muzes claritine a homeopatika, na ty se ale musis zeptat, o tech mi doktorka nerikala, a ten claritine taky jen malo...
val jsem zvedava jestli nam to vyjde, kouknu se po nakem peknem zajezdiku, bych si ho nejradsi objednala hned 😀 akorat pak nebudu mit penizky na lazne s manzou co jsem nam naplanovala, ale tak jeho chyba, chtela jsem jet hned v breznu, nebo dubnu a to jet nechtel tak ma ted smulu...

darkwitch
26. dub 2010

jsem mela vcera rano a byla vyborna 🙂

asus
26. dub 2010

dark jojo vejletik a damska jizda vauuu bomba 😀 to mě by manža nepustil měl o mě strach i když byl semnou v Tunisu 😀

darkwitch
26. dub 2010

tak ja doufam, ze me pusti...

asus
26. dub 2010

asu to ja taky miluju česnečku ale ne cucat česnek 😖

val123
autor
26. dub 2010

asus ten Tvůj manža o Tebe má furt jen strach, to je děs 😀¨
tak v tom Egyptě se stejně nikde moc mimo skupinu nedostanete (u poznávaček) a mimo hotel taky ne,tak může být manža v klidu.
dakr jasně, máš pravdu, a krom toho on jede taky sám do té Sýrie,tak si taky vyrazíš z kopýtka 😀

darkwitch
26. dub 2010

val presne tak 🙂

asus
26. dub 2010

val no boji a furt 😀 😀 😀 😀 😀 abych neutekla k tobě 😀 😀

val123
autor
26. dub 2010

😀 😀 😀 asus Ty jsi číslo 😀 😀

asus
26. dub 2010

val že jo 😀 😀 😀

asus
26. dub 2010

dneska jdu kpoupit špekáčky a chci naložit utopence 😝 😝 😝 😝

val123
autor
26. dub 2010

téda ňam ňam utopenci

asus
26. dub 2010

val jopjo taky slintam taj ja jdu na ten nakup zatim pa ještě se ukažu kolem poledne 😉

mirkf
26. dub 2010

Ahojky holky, tak jsem na 4.5. objednaná na gyndu, tak snad už bude na UTZ vidět srdíčko - už bych měla být podle PM 6+5tt.

tereza1980
26. dub 2010

ahojda děvčata, tak já jsem po pár dnech dovči zase v práci, prá minulých dní bylo fakt utrpení, v sobotu jsem si ráno zapoměla vzít utroš a bylo mi lépe, zkusila jsem to i včera a zvládla jsem i procházku, takže nevonosti se mi o 100% zhoršují po utroši ráno, beru ho jen večer a ve středu jdu na UTZ tak snad už mi to vysadí. 😖
jinak blbě mi je stále, ale už sjem schopná aspoň vstát a trochu fungovat. t

mirk - určitě üž tam něco uvidíte, já jsem taky zvědavá, jdu za 2 dny a to budu podle PM tak 7+2tt 😉 snad dostanu fotečku

asus
26. dub 2010

ahojik Terez no ja taky vždy řikam o fotečku a zatim mě ji vždy dal 🙂 držim pěsti a to že je ti zle mě nemluv za posledni tři dny je mě šileně hnus 🤐

asus
26. dub 2010

mirkf ahojik no uvidiš u mě bylo vidět až v 6 týdnech držim pěstičky 😉

val123
autor
26. dub 2010

asus tak co si mi koupila dobrého?

eustoma
26. dub 2010

ahoj holky, tak u mna nic nove. mrksa furt nedorazila 😢. uz je to 8 dni po vyvolavacke a furt nic. tak uvidime, ci sa vobec preberie k svetu.

eustoma
26. dub 2010

Objevitelky pokladu:
asus:............. (20.3. //)
alice35:......... (20.3. //)
koblizek:........ (29.3. //)
tereza1980....(31.3. //)
mirkf...............(11.4. //)

Čekatelky:
lichtakova..........5 DC
eimmy:............ 7 DC.. léčba v ISCARE - 5-9 DC clostyl. 2x denně a pak IUI-pokud to nevyjde tak IVF dvou embryí
mirenkam:........8 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
mysycka:...........21 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu listovou
darkwitch: ........ 27 DC......prirodzene snazeni - gyn.caj
cell:.................... 27 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
val123:.............. 30 DC......kortyhel
janička88:........ 30 DC.....přirozené snažení, gs mamavit
eustoma .......... 43 DC..... cakam na ms (test z krvi negativny), hned stimulacia na IVF el (menopur+orgalutran)
alienka24......... ? DC...... mojzisovka+caj - uziva si
bonifac.............přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus,kontryhel
afina
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi

asus
26. dub 2010

vall koupila jsem nam utopence chlebíčky a Milenku 😝

asus
26. dub 2010

eust no to je něco to je divne že nedorazila a nemužeš bejt važně těhu??

val123
autor
26. dub 2010

Tý jo asus Milenu, mňáááámmmm
eus teda to Tě pěkně mrcha natahuje to je děs.

asus
26. dub 2010

val a málem bych zapoměla obložene vajičko a hroznove vinečko 😀

eustoma
26. dub 2010

minuly tyzden som bola na krvi v piatok (16.4.) a nic tam nebolo. tak pochybujem, aj ked v kutiku duse dufam, ze by som mohla byt tehu 😉

val123
autor
26. dub 2010

tak já beru vajíčko, mňam, obložené vejce zbožňuji

asus
26. dub 2010

eust no je divne že ti vyvolavačka nic neudělala 😒

asus
26. dub 2010

val ja taky šileně namky a co maš na obidek ty?? 🙂

Strana