Výměna ložního prádla. Jak často měníte?
Jak často měníte povlečení? My se s tchýní tak nějak bavily, a já řekla že měním každý týden. A ona ze mě udělala cvoka, že prý se povlíká jednou za měsíc 🤔
A jak tu někdo zmínil utěrky a ručníky, tak oboje měním ob den. Osušky 1 týdně, a např.noční košilku, i veškeré jiné oblečení měním každý den. Můj chlap se vždycky rozčiloval že mu mizí z postele tričko na spaní, ale už se to naučil a automaticky taky vyměňuje každý den 😄
Dřív jsme měnili jednou za 2 týdny. Od té doby, co máme psa, tak každý týden. Mě ty jeho chlupy pak v noci koušou.
@piggy123
A presne proto nas maji zapadaci za prasata.Ta hygiena je tady jeste porad fakt uplne nekde jinde.
proč z tebe dělá cvoka? manžel je atopik, ten potřebuje mnohem častěji převlíkat postel než já (tak si z toho udělal každý týden "rituál" i s dětmi, že převlíkají postele) a jinak vše ostatní peru 1x týdně, útěrky teda i obden...a spíme nazí, já si nedovedu představit v něčem spát...
@veruuu_kubesovic No že jsem asi zbytečně přecitlivělá nebo nevím... Ale pak to jejich povlečení má nějak vypadat, i když je vyprané, tak je takové zašlé nebo jak bych to popsala... 😨
@zelenaesmolda prosím tě, zas to nedramatizuj. Nevím jaký zápaďáci nás mají za prasata, ale to souvisí obecně s jinými návyky (vyhazování odpadků všude, plivání na ulici, nemytí rukou atd.), díky kterým považuji našince za prasata i já jako nezápaďák. Když mám na postelích přehozy, které jsou denně vyprášené, peřiny větrané a na postelích se nikdo neválí, tak nevidím důvod je měnit co týden nebo dva (vyjma léta a nemocí). Nevím jako u vás, ale u nás se chodí do postele zásadně po sprše, takže všichni čistí a voňaví 😉
Přesně tak já převlékám max za 2 týdny špinevé není,ale propocené musí prostě vonět.
@zelenaesmolda myslíš jako ti zápaďáci, kteří doma chodí v botech? To teda zlatý převlékání postele jednou za měsíc. Já jsem z těch boss Tady v baráku totálně nešťastná. vždycky, ,když má přijít návštěva, tak jsem ve stresu, že budu muset okamžitě uklízet, protože ta podlaha bude hnůj.
@zuzineckah My taky chodíme do postele vždy jen po sprše, ale přece jen... Člověk se potí, třeba slintá... A taky lidi dělají v posteli i něco jiného než jen spí, takže i z toho důvodu mi přijde dobré povlíkat často.
Povlečení první víkend v měsíci. Když jsme nemocní nebo když se malý propotí apod., tak hned. V létě, když jsou vedra tak co 14 dnů. Jinak osušky každou neděli, ručník na ruce 2 x týdne (středa a neděle). Úterky jak je třeba. Máme myčku, tak vydrží.
V zimě to flakam. To mě nebaví. (nemám sušičku), takže jednou cca za 3 týdny. Ale jak je venku teplo, tak to jsem uchylak a peru každý týden. 🙂))
@anonymní sex máme všude jinde, jen ne v posteli, takže tohle mě fakt netrápí 😉 A neslintáme, kdyby jo, tak peru klidně denně povlaky na polštáře a nepřevlíkám kvůli tomu všechny postele 👍 A jak říkám, v létě, když se člověk víc potí převlíkám častěji, nějak mě to i víc baví 👍
Povlečení 1x měsíčně, uterky 2x denně, ručník na ruce denně, osušky každý taky denně. Je nás 5, ale neumím si představit dát osušku po sprše uschnout a druhý den použít znovu.
@daisy95 no ani bych se nedivila kdyby si nekdo pyzamo jednou mesicne menil :D
@zuzineckah to je ale uplna blbost prece 😁 a jestli slintate nebo neslintate to je snad uplne jedno ...😁
@zelenaesmolda Ja nevim, at si kazdy dela podle sveho ale tohle me teda prekvapilo, ze je uplne bezne menit si povleceni takhle malo.. to je podleme tragicky a fakt to neco vypovida do navycich.. jestli nekomu prijde normalni stravit prumerne 7 hodin denne po dobu 30 dni v jednom a tom samem povleceni tak teda dobre 😃
@daisy95
Bohuzel prijde a dokonce znam pripad,ze prevlikaji jeste mene casto.
@zelenaesmolda no nevim, třeba co se týká osobní hygieny nezažila jsem větší dobytky než Francouze. A to jsem dělala i s Pakistáncema a Indama.

Moje kolegyně co 3 dny dokonce. Já cca jednou za 3 týdny, ale fakt si nedělám statistiku 😁