Výměna ložního prádla. Jak často měníte?
Jak často měníte povlečení? My se s tchýní tak nějak bavily, a já řekla že měním každý týden. A ona ze mě udělala cvoka, že prý se povlíká jednou za měsíc 🤔
A jak tu někdo zmínil utěrky a ručníky, tak oboje měním ob den. Osušky 1 týdně, a např.noční košilku, i veškeré jiné oblečení měním každý den. Můj chlap se vždycky rozčiloval že mu mizí z postele tričko na spaní, ale už se to naučil a automaticky taky vyměňuje každý den 😄
Nejsi blázen já taky každý týden 😊
Dřív jsme měnili jednou za 2 týdny. Od té doby, co máme psa, tak každý týden. Mě ty jeho chlupy pak v noci koušou.
Jednou za mesic je hnus,jednou tydne,max 14 dni.
@piggy123
A presne proto nas maji zapadaci za prasata.Ta hygiena je tady jeste porad fakt uplne nekde jinde.
proč z tebe dělá cvoka? manžel je atopik, ten potřebuje mnohem častěji převlíkat postel než já (tak si z toho udělal každý týden "rituál" i s dětmi, že převlíkají postele) a jinak vše ostatní peru 1x týdně, útěrky teda i obden...a spíme nazí, já si nedovedu představit v něčem spát...
@veruuu_kubesovic No že jsem asi zbytečně přecitlivělá nebo nevím... Ale pak to jejich povlečení má nějak vypadat, i když je vyprané, tak je takové zašlé nebo jak bych to popsala... 😨
@zelenaesmolda prosím tě, zas to nedramatizuj. Nevím jaký zápaďáci nás mají za prasata, ale to souvisí obecně s jinými návyky (vyhazování odpadků všude, plivání na ulici, nemytí rukou atd.), díky kterým považuji našince za prasata i já jako nezápaďák. Když mám na postelích přehozy, které jsou denně vyprášené, peřiny větrané a na postelích se nikdo neválí, tak nevidím důvod je měnit co týden nebo dva (vyjma léta a nemocí). Nevím jako u vás, ale u nás se chodí do postele zásadně po sprše, takže všichni čistí a voňaví 😉
Přesně tak já převlékám max za 2 týdny špinevé není,ale propocené musí prostě vonět.
@zelenaesmolda myslíš jako ti zápaďáci, kteří doma chodí v botech? To teda zlatý převlékání postele jednou za měsíc. Já jsem z těch boss Tady v baráku totálně nešťastná. vždycky, ,když má přijít návštěva, tak jsem ve stresu, že budu muset okamžitě uklízet, protože ta podlaha bude hnůj.
Jinak já měním většinou jednou za 14 dní. Ale úplně to přesně nestopuju.
Prevlekam postele kazdou nedeli... pyzamo si prece taky neperete 1x mesicne 😁
@zuzineckah My taky chodíme do postele vždy jen po sprše, ale přece jen... Člověk se potí, třeba slintá... A taky lidi dělají v posteli i něco jiného než jen spí, takže i z toho důvodu mi přijde dobré povlíkat často.
@daisy95 Fuj jen při té představě mi je šoufl😨
Co 3-4 týdny, jak mi vyjde čas a prázdný sušák 😄
1x za 3 týdny a utěrky měním furt. 1-2 denně.
Povlečení první víkend v měsíci. Když jsme nemocní nebo když se malý propotí apod., tak hned. V létě, když jsou vedra tak co 14 dnů. Jinak osušky každou neděli, ručník na ruce 2 x týdne (středa a neděle). Úterky jak je třeba. Máme myčku, tak vydrží.
V zimě to flakam. To mě nebaví. (nemám sušičku), takže jednou cca za 3 týdny. Ale jak je venku teplo, tak to jsem uchylak a peru každý týden. 🙂))
@anonymní sex máme všude jinde, jen ne v posteli, takže tohle mě fakt netrápí 😉 A neslintáme, kdyby jo, tak peru klidně denně povlaky na polštáře a nepřevlíkám kvůli tomu všechny postele 👍 A jak říkám, v létě, když se člověk víc potí převlíkám častěji, nějak mě to i víc baví 👍
Povlečení 1x měsíčně, uterky 2x denně, ručník na ruce denně, osušky každý taky denně. Je nás 5, ale neumím si představit dát osušku po sprše uschnout a druhý den použít znovu.
@daisy95 no ani bych se nedivila kdyby si nekdo pyzamo jednou mesicne menil :D
@zuzineckah to je ale uplna blbost prece 😁 a jestli slintate nebo neslintate to je snad uplne jedno ...😁
@zelenaesmolda Ja nevim, at si kazdy dela podle sveho ale tohle me teda prekvapilo, ze je uplne bezne menit si povleceni takhle malo.. to je podleme tragicky a fakt to neco vypovida do navycich.. jestli nekomu prijde normalni stravit prumerne 7 hodin denne po dobu 30 dni v jednom a tom samem povleceni tak teda dobre 😃
@zuzineckah Tak člověk neví když spí jestli slintá ne? 😄
@daisy95 👍
@daisy95
Bohuzel prijde a dokonce znam pripad,ze prevlikaji jeste mene casto.
2x mesicne. Kazdy at dela podle toho, co je mu prijemne 🙂
Jednou za měsíc když jsme ok. Jinak po nemoci i dřív samozřejmě.
@zelenaesmolda no nevim, třeba co se týká osobní hygieny nezažila jsem větší dobytky než Francouze. A to jsem dělala i s Pakistáncema a Indama.

Moje kolegyně co 3 dny dokonce. Já cca jednou za 3 týdny, ale fakt si nedělám statistiku 😁