Vysavač na pavouka. Přežije to a vyleze?
Zdravím holky, snad toto téma tu může být, pokud ne tak se předem omlouvám. Hlavně mě neukamenujte, ale já nenávidím pavouky, sekáč ještě oka.. ale zbytek ne a ne.. šílim, trpím strašnou arachnofobií, rozklepu se, pot studený, motanice hlavy.. no jenom to vidim doma a jsem hotová. Teď mě navštívil jeden velký černý křížák přímo nad světlem v obýváku.. tak jsem volala sestru a ta to též nemůže vystát a prostě vzala vysavač a vmetla ho, nechala to ještě chvilinku jít. Pak jsme daly vysavac na balkon. Myslíte si, mate zkušenosti -zda to přežije a nebo z toho vyleze? 🙄 mě by ranilo ho mít znovu doma 🙄 Děkuji a krásný večer 🕷🕸🥵
@jane46 no to je masakr.. to jsou takový stvůry🤢 Jednou mamka mě zavolala na balkon, měla tam obřího pavouka, černý a nacucaný bricho.. takže samice no a vola ať okamžitě vezmu lak, tak jsem ho vzala, mamka ho tím postrikala, jenomže kdo mohl vědět, ze je to lak na objem vlasů 😂 takže holky nekecam, lezl ohromně pomalu, ale nějak se cely zvětšil, jakoby se zvedal.. jak kdyby chtěl skočit, říkám sakra, teď bude mít ještě objem😂 nakonec jsme ho pocakaly až tak, ze neměl šanci, byl už úplně bílý 😂🥵
Jako dite jsem normalne pavouky brala do ruky. Nevim proc z nich mam najednou takovou hruzu. Hlavne cim jsem starsi tak tim je to semnou horsi 😀 jen si pavouka predstavim (jak ma pokrceny nozicky, ma je snad pokrceny i kdyz spi, je proste vzdy pripravenej zautocit), tak mam husinu. Bleee.
@cherie24 Já ti rozumím, ale v momentě, kdy vidím tu "velkou černou potvoru" ztuhnu a přepnu na úplně jiný chod - okamžitě utéct nebo se jo zbavit a to tak, aby na mě neskočil. Takže bohužel pro pavouka - pokud je ve vaně skončí po vařící sprchou a následně v odpadu, pokud je v místnosti, skončí ve vysavači a pak ještě vysavam všechen možný bordel. Vím, že je to živý tvor, ale prostě to myšlení je jinde...
@makkyv
chudak pavouk,takove uzitecne zvire a musi zemrit kvuli hystericke zenske.
@zelenaesmolda hele kocko, ona to proste neni prdel. Jak kdyby ses cloveku, ktery se boji vysek, smala, ze si nechce udelat pilotak 🤷
@zelenaesmolda tak nám můžeš napsat číslo a když se nějaký vyskytne, brnkneme ti a můžeš si pro něj přijet. Jinak má pavouk smůlu....
@camelinka
vsak tim ale nikoho neohrozuje kdyz si neudela pilotak ne?narozdil od zabijeni hmyzu,ktery je uzitecny.
@zelenaesmolda To bylo srovnani, fobie jak fobie...ver, ze to strasne omezuje zivot a kazda z nas tady, by nad temahle tutu nunu roztomilyma uzitecnackama, chtela mavnout a vynest je, nebo ignorovat...jenze ono to nejde, vis...
@zelenaesmolda pavouk není hmyz. Je to stejné jako říkat velrybě, že je to ryba.
@zelenaesmolda Nikdo jejich užitečnost nezpochybňuje. Ale arachnofobik není hysterka... 🤦♀️ To člověk bez fobie těžko chápe. My přeci nepořádáme hony za účelem vyhubení všech pavouků světa, jen prostě doma to nezvládáme 🤷♀️ Já třeba respektuji jejich osobní prostor (venku) a naopak si bráním ten svůj. A řešit pár zabitých pavouků v domácnostech je podle mě přehnané - venku by je mohlo něco sežrat, apod., takže ten úbytek nebude takový 😉
@emillyhk
kdyz je neco sezere tak je to prirozene
@camelinka Víš, že se mi to stalo? S pavouky problém nemám, ale s výškami ano. 2 roky zpět jsem letěla s manželem do Londýna. Ještě hodinu před nástupem do letadla jsem byla v klidu, ale jakmile došlo k nástupu na palubu, normálně jsem začala brečet. Ne hystericky, to ne, ale tekly mi slzy jako hrachy. Při startu jsem křečovitě svírala ruku chlapa a loučila se se životem. A když jsem rozhlédla kolem sebe, tak 3 "dámy" přes uličku ze mě měly vyloženě srandu. Mít v tu chvíli pavouka v ruce, tak bych ho po nich s chutí hodila 🤨 A to jsem samozřejmě věděla, že na 99,9% za 90 minut živá a zdravá z toho letadla v Londýně zase vystoupím.

😀 dneska ráno v koupelně (panelák).
Kouknu do vany rozespalýma očima a říkám si,že asi chomáček vlasů.Umyju si oči,kouknu znovu a on to pavouk.Tak sem ho chudáka hezky osprchovala cifem,zalila prudkým proudem do odpadu a zadělala špunt.Jako bylo mě ho líto,ale co já s ním... Vždycky na mě de takový mrazení někde zevnitř těla,fakt mám strašnej odpor k těm chudákům,nevím proč...