icon

Vysavač na pavouka. Přežije to a vyleze?

makkyv
9. dub 2021

Zdravím holky, snad toto téma tu může být, pokud ne tak se předem omlouvám. Hlavně mě neukamenujte, ale já nenávidím pavouky, sekáč ještě oka.. ale zbytek ne a ne.. šílim, trpím strašnou arachnofobií, rozklepu se, pot studený, motanice hlavy.. no jenom to vidim doma a jsem hotová. Teď mě navštívil jeden velký černý křížák přímo nad světlem v obýváku.. tak jsem volala sestru a ta to též nemůže vystát a prostě vzala vysavač a vmetla ho, nechala to ještě chvilinku jít. Pak jsme daly vysavac na balkon. Myslíte si, mate zkušenosti -zda to přežije a nebo z toho vyleze? 🙄 mě by ranilo ho mít znovu doma 🙄 Děkuji a krásný večer 🕷🕸🥵

Strana
z5
toluma
10. dub 2021

😀 dneska ráno v koupelně (panelák).
Kouknu do vany rozespalýma očima a říkám si,že asi chomáček vlasů.Umyju si oči,kouknu znovu a on to pavouk.Tak sem ho chudáka hezky osprchovala cifem,zalila prudkým proudem do odpadu a zadělala špunt.Jako bylo mě ho líto,ale co já s ním... Vždycky na mě de takový mrazení někde zevnitř těla,fakt mám strašnej odpor k těm chudákům,nevím proč...

jane46
10. dub 2021

@leymea To je des 😲

makkyv
autor
10. dub 2021

@jitulka87 a kor když tam spíte😩

makkyv
autor
10. dub 2021

@camelinka vzala? Haha Jasne vzala, vždyť normalka přeci jen ho vzala 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 umrela bych!😂

makkyv
autor
10. dub 2021

@leymea celá já včera, já na nej koukala a říkám co mám dělat co mám dělat, vzala jsem botu říkám a jdu te zabit, jen jsem se přiblížila a zase šla dal A co mám dělat😂 nakonec se pohnul a posunul se o par metru dal, takže vysavac okamžitě a vysavac je od včera na balkone 😂

jane46
10. dub 2021

Holky a tohle je hracka me dcery, vzhledem i rozmery na prvni vydeseni neroznatelny... A uz na me cekal v lednici, ve spajzu, pod gaucem, v obleceni, vetsinu casu sedi nekde na zemi... A uz parkrat dostal pantofli, protoze jsem byla presvedcena, ze je zivej 🤦‍♀️

makkyv
autor
10. dub 2021

@jane46 fuj.. to bych se posrala.. fakt strašně.. jen jestli něco k vám necítil. Zamilovanost😂 jednou takhle mala když jsem ji uklizela hračky tak u hračky byl a mrtvý, nechápu, jestli se řval s plysakem fisher price a ten pes ho zabil; nevím no😂😂😂😂😂😂

makkyv
autor
10. dub 2021

@toluma já bych neváhala, okamžitě to stejne. 😂

camelinka
10. dub 2021

@makkyv No presne, co jinyho s nima udelat, nez je vzit do ruky a odnyst, ze ... jak snadne, mily Watsone 😀😎

makkyv
autor
10. dub 2021

@jane46 tohle mi donést dcera domu, tak to okamžitě vystehuju a když by nechtěla, tak by se stěhovala taky 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

makkyv
autor
10. dub 2021

@camelinka úplný blázen se s tím muchluje🤢 a nebo jak si to dávají do pusy, v pohodě mě by odvezla rychlá

jane46
10. dub 2021

@makkyv U nas jednou mega krik deti, ze maji u lodi pavouka... Ja uz cula plastovy chytak, prijdu a tedy tak obriho pokoutnika jsem jeste nevidela,vyskocila jsem malem strechou domu a chlap ho musel vzit botou, Biolit byl pro nej jako parfem.

makkyv
autor
10. dub 2021

@jane46 no to je masakr.. to jsou takový stvůry🤢 Jednou mamka mě zavolala na balkon, měla tam obřího pavouka, černý a nacucaný bricho.. takže samice no a vola ať okamžitě vezmu lak, tak jsem ho vzala, mamka ho tím postrikala, jenomže kdo mohl vědět, ze je to lak na objem vlasů 😂 takže holky nekecam, lezl ohromně pomalu, ale nějak se cely zvětšil, jakoby se zvedal.. jak kdyby chtěl skočit, říkám sakra, teď bude mít ještě objem😂 nakonec jsme ho pocakaly až tak, ze neměl šanci, byl už úplně bílý 😂🥵

camelinka
10. dub 2021

@makkyv Tak to uz je dalsi level, kteryho bych se nedozila 😀.
Ale ja mam problem s hmyzem obecne...jediny, co mi neva, sou vcelky a cmelaci, jinak jak to ma rychly a maly nozicky, tak jako e e...🤢

makkyv
autor
10. dub 2021

@camelinka tak já ve směs taky, co vidim na mě jak letí nebo leze někde, šlapu a zabijim.. a vos se teda bojim, jednou mě stipla a do teď mám jizvu a ty svině se ještě smejou😂 ale med miluji, zas to mají u mě velké plus proč je nezabit😂 jen ty hajzlici 🕷🕷🕷

sonaxoxo
10. dub 2021

@jitulka87 😱😱😱😱😱😱

leymea
10. dub 2021

Jako dite jsem normalne pavouky brala do ruky. Nevim proc z nich mam najednou takovou hruzu. Hlavne cim jsem starsi tak tim je to semnou horsi 😀 jen si pavouka predstavim (jak ma pokrceny nozicky, ma je snad pokrceny i kdyz spi, je proste vzdy pripravenej zautocit), tak mam husinu. Bleee.

ilonne
10. dub 2021

@cherie24 Já ti rozumím, ale v momentě, kdy vidím tu "velkou černou potvoru" ztuhnu a přepnu na úplně jiný chod - okamžitě utéct nebo se jo zbavit a to tak, aby na mě neskočil. Takže bohužel pro pavouka - pokud je ve vaně skončí po vařící sprchou a následně v odpadu, pokud je v místnosti, skončí ve vysavači a pak ještě vysavam všechen možný bordel. Vím, že je to živý tvor, ale prostě to myšlení je jinde...

ilonne
10. dub 2021

@camelinka Já se k němu tou sklenici ani nepřiblížim, to je nad moje síly....

zelenaesmolda
10. dub 2021

@makkyv
chudak pavouk,takove uzitecne zvire a musi zemrit kvuli hystericke zenske.

camelinka
10. dub 2021

@zelenaesmolda hele kocko, ona to proste neni prdel. Jak kdyby ses cloveku, ktery se boji vysek, smala, ze si nechce udelat pilotak 🤷

camelinka
10. dub 2021

@ilonne To chapu, ja jak kdy a kde...Kdyz hrozi, ze mi nekam zaleze, tak vrham, co je v dosahu...Kdyz je nekde v prostoru, tak jecim, ale vynasim a varuju ho, at se nevraci

ilonne
10. dub 2021

@zelenaesmolda tak nám můžeš napsat číslo a když se nějaký vyskytne, brnkneme ti a můžeš si pro něj přijet. Jinak má pavouk smůlu....

travnulee
10. dub 2021

@orisek56 ty jo, když víš ten moment zajdi si na kineziologii one brain, dokážou tam takové věci odblokovat a třeba budeš mít po problému 😉

zelenaesmolda
10. dub 2021

@camelinka
vsak tim ale nikoho neohrozuje kdyz si neudela pilotak ne?narozdil od zabijeni hmyzu,ktery je uzitecny.

camelinka
10. dub 2021

@zelenaesmolda To bylo srovnani, fobie jak fobie...ver, ze to strasne omezuje zivot a kazda z nas tady, by nad temahle tutu nunu roztomilyma uzitecnackama, chtela mavnout a vynest je, nebo ignorovat...jenze ono to nejde, vis...

cherie24
10. dub 2021

@zelenaesmolda pavouk není hmyz. Je to stejné jako říkat velrybě, že je to ryba.

emillyhk
10. dub 2021

@zelenaesmolda Nikdo jejich užitečnost nezpochybňuje. Ale arachnofobik není hysterka... 🤦‍♀️ To člověk bez fobie těžko chápe. My přeci nepořádáme hony za účelem vyhubení všech pavouků světa, jen prostě doma to nezvládáme 🤷‍♀️ Já třeba respektuji jejich osobní prostor (venku) a naopak si bráním ten svůj. A řešit pár zabitých pavouků v domácnostech je podle mě přehnané - venku by je mohlo něco sežrat, apod., takže ten úbytek nebude takový 😉

zelenaesmolda
10. dub 2021

@emillyhk
kdyz je neco sezere tak je to prirozene

mimi1004
10. dub 2021

@camelinka Víš, že se mi to stalo? S pavouky problém nemám, ale s výškami ano. 2 roky zpět jsem letěla s manželem do Londýna. Ještě hodinu před nástupem do letadla jsem byla v klidu, ale jakmile došlo k nástupu na palubu, normálně jsem začala brečet. Ne hystericky, to ne, ale tekly mi slzy jako hrachy. Při startu jsem křečovitě svírala ruku chlapa a loučila se se životem. A když jsem rozhlédla kolem sebe, tak 3 "dámy" přes uličku ze mě měly vyloženě srandu. Mít v tu chvíli pavouka v ruce, tak bych ho po nich s chutí hodila 🤨 A to jsem samozřejmě věděla, že na 99,9% za 90 minut živá a zdravá z toho letadla v Londýně zase vystoupím.

Strana
z5