Ženské fígle a triky aneb diskuse pro radu i pro pobavení

no_title
27. pro 2018

Ahoj holky,
toto diskusní vlákno zakládám ze dvou důvodů. Ten první a hlavní je, že mám kamaráda, který už po xté naletěl "svodům" další manipulativní potvory. Mám o něj trochu starost. Prostě ty ženské fígle nepozná a jakékoli "nové" holce bezmezně věří (dokud mu neudělá nějakou levárnu). Snažila jsem se povzpomínat si na všechny fígle a triky, které jsem poznala, mj. např. od žen, které odváděly otce od rodin, i od ženy, která jednou odvedla mého otce. Viděla mého otce ve vlaku a prostě se rozhodla, že bude její (a táta jako totální podpantoflák, který byl vždy pod vlivem žen, jejímu "kouzlu" ani moc nevzdoroval). Ale já mám díky ní tak trochu šestý smysl na tento typ žen.

No a druhým důvodem je to, abychom se mohly společně zasmát, protože některé ty ženské zbraně jsou i celkem vtipné. 🙂

Takže začnu tím, co jsem si povzpomínala já:

1. Trik, kterým dostala ta holka toho kamaráda byl, že mu tvrdila na plno věcí, že to má podobné (čímž logicky, lidi, kteří nám jsou podobní nás alespoň ze začátku zajímají), až později se ukázalo, že mu podobná absolutně není.

2. Když se náhodou zhrzené milence nepovede odvést chlapa od jeho partnerky / rodiny a chlap se s ní nedejbože rozejde, aby zůstal s rodinou, nastávají pomstičky. Nejkurióznější pomstička byla, když zhrzená milenka den po rozchodu napsala jeho partnerce, že spolu spí a ať ho nechá jít, že jsou spolu šťastní.

3. Asi nejvtipnější část mého vlákna - kamarádky mamka strašně chtěla ještě jedno dítě. Jenže chlap nechtěl. Nu, tak asi rok mu prý propichovala kondomy (no, podle mě je spíš do sebe potom klopila, ale budiž) a za rok z toho vznikl bráška kamarádky. 😀

Takže holky, jestli máte nějaké příběhy, ať smutné, tak vtipné, budu ráda, když přispějete.

journals
27. pro 2018

Joo, zrovna ve vedlejší diskuzi se řeší nevěra ženy, která je těhotná a neví s kým to bylo - jeden sex s přítelem, druhý s milencem... možná by si některé názory v této diskuzi měl přečíst každý chlap, protože i já jako ženská se nestačím divit, co jsou ženské schopné vymyslet! Někdy se těm chlapům vůbec nedivím, že se nedokáží zorientovat.

sudylichozrout
Autor odpověď smazal
Zobraz
sudylichozrout
27. pro 2018

@no_title kopíruji svůj příspěvek z diskuze, o které píše @journals
Už jsem to chtěla kopírovat z mobilu, ale vzala jsem omylem celou stránku, tak jsem to smázla a dávám znovu.

Tohle udelala memu kamaradovi jedna vychcana dama, se kterou stravil noc. Po jednom sexu mu rekla, ze je s nim tehotna. On to vzal, ac to necekal a zacal se chovat jako budouci otec, i kdyz s tou holkou byt nechtel a jen se spolu vykaleni vyspali. Domluvili se tedy na pravidlech, ze spolu nebudou, ale ze on se o mimi postara a bude platit, bude fungovat. Zdalo se mi to divny, tak jsem mu rikala, at si necha udelat testy DNA. On mezitim koupil kocar, pul vybavy, chodil s ni na ultazvuky, aby se po porodu dozvedel, ze dite jeho neni, slecna byla do vetru, vubec netusila, s kym otehotnela a chtela najit kasicku na osmnact let. Kamos mel kliku, protoze si vydupal, ze do RL se necha zapsat, az na zaklade vysledku testu. Byl by chudak pekne v haji. Dozivotne.

mona91
27. pro 2018

tak holky já mám třeba v okolí kolegyni a to v životě nepochopim. Už jí docela i dost přes 30 a hrozně by chtěla dítě. Bydlení přítele má. Ale..ona chce dítě černocha nebo aspoň latino... takže její plán že si chce nechat udělat dítě od černocha, ale přítom chce být s tím svým přítelem protože ho miluje on ji zajistí i s miminem a ví že s nim chce být klidně by se i vdávala, ale dítě si chystá s jiným chlapem... a její přítel o tom neví ten ji bezmezně miluje...

bayt
27. pro 2018

@no_title Mě teda na tomto vlákně silně štve ten tón, že "žena odlákala", žena "svedla". Je to fakt ošklivý a tím spíš, že to jde od jiný ženy. Chápu, že budu za škarohlída v jinak asi vtipném tématu, ale mně tohle fakt vadí. Pokud je žena svobodná, tak nikomu nic nedluží. Je to ten chlap, co měl závazky, to on byl nevěrný. Jak můžu bejt nevěrná jiné - cizí ženě, že? Rozhodně nevěřím na žádný kouzla a magii. Prostě si pán chtěl vrznout s novou ženskou. A jestli je někdo tak hloupý, že někomu bezmezně věří, bude mít problémy nejen v partnerských vztazích, ne?

Jediný, co chápu, jsou křivárny s tím těhotenstvím, jak se tu zmínilo. Taky jsem slyšela o takové, co dokonce předstírala čtyři měsíce těhotenství, a ani těhotná nebyla! Naštěstí jsou dneska už testy otcovství.

vineta
27. pro 2018

@bayt No jo, ale jak jinak nazvat chování žen, který ví o tom, že je muž zadanej, třeba i jeho partnerku znají, přesto se ho snaží za každou cenu urvat? Jako jasně, jestli chlap podlehne nebo ne, to už je na něm, ale to nic nemění na tom, že ty ženský jsou bezcharakterní mrchy 😏
Mně takhle teď balila jedna buchta manžela přímo přede mnou na vánočním večírku... on se s ní normálně bavil, to balení v tom neviděl, já tam měla kámošku, byl to jeho firemní večírek, tak jsem ho nechávala konverzovat, ale slečna o mně věděla, známe se už relativně dlouho... druhý den mu začala vypisovat, že ví, že je to bláznovství, ale nemůže si pomoci, on jí slušně poslal do patřičnejch mezí a celý mi to vykecal, že jsem měla pravdu. Prostě on neviděl, že ho balí, bavil se s ní normálně jako s každým jiným... Řekla bych, že náš vztah je dost silnej, ale bylo mi z toho stejně úzko. Dotyčnou bych nejradši profackovala.

no_title
autor
27. pro 2018

@bayt tak to téma bylo myšlené trošku jinak, ten můj kamarád (a spousta mých dalších kamarádů) si hledá novou přítelkyni, bohužel naráží na samé vykutálené, které taktizují a potom dělají peklo (žárlí, manipulují, atd.)
Nevěra je jedna věc. Jako chlap by zahnout neměl, ale žena, která do toho jde a ví, že je chlap zadaný, tak taky zrovna morální není. A když jí to nevyjde, tak jako bude psát jeho současné přítelkyni? To je solidní pomstička. Nemyslím si, že svobodná žena / muž si může dělat co chce, jsou prostě věci, které se nedělají a kde by normální člověk měl mít brzdu.

mona91
27. pro 2018

@vineta Jojo někteří to nevidí. Mě chodil domu manžel ze ta jeho nadřízená dela tohle a tohle a já říkám hele ta té bali. Neee to je blbost vždyť je vdaná a má dítě, tak říkám no a kde je manžel její? Hmmm na misi... no a furt to pokračovalo ona o mě věděla všichni jsme dělali asi tak 100metru od sebe v jiných budovách. No a ejhle vecirek vánoční a ona po něm vyjela. Manžel přišel brzy domu tak mi to řekl ze jsem měla pravdu ze ho balila... a co se nestalo když ji odmítl tak byl na blacklistu ona začala spat s jejich nadřízeným a on ji zařídil povýšení... a nastaly dva roky bojů. Je to vždy nám obou stranách ale já vím ze manželovi věřit mužů ale někteří chlapi to neustojí .

vineta
27. pro 2018

@mona91 Ježíš to jsou mrchy, ještě takhle pomstychtivá 🙄

bayt
27. pro 2018

@vineta Ale je spousta párů, které se daly dohromady, i když byli oba zadaní. A následně spolu byli šťastní dlouhá desetiletí. Nemyslím si, že je jasné pravidlo, že na zadanýho se "nešahá". Navíc nevíš, co tý ženský nakdáká chlap - typu, že doma už není spokojený, s manželkou nespí atd. atd. Ono málokterou asi rajcuje vyprávění o tom, jak miluje manželku a bez dětí neumí žít.

@mona91 Tohle mě zas a znovu utvrzuje v tom, že ženská kolikrát pozná zájem jiné ženy mnohem dřív, než chlap :D

@no_title Takhle jsem to nepochopila...Každopádně psát nějaký jiný ženský, natož bonzovat nebo si dokonce vymýšlet, to je pěkný humus. A co ještě je podobně pitomé, když muže chytne jakýsi záchvat morality a všechno o nevěře svojí ženě vybonzuje, aby si ulevil. Protože ruku na srdce - když by to byl jednorázový úlet, chtěly byste to vědět? Já teda fakt ne...

brunetka11
27. pro 2018

@no_title Tak ale na stranu druhou, prostě k sobě něčím přitahuje podobné typy... A je na něm, aby to rozsekl a poučil se...

sudylichozrout
27. pro 2018

@mona91 to bude dobre prekvapko u porodu. Neco podobneho se stalo v me sirsi rodine, jsou to uz pribuzni pres kolena, ale mam to od meho stryce. Holce se narodil klucik mulat. Otec zuril uz na sale, proste rozchod. Ona tvrdila, ze ho nepodvedla. Tak se delal test otcovstvi, aby se prislo na to, ze dite je opravdu toho chlapika. A pak z jedne dalsi pribuzne vylezlo, ze praprababicka se ve Francii spustila s cernochem, ale narozene dite bylo bile. Pruser zazehnan, na neveru se neprislo. Dite prapradeda vychovaval jako vlastni. No a ty geny si to preskakaly tak drsne, ze se projevily vlastne po sto letech v xte generaci.

no_title
autor
27. pro 2018

@sudylichozrout podobný příběh jsem už taky slyšela 🙂

sudylichozrout
27. pro 2018

@no_title ono je klidne mozne, ze to bude tenhle. Takove veci se zas tak casto nedeji.

vineta
27. pro 2018

@bayt No tak já zrovna pochopila, že tahle diskuze má být o těch mrchách 🤷🏻‍♀️

vineta
27. pro 2018

@bayt A jo, myslím, že primární pravidlo je nenahánět zadaného chlapa, když o tom dotyčná ví, ale je jasný, že jsem s tímhle názorem asi v menšině, vzhledem k tomu, co se děje v reálu. Ale prostě se to nedělá, že si ho lidi nějak omluví, to už je o morálce každého z nich. Mně by to za to prostě nestálo a hlavně, nechtěla bych žít s vědomím, že jednou přebranej chlap vymete stejně i se mnou... Samozřejmě to neodsuzuju plošně, cesty osudu jsou nevyzpytatelný a láska/chemie se holt občas neptá, ale tady se bavíme spíš o ženských, co to dělají cíleně. A to je prostě hnus.

ariadna12
27. pro 2018

@mona91 no asi bude trochu prekvapko, az bude miminko cerny jako bota, z toho se holka nevykeca😉

mona91
27. pro 2018

@ariadna12 no mě to hlava nebere taky jdem ji rikala ze je totálně prastena.

ariadna12
27. pro 2018

@no_title on ani tvi dalsi kamaradi fakt jeste nenasli aspon jednu slusnou holku? Same zarlivky, manipulatorky? Samozrejme taky znam chlapa, ktereho zena absolutne znicila financne, psychicky, celkove. Ale neznam tve kamarady, zajimal by mne nazor drahych polovicek na ne. Oni existuji i chlapi, kteri treba nadavaji na manzelku, ze je hysterka, zarlivka, furie, nejvic si stezuji v posteli u milenky a v noci spi s manzelkou v naruci. Jinak nejvetsi podlost od zeny-potvory z meho okoli je svedeni pana, ktery prepsal na ni byt, nastehovala se tam, jeho vyhodila, byl v podstate bezdomovec, zacal pit, mel slabe srdce, a to nevydrzelo. Ona uz tehdy mela dalsiho adepta na obet. Pani byla tehdy cca ve veku 45 let, takze zadna mladice, ale zrejme vi, jak na to. Nicmene, zivot ji to pak spocital, par let pote se ji utopila dcera.

pabka
27. pro 2018

@bayt naprostý souhlas, žena co svede zadaného je mrcha, ale on je chudák, co neodolal. Já to vidím opačně - nezadaná žije svůj živit a i když to není úplně koser, muže si dělat co chce. Chlap pokud je ženatý je snad svéprávný a je na něm, jak se bude chovat. A jak tu padlo už - bůh ví, jaké signály vysílá on k ni, pokud ji vypráví o nehynoucí lásce k manželce a dětem, těžko ji to upoutá tak, aby ho uháněla a uhnala.

odula
27. pro 2018

@pabka mno... některý ženský to můžou vidět jako výzvu.... a pokud ženská ví za jaký "spagaty " zatáhnout,tak pak chlap nepremejsli mozkem ale "mozkem ".... já sice sama sebe povazuju za feministku a obvykle se z principu zastanu bab ;) ale co se týče svádění zenacu - ne každý chlap je úplně svépravný když do hry vstoupí druhy (první? ?? ) "mozek" a některý ženský toho uměj nepěkne zneužít .

pabka
27. pro 2018

@odula no jo no, to je život, ale pořad to vidím jako boj manžela, jeho (a moje) věc jak to dopadne a neřeším cizí ženskou.
Jako kdyby se to stalo mě, zarazí mě to, naštve (zejména pokud bych ji znala a ona mě), ale viník by byl pro mě manžel.

bayt
28. pro 2018

@odula Zajímavý, že to nikdo nevidí opačně. Třeba je ten příběh takový, že žena myslí druhým mozkem velmi snadno nebo naletí na představu o romantice....Nechce si zničit život nějakým zadaným chlapem se závazky, co se dost možná ani nerozvede a bude jí akorat zahrnovat planými sliby. Jenže von nějak ví, za jaký špagáty zatáhnout a ona nakonec nesvéprávně podlehne....

no_title
autor
28. pro 2018

@bayt to moc reálné není. Kdybych milence měla, jakože sice nemám, tak silně pochybuju, že by psal mému manželovi, že s ním spím a ať mě nechá jít, že s ním budu šťastná. 😀 tohle by prostě chlap nikdy neudělal. Naopak ženské... mám tolik příkladů:
Žena, která mi vzala tátu, dokonce tutéž věc udělala 2x, jednou šlo o rozbití rodiny s 11 letým dítětem, podruhé tu naši, já měla 9 let. Když ji nakonec táta nechal, tak brečela a objímala auto (ne tátu, ale auto, protože chtěla auto 😀 a kasičku na dalších x let )
Plus 2 moje "nejlepší" kamarádky mi taky přebraly kluka.
Nebo další příklad - moje mamka po rozvodu nemohla nějak nikoho najít. Babička (její máma) jí za to hubovala a mamka říkala, že se jí nikdo nelíbí, že jen akorát manžel její kamarádky je fajn a babička na ní: "tak ji ho přeber."
ženské myšlení, no. Já už z principu mezi ženami už nějaké blízké kamarádky ani nemám, chlapi jsou většinou mnohém rozumnější a férovější.

odula
28. pro 2018

máš špatně výchozí podmínky. Aby to sedelo do kazuistiky, muselo by to bejt tak ze si svobodnej chlap cíleně vybere spokojeně vdanou zenu a cilene ji chlapovi přebere. Abych pravdu řekla , tak jsem o takovym případu neslyšela. A víš proč? Protože je to daný evolucne. Zatímco spokojeně zenatej chlap klidně zahne bez úmyslu jakkoliv vystupovat z funkčního svazku (chce proste jenom rozsivat), nebude nikdy (neBo téměř nikdy) cíleně rozbíjet rodinu aby získal "samičku" někoho jinyho,která už má děti a tedy neni zaručeno ze bude mít děti ještě s nim a navíc by se musel starat o potomstvo. Naproti tomu žena klidně odvede chlapa od jiné ženy, protože to že má muz funkční rodinu a děti je znamení jeho schopnosti zplodit a zabezpečit rodinu a potomstvo. Je to velmi proste milý Watsone - jde o pudy :D a obávám se ze je tohle chování právě proto hlavně specialitka zenskych ; )

bayt
28. pro 2018

@no_title Jooo, tak to já znám tolik chlapů, kteří drbou víc jak ženský a jsou snad ještě víc pomstychtiví (zkušenosti z ryze mužského kolektivu). Tak kupříkladu můj bejvalej, který nejen že psal mému next, ale pomlouval mě zhrzeně všude okolo 😃

bayt
28. pro 2018

@odula řekla bych, že jedno dítě přestává být pro chlapa jakýkoliv problém, co tak pozoruji...

odula
28. pro 2018

@bayt to je z tech zenských hormonů z antikoncepce ve vodě - chlapi se zacinaj chovat jak ženský :D

no_title
autor
28. pro 2018

@odula Myslím, že jsi na to kápla 😀 Je fakt, že ženské mají prostě pudy pro založení rodiny trochu silnější, ono i ty andulky, co chovám, když dám do klece 2 samičky a 1 samečka, tak do jednoho dne tam bude jen jedna samička a jeden sameček 😀. Obráceně to ale nefunguje. Chlapi se sice někdy poperou, ale vždycky tak, aby přežili 😀

bayt
28. pro 2018

@no_title No neumim si vysvetlit pak, proc znam min. tri dobrovolne bezdetne zeny, ale ani jednoho chlapa nad ctyricet...