Ženské fígle a triky aneb diskuse pro radu i pro pobavení
Ahoj holky,
toto diskusní vlákno zakládám ze dvou důvodů. Ten první a hlavní je, že mám kamaráda, který už po xté naletěl "svodům" další manipulativní potvory. Mám o něj trochu starost. Prostě ty ženské fígle nepozná a jakékoli "nové" holce bezmezně věří (dokud mu neudělá nějakou levárnu). Snažila jsem se povzpomínat si na všechny fígle a triky, které jsem poznala, mj. např. od žen, které odváděly otce od rodin, i od ženy, která jednou odvedla mého otce. Viděla mého otce ve vlaku a prostě se rozhodla, že bude její (a táta jako totální podpantoflák, který byl vždy pod vlivem žen, jejímu "kouzlu" ani moc nevzdoroval). Ale já mám díky ní tak trochu šestý smysl na tento typ žen.
No a druhým důvodem je to, abychom se mohly společně zasmát, protože některé ty ženské zbraně jsou i celkem vtipné. 🙂
Takže začnu tím, co jsem si povzpomínala já:
1. Trik, kterým dostala ta holka toho kamaráda byl, že mu tvrdila na plno věcí, že to má podobné (čímž logicky, lidi, kteří nám jsou podobní nás alespoň ze začátku zajímají), až později se ukázalo, že mu podobná absolutně není.
2. Když se náhodou zhrzené milence nepovede odvést chlapa od jeho partnerky / rodiny a chlap se s ní nedejbože rozejde, aby zůstal s rodinou, nastávají pomstičky. Nejkurióznější pomstička byla, když zhrzená milenka den po rozchodu napsala jeho partnerce, že spolu spí a ať ho nechá jít, že jsou spolu šťastní.
3. Asi nejvtipnější část mého vlákna - kamarádky mamka strašně chtěla ještě jedno dítě. Jenže chlap nechtěl. Nu, tak asi rok mu prý propichovala kondomy (no, podle mě je spíš do sebe potom klopila, ale budiž) a za rok z toho vznikl bráška kamarádky. 😀
Takže holky, jestli máte nějaké příběhy, ať smutné, tak vtipné, budu ráda, když přispějete.
Osobně jsem nikdy neměla ráda holky/ženský, který aktivně "balí" kluky/chlapy! Podle mě má chlap balit ženskou..! Jasně, že si ženská vybere chlapa a pak se nechá sbalit 😀 Ale vždycky mi připadalo takový nepatřičný, když ženská pozvala chlapa na kafe, nebo mu vnutila telefonní číslo, prostě ten "první krok" jsem vždycky čekala, až udělá chlap...
A k těm "vtipným" balicím technikám: Manžel mi nedávno vyprávěl příhodu z práce, kdy se ho ve vlaku snažila nějaká slečna sbalit na zeleninu 😀 Šla ve vlaku za ním, sedla si naproti němu přes uličku a začala jíst mrkev takovým vyzývavým způsobem, že radši odešel pryč. Pak kolem ní znova procházel (je průvodčí, tak občas vlak projde), nabídla mu okurku a snědla kousek tak provokativně, že už se jí radši vyhýbal, dokud z vlaku nevystoupila 😀 To je jeho verze a nezbývá mi nic jiného než věřit, že pravdivá..! Každopádně to na něj nechalo velký dojem, když měl potřebu mi o tom vyprávět... že?
Jinak samozřejmě vím, že je to sexy chlap a že má rodinu na čele napsané nemá, i když snubák nosí! Teda jestli si ho v práci nehodí do kapsy u saka.. Te nevím 😀

@bayt vyberovej efekt ;) podívej. My tady těžce zobecnujem. To že si.myslím ze něco plati většinou neznamená -a ani to netvrdim- ze to platí vždycky 🙂