icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

natilla
27. únor 2022

@elencze upřímně nevím co chystají,ruce mají svázané..možná jen další bubu..nemohou nasadit mírové jednotky ani, že?

bigbig
27. únor 2022
natilla
27. únor 2022

@elencze teď čtu,že na valném shromáždění platí jiná pravidla,veto tak asi nebude ve hře..záleží s čím přijdou ale

astracreek
27. únor 2022

@elencze Manžel (Dán) a ex profesionální voják mi říkal, že se uvažuje nad tím, že dánská armáda dá vojákům volno, aby mohli jít do boje, pokud by chtěli.

elencze
autor
27. únor 2022

@sudylichozrout upřímně, když jsem dnes viděla, jak se po tom rozkazu podíval Šojgu, tak má osobní dojmistika říká, kdo Putina sejme.

efa1
27. únor 2022

@elencze vypadal na hypertenzní špičku.

jolana24
27. únor 2022

@elencze no jako oba nasadili takovej výraz, že kdyby mohli, tak by už ležel

pavlapavlapavlapavla
27. únor 2022

@elencze muzu odkaz .. dekujiii

elencze
autor
27. únor 2022

Protesty v Bělorusku pokračují i v noci. Lidé z oken paneláků zpívají Sláva Ukrajině.

estelle777
27. únor 2022

@elencze Doufam, ze Sojgu nezklame, pac my to mame s projevem Zemana a s transparentem, ze ma Putin maly pero, spocitany 😀

pavlapavlapavlapavla
27. únor 2022

Ja bych teda moc neverila, ze by ho krouhnul nekdo takto ,,blizky,, to prijde odjinud ...😉

jolana24
27. únor 2022

@pavlapavlapavlapavla já si právě myslim, že jestli na něj někdo zaútočí, tak právě z okruhu těch ,,blízkých”, protože se k němu nikdo jinej nedostane

pavlapavlapavlapavla
27. únor 2022

@jolana24 hmm to je taky fakt. 👍

elencze
autor
27. únor 2022

Za mě uzavírám dnešní zpravodajství. Teď v noci stejně nebudeme moc vědět, budou se objevovat zprávy o ostřelování jako každou noc. Držím palce Ukrajině, ať se naplní to, že země, která má ve znaku vidličku, prostě nemůže být poražena zemí, která má ve znaku kuře :D Přejme ji aspoň trochu klidnější noc.

asongforfay
Autor odpověď smazal
elencze
autor
28. únor 2022

Austrálie uvalila sankce na prezidenta Ruské federace a vysoké představitele země, uvedl premiér Scott Morrison.

elwe
28. únor 2022

@natilla na valném shromáždění platí jiná pravidla, to ano, ale taky má jiné pravomoci. Může dát doporučení radě bezpečnosti, ale to je tak kvůli Rusku na nic. V tomto případě nemá v podstatě žádné možnosti

elwe
28. únor 2022

Posílám rozhovor z pátku s odborníkem na mezinárodní právo, koho by zajímalo, co může a nemůže OSN https://www.mujrozhlas.cz/dvacet-minut-radiozur...

ilonne
28. únor 2022

@asongforfay Přemýšlej než vůbec něco napíšeš - sice jsi svůj příspěvek napsala jinak, ale i tak je hrozný 🤷😱

ilci
28. únor 2022
klarikikikiki
28. únor 2022

@asongforfay to si jako vážně myslíš, že by Ukrajina zaútočila na Rusko? 🤣 a samozřejmě že všichni mame jasno, kdo je nepřítel, když nechává odstřelovat civilisty. Je to psychopat.
Mě je líto i těch ruských kluků, jsou to ještě děti. Je mi líto i ruského obyvatelstva, které nemá tušení co se děje. Ale promiň, putin nechá zcenturovat veškeré zpravodajství, protesty nasilne rozbíjí ale on je to vlastně kámoš co 😀

roseinka
28. únor 2022

@asongforfay prosim overeny zdroj, kde se Zeleneskiy vychlouba tim co rikas 🙄😁

katie82
28. únor 2022
dura175
28. únor 2022

Vůbec na tu paní nereagujte a nahlašujte její příspěvky. S tímto nemá cenu se dohadovat.

bigbig
28. únor 2022
nazka
28. únor 2022

@asongforfay prosimte, radši se nikam nevyjadruj.

Strana