Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@betelgeuzz Myslíš, že se Putinovi přtížilo zdravotně, tak si připravují půdu to na něj hodit, nebo tomu analytikovi(novináři) jenom ruply nervy a už dál nemůže sledovat propagandistické lži? Žije týpek ještě?
Filip Horký
@filiphorky
·
2m
❗️ Při havárii vrtulníku ve městě Brovary v Kyjevské oblasti zemřel ukrajinský ministr vnitra, první náměstek ministra a státní tajemník.
Uvádí UkrInform
Holky, tak budeme tady nebo ve skupině?
@sebestka vy máte ještě nějakou skupinu 😅?
@betelgeuzz ale neztratí se ve chvíli, kdy tam chvíli nikdo nepřispěje :/ Já měla teď fakt problém tuhle diskuzi najít :D
@kackacka37 odkaz o pár příspěvků výše 🙂
@amenophus já mám nastaveno upozornění, když někdo přispěje. případně najdu ve starých upozorněních.
Radši skupinu, je to soukromější
@betelgeuzz Já taky hledala v upozorněních, ale protože jsem byla dost akivní jinde, stálo mě to hodně scrollování než jsem to našla
@kackacka37 Dnes ji založila, aby se informace lépe hledaly. Je tady v odkaze
Ahoj, prosím, kde najdu soukromou skupinu? Sleduji to tady od první stránky...dekuji😊
@kajuska22 tady https://www.modrykonik.cz/group/9020/ teď je to trochu mrtvější, protože volba
@levandule_k děkuji...no to je další téma, které mi nedá spát...😏
@kajuska22 Taky je tady skupina 😂
@levandule_k vím...😉
Rozhovor s Řehkou. Ne zrovna hezkej.

@amenophus tak uvidíme jak to poklape. Já teď moc nepridavala. Prakticky vůbec :D kvůli událostem doma, neměla jsem na to proste kapacitu. Mám sice screeny, ale už jsem to sem nehodila, proste je toho moc a jsem vyplá. V průběhu par dni se tady zase zapojim.;)