Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
https://www.armadninoviny.cz/bez-ukrajiny-rusko...
Odkaz na docela zajímavý článek,je tedy 4 roky starý,ale z toho 2 roky byl covid a myslím,že k nějakému extra vývoji nedošlo.
Paradoxem je,že bez Ukrajiny jsou Rusové dost v pasti.
@simix22 Už teď žije Ukrajina v šíleném pekle, ale mám strach, že chorý mozek Putina vymyslí něco dalšího. Snad ho brzo někdo odstraní.
Holky, muzete mi nekdo vysvetlit, proc Putka nebtahl veskery arzenal co se treba letectva tyce? Ma ho obrovsky a neni to jen povest… a on tam poslal jen par susnu. Necetli jste nejake teorie?
@sudylichozrout Víš, že mě napadlo to samé? Jestli je Putin ještě naživu...
@ilonne Podle me ano. Ale mozna ho uklidili. Uvidie dle vyvoje v dalsich dnech.
https://denikn.cz/825821/pet-chyb-ktere-putin-u... nemate nekdo prosim odemknuto?
Holky dala jsem si pauzu a teď se nestačím divit.
@estelle777 já tak spíš přemýšlím kdo by ten arzenal obsluhoval 🙄
Dle mě nenajde moc chytrých lidí co půjdou zabíjet jen tak, že si to nějakej curak naplánuje..páč ty vojáčci co tam jsou teď asi nemají moc rozumu
Jako ty zprávy jsou tak divné, že už fakt uvažuju, jestli Putin neleží spoutaný někde ve sklepě.
Prý kvůli počasí nejspíš. Tak se omlouvám za příspěvek mimo téma.
@chasl Zatim to vypada na spatne pocasi. Pry.
Ruskou raketu, která údajně mířila na ministerstvo obrany v Kyjevě, sestřelil systém protivzdušné obrany. Další ruské rakety dopadají poblíž hlavního vlakového nádraží.
@simix22 Hele, maji stroje, maji lidi… hodne. Vseho…je to divny
A k tomu, jak Rusko ztrácí pozice v Bulharsku
Bulharsko vyhostilo dva ruské diplomaty, které obvinilo ze špionáže. Na opuštění země mají 48 hodin.
@sudylichozrout Jo jo. Doplnila jsem pak že se jedná nejspíš o počasí a omlouvala se za příspěvek mimo téma. Člověk je už tak zmatený z toho. Že by všechno přisuzoval tomu.
Odměna za Putina prý byla změněna na to, kdo ho chytne a dostane před soud. Ale myslím, že zaplatí i za trup.
@chasl tvl, s tou stihackou to muze byt obrovskej pruser. Rumuni jsou v NATO

@michaela666 nedivím se za toto vyhlášení...páč dost bylo slitování, rusáci se neštítí ničeho když bombardují školky, nemocnice atd..
Ženy tam rodí ve sklepech... masakr...když si představím jak my tady řešíme jakej chcem úžasný porod a pod. A co mají oni na výběr..😥