Jak vybrat kopačky pro dítě s širokou nohou?
Ahoj. Poradi nekdo jake vybrat kopacky? Dcera pred pul rokem zacala hrat fotbal. Doted trenovala v obyc celorockach. Nosi vyhradne bf kvuli hodne siroke prstove casti, kterou ma jeste deformovanou od porodu (4.a5.prsty se staci k palci). Chodi k ortopedovi, ktery bf schvaluje, prsty maji misto a postupne se rovnaji. Zadne bf kopacky nejspis neexistuji. Chapu, ale potrebuji, aby mi v danych kopackach vydrzela 2xtydne hodinu a pul trenink a obcas vikendovy zapas. Ma nekdo tip? Jinak mu uzky kotnik nizky nart, ale prsty jsou fakt ploutev po mne🙈
Syn má širší nohy a seděly mu kopačky značky lotto, ale asi to chce vyzkoušet, nevim jestli jsou širší všechny, nebo jen některé modely. Ale proti třeba Nike nebo Adidas byly lepší.
Moc dekuji za tipy, urcite vyzkousime...dcera ma nohu cca 20cm a sirku 8,4cm, klasickou obuv ma vyhradne fare bare, ty jedine sedi na jeji uzky kotnik nizky nart ale siroke prsty
Moc dekuji za tipy, urcite vyzkousime...dcera ma nohu cca 20cm a sirku 8,4cm, klasickou obuv ma vyhradne fare bare, ty jedine sedi na jeji uzky kotnik nizky nart ale siroke prsty
@lobella můj syn má širokou nohu a ještě ve 13 letech velikost 46. Je to kus od kusu. Od Nike ho 5 kopaček tlaci a jedny ne. Chce to zkusit. Nejlepší jsou kožené prošívané od Adidas. Hodně povolí. Já doufám, že už mu přestane růst noha a vydrzi mu déle než 3 měsíce, protoze to je fakt peklo
S kopačkama je to bída. Je potřeba mít hodně zpevněné chodidlo i s prsty, ale sehnat kopačku, která nebude připomínat španělskou botu a zároveň za ni nezaplatíš několik tisíc, je úkol na dlouhé hledání. Nám celkem vyhovovaly některé typy Kipsta z Decathlonu, ale už je asi nemají v nabídce. Pak Puma, NIke i Adidas mají širší typy, ale chce to zkoušet a zkoušet. Velmi doporučuji poptat se ve svém okolí, jestli někdo nemá syna, který už z kopaček vyrostl, boty pak mají kratší životnost, ale jsou adekvátní lidské noze a rozšlápnuté.

@lobella Kdyz jsem hravala ja, tak mi sedely a prisly nejsirsi z tech co jsem zkousela nike tiempo legend (ta kuze byla takova mekkci, nez u ostatnich). ale uz je to nejaky patek, tak se to urcite vse meni 🙂 Kdyz na ne ale koukam, tak vypadaji porad dost podobne a taky je chci svemu diteti vyzkouset 🙂