icon

Jak vybrat zimní fusak pro tří měsíční miminko?

22. led 2022

Ahoj holky, jaký máte zimní fusak do kočárku pro 3 měsíční miminko? Máme fusak zopa a je hrozně tvrdý a malý se tam vůbec nelíbí

pampeliska1313
•
22. led 2022

My máme tenhle a je super.. ale v době pořízení bylo synovi necelých pět měsíců, nicméně si myslím, že to neva.

https://www.esitocz.cz/fusaky-zimni/1207-fusak-...

autor
•
22. led 2022

@pampeliska1313 tak ten vypadá fakt pěkně

martiniquest
•
22. led 2022

Little angel exclusive mazlik. Mam ho uz ve druhem vydani (zmena kocaru, takze zmena barvy), a nemam vytky. Na male mimino se da pekne stahnout kolem hlavy. Vydrzi opravdu az do 3 let. Je velmi prakticky. Vzhled neni vykrik nejvyssi mody, ale prakticky a pohodlny je maximalne, coz je pro me primarni. A na bazaru ho koupis kolem tisicovky. Prala jsem ho uz nekolikrat (plus susicka) a je porad jako novy. Ja sama jsem oba koupila na bazaru. Doporucuji. Mam ho uz pro druhe dite.

hojda
•
22. led 2022

Little angel.

jirovapa
•
22. led 2022

Já jsem velmi spokojená s fusaky Elodie Details. Děti nikdy nebyly zpocené nebo jim nebyla zima a ta vrchní část se dá odepnout, takže ta zadní část může fungovat i jako podložka pod záda (třeba když prcek už chodí a má zimní kombinézu apod.). Měla jsem u obou dcer od narození.

sigyn
•
22. led 2022

Emitex Combi 3v1 z druhé ruky za pár stovek 🙂

novamamina
•
22. led 2022

Jedině elodie

leniczka23
•
22. led 2022

Bjarrla od Sweden, exkluzivní jak funkcemi tak vzhledem, lze využít i na nosítko.

marcicek84
•
22. led 2022

Altabebe

no1
•
22. led 2022

Máme Elodie a jsem maximálně spokojená

pampeliska1313
•
22. led 2022

Je rostoucí do tří let a teda fakt teplej. Ten chlup uvnitř vážně krasne drží, jde do autosedačky, sportaku, korbičky, hezky se rozloží. Jako není levnej ale za mě osobně zatím nejlepší investice.)

mamikry
•
22. led 2022

Taky mame Little Angel, drzi uz na treti dite. Je rostouci, od uplneho miminka az po chodici dite. Da se zvetsovat/zmensovat a ma odepinaci spodni cast, kdyz uz ditko chodi. To je za me super vec, protoze nemusis sundavat boticky.

i_vet2
•
23. led 2022

Máme elodie od miminka už druhou zimu a jsem s nim moc spokojena 👍😊

martiniquest
•
23. led 2022

@mamikry Presne ;) Koukam na ty chvalene Elodie a ano, jsou krasne, ale nejsou pro chodici deti. Navic mam mnohem radsi zapinani uprostred a ne na boku - kdyz dite usne a zavezu ho do bytu, muzu ho snadneji rozepnout. Bocni zipy mam na Pinkie prechodovem fusaku a nepripada mi to tak dobre

gracinka7
•
23. led 2022

Kluci měli little angel. Teď ho prodávám, kdybys měla zájem 😉

mamikry
•
23. led 2022

@martiniquest Souhlasim. Ja jsem na Elodie taky koukala, na miminko je to nadhera, ale nakonec vyhrala prakticnost. Elodie by u nas byla na jednu zimu. V tomhle mi kluci jezdili, co byli na kocarku. Zapinani nemuzu srovnavat, ale problem s nim nemam.

martiniquest
•
23. led 2022

@mamikry Ja si z rozmlsanosti koupila na druhe dite Lodger. No, rychle sel z domu. Byl nadherny, ale pouzitelny jen pro nechodce, takze jsme ho pouzivali par mesicu, a pak bazar. A opet jsem se vratila k milovanemu LA

hojda
•
23. led 2022

Little engel fusak vyhral i nejakou cenu naveletrhu detskeho zbozi.

petruskaaa
•
23. led 2022

Emitex combi 3 v 1 - je od narození až do sporťáku - za mě velká spokojenost 👍https://www.babylife.cz/EMITEX-Fusak-Combi-3v1-...