Jakou byste mi doporučili jídelní židličku?

naja12
9. bře 2021

Ahoj, mohu se zeptat. Syn uz skoro sedí (10 měsíců), chci koupit jídelní židličku. Je všude výběr, přijde mi, ze některé jsou už spise kresla😄😄. Jakou byste doporučili? Diky. Vase zkusenosti?

klokanka31
9. bře 2021

@naja12 My máme Zopa monti a jsem spokojená 🙂

barmil
10. bře 2021

@naja12 mám Peg Perego Prima Pappa Follow Me, ma několik poloh na výšku i se dá polohovat sedátko, stoleček se dá vyměnit z hrazdu s hračkami. Syn v ní je od 6mes, dostal k Vánocům, a je super.

kafr
10. bře 2021

Pokud už "skoro sedí" je to úplně pitomé mezi období. My jsme měli od 6měsícůChicco Polly, jak píšeš, skoro křeslo, nejde do kolmého sedu a jakmile dcera suverénně seděla, tak už byla nepohodlná a klouzala v ní. Přešli jsme na dřevěnou (takovou tu jak se dá rozložit na židličku se stolečkem- takto rozložené využíváme stále i ve 3 letech), ale v té už musí opravdu hezky sedět.
Ale někomu "to křeslo" vyhovuje hodně dlouho. To musíte vyzkoušet a stejně vám nikdo nezaručí, jak to bude za půl roku...

petulkadodo
10. bře 2021

@naja12 Máme Kinderkraft. Je polohovací, omyvatelná, my jsme spokojeni 🙂

zuzroko
14. bře 2021

Šla bych do té dřevěné rostoucí pokud tam bude až opravdu bude stabilně sedět. Já měla polohovatelnou židličku od joie aby v tom malá mohla být od prvních příkrmů ☺️