icon

Je lepší koupit B.box střední nebo velký?

petlep
7. zář 2026

Ahoj holky, prosim o informaci jestli B.box svacinovy stredni pojme napr dve normalne velke housky a 2 ovocne kapsicky. Obcas i o neco vic. Potrebuju to pro syna, je mu 15let a je predpoklad, ze jeste urcite par let bude krabicku na svacu potrebovat. Nebo uz vzit ten B.box velky? Dekuji moc a hezký den 🙂

kakba
7. zář 2026

Ne, nepojme. Pojme max 1 rohlik a to jeste na pul.

eva_sam
7. zář 2026

@petlep ne, to se tam nevleze

petlep
autor
7. zář 2026
@kakba

Ne, nepojme. Pojme max 1 rohlik a to jeste na pul.

@kakba ty jo, jesteze jsem se zeptala. Dekuji za odpoved

petlep
autor
7. zář 2026
@eva_sam

@petlep ne, to se tam nevleze

@eva_sam dekuji. Predpokladam, ze ten velky svacinu jak jsem popsala v uvodnim prispevku /2 housky, 1-2 kapsicky/ pojme? Nevis prosim? Ja jak na to koukam na netu tak si to uplne neumim predstavit. Tyjo myslela jsem,ze vyber krabicky bude rychle hotovy 🙂

mabs
7. zář 2026

@petlep Já prostě dávám dětem víc krabiček no. Jednu na ovoce a zeleninu, další s pečivem.

eva_sam
7. zář 2026
@petlep

@eva_sam dekuji. Predpokladam, ze ten velky svacinu jak jsem popsala v uvodnim prispevku /2 housky, 1-2 kapsicky/ pojme? Nevis prosim? Ja jak na to koukam na netu tak si to uplne neumim predstavit. Tyjo myslela jsem,ze vyber krabicky bude rychle hotovy 🙂

@petlep my ten velký nemáme, takže nemůžu říct, ale podle fotek to tam asi nedáte. A je potřeba ty kapsičky dávat do boxu?

petlep
autor
7. zář 2026
@eva_sam

@petlep my ten velký nemáme, takže nemůžu říct, ale podle fotek to tam asi nedáte. A je potřeba ty kapsičky dávat do boxu?

@eva_sam to by bylo asi taky reseni, nedavat je tam, dekuji, popremyslim.

neomenia
7. zář 2026

Out of topic- ještě středoškolákům děláte svačiny?

petlep
autor
7. zář 2026
@neomenia

Out of topic- ještě středoškolákům děláte svačiny?

@neomenia je dost stary na to aby si svaciny delal sam, nicmene ma diagnozu a jeho mentalni vek je tak 12,5roku. Jinak neni na SŠ.. nybrz ted zacal 8mou tridu ZŠ /skrze diagnozy a dva odklady ne skrze toho, ze by propadl/

petlep
autor
7. zář 2026

Jinak dekuji za prispevek.

neomenia
7. zář 2026
@petlep

Jinak dekuji za prispevek.

@petlep děkuji. Nebylo to myšleno zle. Jen jsem si říkala, že v patnácti letech dětí už svačiny dělat nebudu ( nedělám ani u 12 leté). U vás je to jiná situace, nechtěla jsem se vás dotknout, nevěděla jsem.

petlep
autor
Včera ve 04:03
@neomenia

@petlep děkuji. Nebylo to myšleno zle. Jen jsem si říkala, že v patnácti letech dětí už svačiny dělat nebudu ( nedělám ani u 12 leté). U vás je to jiná situace, nechtěla jsem se vás dotknout, nevěděla jsem.

@neomenia v poradku, vse dobre.

kayty
Včera v 05:44

Jak už zaznělo, nevleze. Max 1 rohlík / houska / krájený toust. Ten větší by mohl být v pohodě, ale fyzicky jsem ho neviděla.
Co Sistema krabičky? Ty mi přišly lepší a sama mám do práce, ale dcera je nechtěla. Má střední b-box a to jí stačí.

A ano, má 12 a svačiny jí chystám 😀 K tomu, co psala neomenia. Ona je totiž "maňána", takže by byla nejspíš hlady, protože by si nic nevzala. Stejně chystám snídani a svačinku sobě do práce.

petlep
autor
Včera ve 12:54
@kayty

Jak už zaznělo, nevleze. Max 1 rohlík / houska / krájený toust. Ten větší by mohl být v pohodě, ale fyzicky jsem ho neviděla.
Co Sistema krabičky? Ty mi přišly lepší a sama mám do práce, ale dcera je nechtěla. Má střední b-box a to jí stačí.

A ano, má 12 a svačiny jí chystám 😀 K tomu, co psala neomenia. Ona je totiž "maňána", takže by byla nejspíš hlady, protože by si nic nevzala. Stejně chystám snídani a svačinku sobě do práce.

@kayty Dekuji za zpravu. Sistema krabicku jsem prave koupila ted synovi od zacatku ŠR novou, no v patek ji prinesl s ulomenym zaviracim"cudlikem" nevim jinak jak to napsat 🙂 Takze super 😀 Samozrejmne nevi jak se to stalo 😅Budu hledat dal, ono i ta Sistema ma ruzne druhy s ruznymi systemy zaklapavani tak mozna nakonec vyberu z jejich rad. Ja bych ho mela nechat at si to pripravuje sam a taky doufam, ze se k tomu donutim, nemuzu delat vse za nej akorat me trosku stresuje kdyz nekdo dela veci pomaleji nez ja 😀 lae sluzbu mu tim ale nedelam, ze to delam za nej to vim 😒 No ale je to jen krabicka /si rikam sama pro sebe/ 🙂 proste jednu koupim a nazdar 🙂 ale dekuji zab typ.

petlep
autor
Včera ve 12:54

Omlouvam se za preklepy.

garfa4
Včera ve 13:30
@petlep

Omlouvam se za preklepy.

@petlep mám ten velký doma, můžu zkusit tam něco dát a vyfotit ti to pro představu

petlep
autor
Včera ve 14:06
@garfa4

@petlep mám ten velký doma, můžu zkusit tam něco dát a vyfotit ti to pro představu

@garfa4 budes moc hodna, dekuji Ti.

somalicats
Včera ve 14:25

b-box máme doma jak ten střední, tak velký. Tak velkému dítěti určitě už ten velký, střední nosí moje drobnější dvanáctiletá. Já si dělám jídlo do toho velkého.

petlep
autor
Včera ve 14:52
@somalicats

b-box máme doma jak ten střední, tak velký. Tak velkému dítěti určitě už ten velký, střední nosí moje drobnější dvanáctiletá. Já si dělám jídlo do toho velkého.

@somalicats dekuji Ti 👍

garfa4
Včera ve 14:55

Myslím, že 2 housky překrojené napůl by se tam asi i vešly. Vcelku určitě ne. Kapsičku jsem doma našla jen jednu, ale ta přepážka (mezi kapsickou a mandarinkou) jde posouvat nebo i vyndat, pak by se tam 2 taky vešly. A pak jsou tam ty dvě malé přihrádky....

petlep
autor
Včera v 15:16
@garfa4

Myslím, že 2 housky překrojené napůl by se tam asi i vešly. Vcelku určitě ne. Kapsičku jsem doma našla jen jednu, ale ta přepážka (mezi kapsickou a mandarinkou) jde posouvat nebo i vyndat, pak by se tam 2 taky vešly. A pak jsou tam ty dvě malé přihrádky....

@garfa4 Moc dekuji za podrobny popis a foto. Preji Ti hezký den.