Láhev pro dítě, která neteče. Doporučíte?
Ahoj, hledám láhev pro dítě, kterou bude moct nosit teď na výlety a později i do školy.
Hlavně aby netekla v batohu, dobře se otevírala a nebyla zbytečně těžká. Už jsme měli dvě a obě po čase protékaly.
Máte nějakou osvědčenou?
@anonym_autor urcite B box je sice dražší ale jinou už bych nebrala jedina co neteče s přežije pády ❤️
Doporučuji používat lupu, lahev se tu řešila x-krát, takže doporučení bys tu našla už dost.
Jinak my máme doma zdravou lahev a Albi. A jednoznačně vede Albi lahev, přijde mi praktičtější z hlediska hygieny, lépe se z ní pije, nepraská jí samotné pítko a těsnění drží. Albi máme v chodu přes tři roky a jen jednou jsem kupovala nové víčko, protože jednomu dítěti prasklo zavírání (lahev spadla přímo na to zavírání, když bylo otevřené, proto prasklo) a druhému se tam opotřebovala osička v zavírání, tj. za tři roky investice do každé lahve 50 Kč. Do zdravé lahve jsem kupovala nová těsnění a špunty na pití minimálně jednou za půl roku.
Na teplé nápoje pak mají termosky z Decathlonu. S těmi jsem také maximálně spokojená, nic neprotéká, udrží nápoj teplý, dobře se z nich pije, dobře se čistí a v případě potřeby se dají dokoupit nová pítka.
Pro syna jsem koupila tritanovou láhev Baagl. Používá ji už docela dlouho a stále drží. Neteče, ani když ji hodí do batohu dnem vzhůru, což nevím proč, dělá docela často.

@anonym_autor My máme dobrou zkušenost s lahvemi Albi.