icon

Mikroplyšové povlečení pro dítě. Máte zkušenost?

kikina9
4. říj 2026

Holky, používáte některá mikroplysove povlečení? Já vždy byla proti, používala jsem jen bavlněné povlečení, navíc já sama mám ráda v noci chlad, tak by mi určitě nebylo příjemné. Ale přemýšlím nad ním na zimu pro dceru, která je "zmrzlík" a má ráda v noci teploučko. Jen nevím, přece jenom je to "umělé", jestli se pod ním opravdu dobře spí, a tím, že není prodyšné, tak se pod ním moc nepotí? Máte prosím zkušenost?

jana5382
•
4. říj 2026

Je to perfektní, v zimě nespíme pod ničem jiným. Teď už koupíš i povlečení z jedne strany mikroplyš a z druhé klasické, že si můžeš vybrat

anonym_544364
•
4. říj 2026

Měla jsem ho a mně ten materiál vůbec nebyl příjemný. Přišlo mi to takové moc umělé a teplé, takže jsem ho nakonec posunula dál. Ale já mám v noci radši chlad.

kikina9
autor
•
4. říj 2026
@jana5382

Je to perfektní, v zimě nespíme pod ničem jiným. Teď už koupíš i povlečení z jedne strany mikroplyš a z druhé klasické, že si můžeš vybrat

@jana5382 děkuji, a máš prosím osvědčenou znacku, kterou kupuješ?

drzticka81
•
4. říj 2026

My ho doma milujeme - uz jsme si ho zase povlekli a uplne se v tom nuname. Ja objednavam z MK luzkoviny.

kakba
•
4. říj 2026

Taky mam, stridam s klasickym flanelem

jana5382
•
4. říj 2026

Taky Mk

kristyneckaa27
•
4. říj 2026

@kikina9 máme ho teď prvně a je to super. První dostali děti,a v zápětí jsmd si objednali my. Urcite koupim dalsi na stridacku na zimu dalsi. Jinak z MK luzkoviny

mrkvovydort
•
4. říj 2026

@kikina9 umělé není třeba dávat do uvozovek, je to plast. Dítě, resp nikdo nepotřebuje celou noc vdechovat ty mikroplasty.
Kup jí prosím tě flanel.