Plenky. Klasické lepící, nebo koupit ty pants?

sonnn
26. říj 2020

ahoj holky poraďte, prosím. Používám u malé pampers premium care 2, jsem spokojená, ale viděla jsem, že u 3ky je i pants verze - jako kalhotky. Máte zkušenost jestli jsou lepší ty klasické lepící nebo koupit ty pants? Díky

mamikry
26. říj 2020

@sonnn Mně pants nevyhovovaly, pokaždé na straně protekly, navíc jedna v té době stála ranec, nevím, jak teď. Zůstali jsme u klasiky. Ale mám kluka, třeba je holčička "neprostřelí" tak snadno 😉.

jjasmina
26. říj 2020

@mamikry prostřelí

95newmommy2020
26. říj 2020

Pants jsou super, ve chvíli kdy dítě das na tada a ono se ti ve vteřině otočí 🤣 nebo u dítěte kteryho už na zada moc nepolozis a musíš mu rychle dat plenku ve stoje. U nás jsou pants super ale až tak od 8 měsíce, když mi rotuje. 🤣 ale jestli mate ještě dvojky, tak to bude tak max 3 měsíce ?

jaja01k
26. říj 2020

Mně ty pants vůbec nevyhovovaly. Vadilo mi, že abych ji dítěti oblékla, musela jsem mu úplně svléknout kalhoty. Což u ležícího miminka se ještě dá, ale když jsem pak přebalovala dítě ve stoje, tak to bylo hodně nepraktické. Měla jsem jedno balení a pak jsem se vrátila ke klasice.

palja
26. říj 2020

My jsme pants dávali až když se dcera učila na nočník, měla to jako kalhotky a přebalovala se sama. Takže až okolo roku a trictvrte, dvou let super. Ale u mladšího dítěte mi taky přišly dost nepraktické.

charliina
26. říj 2020

My pouzivame pants tak od 3 nebo 4 mesice... za mne jsou super !! Mala se kolikrat strasne vrti a otaci, takze takhle se nemusim nervovat se zapinanim... navic maji gumu v pase takze 💩💩 nebudes mit az na zadech 😂😂... ale mam pro jistotu koupeny jak normalni plinky tak i kalhotkovy 😌 takze urcite kup, jsou do 10kg takze pokud nebudou vyhovovat hned od zacatku, tak je muzes vyuzivat pozdej

qistyna
26. říj 2020

My dostaly pampers pants, velke baleni, velikost 3. Pouzivame premium care a tak jsem se rozhodla to prokladat tema pants. Myslela jsem jak se pise nahore, ze budou jen nasazovaci, ale jsou normalne lepici, akorat maj pruznejsi vse kolem dokola. Nevim jak je to tedy mozne, jine pants pampers nevyrabi. Nedelaj se ty nasazovaci az od vetsi velikosti?

qistyna
26. říj 2020

Jo a i kdyz maji stejne rozpeti kg jako ty premium, zdaji se mi i mensi. Nevim kde je chyba, ze mam tedy uplne jiny vyrobek 😂

sonnn
autor
27. říj 2020

malá má právě teprve 3 měsíce a tam uvadí vhodné od 6ti měsíců, tak teď už vůbec nevím fakt :D