Využijete zimní fusak pro dvouleté dítě?
Ahoj využily jste na zimu? Nebo už nekupovat?
Postupně už koukam na podzim/zimu tak koukám i na fusaky.
Malá normálně chodí, v kočárku někdy chce byt někdy ne..
📌 Přemýšlím jestli to nevyřešit jen podzimním fusakem nebo teplejší nepadací dekou. Oblečená bude určitě teple, protože bude chodit po svých, ale něco na zahřátí v kočáru se hodí vždycky.
Fusak jsme sotva využili u ročního, natož u dvouletého. To bych to dítě v něm musela snad přivázat 😀
Myslím, že pro tak velké dítko už je to zbytečná investice, měli jsme rostoucí fusak a ve dvou letech už jsme jej nepoužívali, jen teplou deku. Syn chtěl hodně chodit sám, tak jsme postupně kočár odbourali.
My jsme jednoznačně využili, syn měl 2 roky v listopadu a jezdil v zimním fusaku v Thule kočárku určitě do března - ale on každý den spal po obědě v kočárku venku, no... Záleží na dítěti, jestli se ještě vozí rádo, což se může změnit kdykoliv, tak bych úplně tak moc dopředu nekupovala a počkala, jak to bude vypadat třeba v říjnu.
ja sem mela radost, kdyz jsem na prvni zimu sehnala vetsi, protoze dcera mela 2 ted na zacatku kvetna, tak jsem si myslela, ze ho uzije i na druhou zimu, ale vubec sem ho nevytahla. vozila se dost, ale vzdycky mela oteplovaky nebo kombinezu, aby mohla kdykoli ven 🤷🏼♀️ takze ted bych to vubec neresila, uvidis co bude, zima daleko. a asi jen na spani nebo pokud vis, ze nebude chtit i chodit. protoze pochybuju, ze bude tak kruta zima, aby to bylo na oteplovaky+fusak.
Pokud v kočárku spí tak jo. Jinak podle mě úplně zbytečný. Nebo v případě, že fakt bydlíte někde na horách, kde je větší zima.
Synovi je 3,5 a používali jsme každou zimu, předpokládám že i tu další se bude hodit. Ještě vloni na uspání po obědě a hlavně na lyže nebo výlety do vozíku. Když mu letos bude už malý, dostane navíc deku na zabalení, ale aspoň na půl těla bude dobrej.
Pouzivala jsem podzimni, byl v nem v kombineze a pravidelne odbihal pryc… ale kdyz ja v zime sedim, tak je mi taky zima, tak aby nenastydl pri delsich prejezdech
Já bych asi nekupovala. Aspoň podle malého, ten už ve 2 letech nechtěl kočár ani vidět. 😀😁 popř bych řešila nanoznikem a dekou. 🤷🏻♀️ Hlavně do zimy daleko, koupíte fusak a mezitím si to ditko rozmyslí a do kočáru vám už v zimě nevleze. 😊
podle me nesmysl, dite chodi tak ma kombinezu... v kocaru max prikryt dekou... usetrene prachy clovek muze lepe utratit😀
My nevyužili už u ročního 😉 jelikož chtěl chodit, byl prostě oblečený podle počasí a když déle seděl nebo usnul v kočárku, tak jsem ho přikryla dekou 😉
Koupit na bazaru ten zvětšovací s Outlastem od Little angel, dvouleťák se tam vejde.
Dva mu byly až v dubnu a stejně jsme fusak v zimě nevyužili
A to jsem ještě dokupovala Emitex, ať můžu sundat spodek a posadím ho i s botama, první jsme totiž měli Elodie, no zbytečně
Ja jsem vyuzila. Syn je na konci srpna, takze v zime mel rok a pul a pak 2 a pul. Kolikrat jsem ven jela tak, aby usnul. Ale fusak jsem koupila z druhe ruky, za 200,-; takze ikdyz bych ho nepouzila, tak by me to netrapilo. Navic jsem poridila i nepadaci deku a podle teploty stridala. Nekdy staci chvile a a ikdyz jsme vsichni teple obleceni, prochladnes. Vlastni zkusenost z hor🙂

my jo takovy ten prodluzovaci.. i kdyz chodi, ale i jeste letos, kdyz jdeme treba do zoo a kocar beru sebou, to uz je tedy jedine misto kam jdu s kocarem a vetsinou se strida i kluk, je mu 5. holce 4. Prazska Zoo je fakt obrovska a my tam chodime casto. Moje deti se hrozne radi vozi, ale bezne chodime uz vsude bez nej. Dvouletymu diteti bych ho jeste poridila, klidne z bazaru, netreba do nej investovat tisice