Jak napravit manželství po odhalení nevěry?
Ahoj. Byla jsem nevěrná přítelovi. On to tušil, ale já vše popřela a pak je seznámila. S ním to pak skončilo, ale potkala jsem v práci kolegu a s tím si to na jedné akci docela užila. Pak jsem se vdala a na ně zapomněla. Jenže, jak jsem začala používat nový email, tak starý byl doma na PC. A manžel tam vše viděl, i fotky co jsem posílala. Nevím co mám dělat. Manžel to nechce překousnout. Teď už bych to neudělala. Manžel je nejlepší muž, co mohu mít. Ale tohle mu ublížilo. Jak mu mohu pomoc? Děkuji
No nevim nevim. To, ze clovek podvede, to se stane. Alkohol, neokoukany zabavnejsi protejsek, neco si dokazat...Bavim se a nedomyslim nasledky...
Mne se to nikdy nestalo, ja zustala vzdy jen u fantazie😂 Ale celkem chapu, ze nekdo ujede.
Ale napsat tady, ze jsem si to celkem uzila s kolegou a pak tady vypisovat, ze me vlastne znasilnil... Chudak kolega. Opravdu aby clovek pred akci podepisoval informovany souhlas😝 Udelala jsem pruser a pak z toho vybruslim tak, ze ho obvinim a totalne mu znicim zivot??!! Co ty jsi za tvora? Bud rada, zes to neudelala. Tohle je jeste vetsi humus, nez ze jsi podvedla manzela😝 Ja tu nemam ten blici smajlik...
Posilani fotek jinym muzum, to delas proc? To se opravdu mezi normalnimi lidmi nedela, pokud to neni fotka z rodinneho vyletu a dotycny vas kamarad. Ani nechci vedet, co to bylo za fotky.
Ty jsi opravdu kristalova studanka. Chudaci vsichni tvoji muzi.
@jasekd Kde je hranice nevěry, co je přípustné a co ne? I emocionální nevěra je nevěra a lze mít sex s někým jen jako fyzickou záležitost bez emocionálního naplnění.
@jasekd Kde je hranice nevěry, co je přípustné a co ne? I emocionální nevěra je nevěra a lze mít sex s někým jen jako fyzickou záležitost bez emocionálního naplnění.
@levandule_k to uz je na kazdem, jak se k tomu postavi. Moralizovat nebudu, chyby dela kazdy. Ale ty kecy o znasilneni a ze to mela oznamit, to se mi udelalo soufl😝 Bud je to totalni mrcha nebo nejaky troll, ktery neni schopny drzet linku vymysleneho pribehu.

@pet0415 to je dobře, že toho lituješ. To ale neznamená, že máš automaticky nárok na odpuštění.
Ta důvěra se buduje zpátky těžko a někdy to prostě nejde a tvůj manžel má nárok na to ti už nikdy nevěřit.
Ty se s tím můžeš maximálně tak smířit, protože tohle je tvoje vina.
@mrkvovydort Já bych nebyla tak striktní v tom, že vina je čistě na tom na té straně, která podvádí. Nevěra je důsledek nějakých neřešených problémů, nenaplněných potřeb. V tom vztahu jsou dva, oba dva za něj mají zodpovědnost.