icon

Vadilo by vám, kdyby partner sdílel intimní detaily přátelům?

16. črc 2026

Vadilo by vám, kdyby partner řekl večer před mými přáteli, že mám menstruaci a dodal něco jako "zas nic nebude". Me to přijde jako dost intimní věc o které netřeba informovat ostatní. On se divil, proč mi to vadí....

kakba
16. črc 2026

S kamarady co spolu jezdivame na akce, vylety, na chalupy atd. mluvime jeste o horsich vecech. 😀😀Takze ne, nevadilo

zuzkasim
16. črc 2026

Očividně mu to tak intimní nepřijde, bere to jako normální součást života. Možná by mu nevadil ani sex při MS. Ty to bereš jinak. Máte každý svůj pohled na věc, ale žádný z vás to nemá špatně. Mám chlapa, který se o tom dokáže bavit s každým, včetně mé dospívající dcery. Je to pro mě skvělé, protože bývalý manžel o tom nedokázal mluvit s nikým, ani se mnou, syny jsem si o všem musela poučit sama... Takže já jsem pro otevřený přístup. Můžeš ho požádat, ať o tvých dnech neinformuje veřejnost, že ti to není příjemné, ale jestli jsi kvůli tomu naštvaná, je to zbytečné. Přijde mi to na podobné úrovni, jako když já před přáteli utrousím, že muž stráví na wc půlku dne🙂

anonym_18da52
16. črc 2026

Nevadilo, menstruace pro mě není téma k tabuizování. Jak se znám, ještě bych partnerovi v takové chvíli se smíchem odvětila, že to vidím hned po MS na dlouhé období PMS (tedy období, kdy na něj fakt nemám náladu 😝).

anonym_db8f71
16. črc 2026

Nevadilo, když jsou to moji přátelé.

luhana
16. črc 2026

@anonym_autor
To rozhodně vadilo. Beru to jako soukromou věc a není rozhodně nutné o tom informovat návštěvu 🤦‍♀️ Přijde mi to na hlavu padlé. Chlap by měl dostat pořádný kartáč.

levandule_k
16. črc 2026

Menstruace není něco za co bych se styděla, ale vadila by mi ta buranská forma jakou to prezentuje.

Bych dodala, že se má chovat tak, aby něco bylo po jejím skončení. (Když chce tuhle formu komunikace na veřejnosti, tak mu ji dopřeji i s bonusem.)

martinka_33
Včera v 05:58

To záleží v jakém kontextu a jak to řekne. Kdyby někdo utrousil poznámku "to bude vášnivá noc" a on odpověděl "ani ne, na červenou nejezdím", tak jsem s tím v pohodě. Ale kdyby řekl "zas má krámy, to si ani nevrznu.", to by mi taky připadalo hanlivé.

izz76
Včera v 21:43

@anonym_autor Zaleží v jakém to bylo kontextu,ale v zásadě by mi to nevadilo, menstruace pro mě není tabu.

gruyerre
Dnes v 07:40

Vadilo, naštěstí by ho to snad ani nenapadlo, takový vidlák to není.