icon

Vadil by vám menší partner?

kami1984
Dnes v 06:56

Holky,
vadilo by Vám, kdy jste měly menšího partnera? Mám 184cm a občas najít vyššího muže je problém. Někdo říká, zamiluješ se a výška půjde stranou anebo to je red flag.

kakba
Dnes v 07:07

Výška pro mě není vůbec rozhodující. Bývalej byl menší a bylo mě to fuk.

jancazao
Dnes v 07:17

Jsem malá a vadil by mi menší muž. Líbí se mi vysocí, připadala bych si vedle chlapa, který nemá ani 160 cm jako almara.
U vysokých žen mi to ale přijde jiné a když vidím pár, kde je žena trochu vyšší, přijde mi to v pohodě.

kami1984
autor
Dnes v 07:21
@jancazao

Jsem malá a vadil by mi menší muž. Líbí se mi vysocí, připadala bych si vedle chlapa, který nemá ani 160 cm jako almara.
U vysokých žen mi to ale přijde jiné a když vidím pár, kde je žena trochu vyšší, přijde mi to v pohodě.

@jancazao je fakt, že u menších žen by to bylo asi o to větší problém

hafika
Dnes v 07:27

Mám kolem 160 cm a i muži menší než já mi nevadí. Můj muž je jen o malinko vyšší než já. Vždycky se mi líbili chlapy spíš malí, skoro stejně velcí jako já nebo jen trochu větší.

izz76
Dnes v 08:12

@kami1984 Zaleží na výšce ženy, pokud měřím sotva 160, tak menší chlap už by byl liliput. V tvém případě, o par centimetru menší chlap nevadi.

lekra
Dnes v 08:13

Ja vím, ze výška je nedůležitá, nebo méně důležitá, ale ja bych menšího chlapa nesnesla a navíc se mi malí muži strašně nelíbí.

anonym_ace583
Dnes v 09:00

Nevadil. Vzdycky jsem mela vysoke muze, ale soucasny partner je asi jen o 2cm vyssi. A mela jsem i nizsiho pritele nez jsem ja. Myslim, ze jsou mnohem podstatnejsi veci 🙂 A omlouvam se za anonym, ale prestala jsem se verejne objevovat na vsech socialnich sitich.

elvira
Dnes v 09:37

Výrazně menší muž mě nepritahuje. Ač vím, že jsou podstatnější věci, než výška, mám odzkoušeno, že toto ne.
Mam 182 cm, stejně vysoký nevadí, ale když jsem mu viděla na vrch hlavy, připadala jsem si jako jeho matka nebo jsem si připadala strašně mohutná.

misadan11
Dnes v 10:30

Muj je o 8 cm mensi...mam 190...

kami1984
autor
Dnes v 11:16
@misadan11

Muj je o 8 cm mensi...mam 190...

@misadan11 a muž je s tím v pohodě? Rsp, když jste spolu začínali, tak neměl pochybnosti? Jako ty máš velkou babu atd?

mabs
Dnes v 11:38

Hodně záleží i na tom chlapovi. Znám dva a nemůžou rozdýchat, že mají vyšší ženy. Jeden dokonce přítelkyni zakázal nosit podpatky, aby vedle ní nevypadal blbě.

enoli
Dnes v 11:44

Mne ano, ale ja mam 165 cm a “uchylku” na vysoké muze🙈

skororozvedena
Dnes ve 12:10
@anonym_ace583

Nevadil. Vzdycky jsem mela vysoke muze, ale soucasny partner je asi jen o 2cm vyssi. A mela jsem i nizsiho pritele nez jsem ja. Myslim, ze jsou mnohem podstatnejsi veci 🙂 A omlouvam se za anonym, ale prestala jsem se verejne objevovat na vsech socialnich sitich.

@anonym_ace583 mám to podobně. Dycky jsem měla vysoké muže, teď mam stejně vysokého, tedy cca 175 cm (což je pro me "drobného"). Opravdu jsou daleko důležitější věci, nicméně, ruku na srdce - vysocí muži mi přijdou sexy a přitažlivější.

misadan11
Dnes ve 12:14
@kami1984

@misadan11 a muž je s tím v pohodě? Rsp, když jste spolu začínali, tak neměl pochybnosti? Jako ty máš velkou babu atd?

@kami1984 naprosta pohoda od zacatku...a nikdy nikdo to u nas snad ani neresil...

kami1984
autor
Dnes ve 12:46
@enoli

Mne ano, ale ja mam 165 cm a “uchylku” na vysoké muze🙈

@enoli jo a pak my vysoké máme probráno🙂))

ninive211
Dnes ve 12:52

Vzhledem k tomu, že nemám ani 160 cm, tak menší muž by mi fakt vadil 😀 Ale když je žena přes 180 cm, tak pokud je muž tak cca stejně vysoký nebo třeba o dva tři čtyři centimentry menší než žena, přijde mi to úplně v pohodě. Pokud teda muž nemá 65 kilo i s postelí a žena nemá metrák...pak je do očí bijící asymetrie. Ale pokud je žena vysoká A štíhlá postavou, tak naprosto v pohodě. Výrazně nižší muž, třeba o 10 cm, to vypadá divně a hlavně z hlediska toho muže nevím, zda by to dlouhodobě unesl, že ho "převyšuje" žena.

kleio
Dnes ve 13:30

Přiznám se, že když je muž menší než já (mam 165), tak to na první pohled snižuje jeho atraktivitu. Ale takové věci přestávají být důležité, když někoho poznám blíž, už jsem byla zamilovaná i do menšího.

julie290
Dnes ve 13:32
@kami1984

@jancazao je fakt, že u menších žen by to bylo asi o to větší problém

@kami1984 Mám 160 cm a muži vysokí ako ja mi teda vadia. Tým, že ja som dosť nízka sa pri takých mužoch necítim komfortne

anonym_1b1b60
Dnes ve 13:42

Vysokej muz ma plusovy body, aniz by neco musel 🫣 proste to tak je. A tim, ze me je kus, tak proste malej, nedejboze hubenej, to vypada blbe. A proste pod 185 jsem dlouho nesla 🫣 ja mam 171.
Ale v pribuzenstvu to mame. A jsou spolu dlouhy roky a nejde o 2-3cm.

hlukacz
Dnes ve 14:57

Ja mam 185cm a manzel je stejne vysoky jako ja, podpatky nenosim tak jako tak,tekze mi to takhle vyhovuje..o pul hlavy mensiho bych asi nechtěla,ale tezko říct,nikdy jsem vyrazne menšího partnera neměla..

enoli
Dnes v 16:04
@kami1984

@enoli jo a pak my vysoké máme probráno🙂))

@kami1984 promin🙈😄

anonym_70fc62
Dnes v 16:28

U mě má automaticky plusové body jakýkoliv menší muž. Můj táta je hodně vysokej a jestli jsem se v životě něco naučila, tak vybírat si muže, kteří jsou úplně jiní, než on.

Potvrdily mi to i životní zkušenosti - muži, kteří byli dost sebevědomí, aby mě oslovili navzdory menší výšce (já mám 175) byli vždy zajímaví, schopní, zábavní, pečující apod. Ti vysocí se snažili podstatně méně.

Manžel měří skoro stejně jako já, pokud mám podpatky, jsem vyšší.

evik19
Dnes v 16:49

Moje dobrá kamarádka je o 6 cm vyšší než její manžel, ale kdyby mi to sama neřekla, nikdy bych si toho nevšimla, přijdou mi vysocí oba😄 Mně se obři třeba vůbec nelíbí, takže si je vy vysoké klidně nechte, za mě je ideální chlap do maximálně 175 cm, nechci se vedle něho cítit jako dítě, a když mu chci dát pusu, tak po něm šplhat jako po žebříku😁
O trošku menší by mi asi nevadil, ale nesmělo by to být o moc.

hadruska
Dnes v 16:58

Muj exmanzel byl tak vysoky,jak jak.Ted mam vyssiho a je mi strasne dobre.Jsem cela velika,on taky a jeste vyssi.Furt mam pocit,ze se o nej muzu oprit a nepusti me

betelgeuzz
Dnes v 18:02

Mně by menší nevadil, ale menšího, než jsem já, jsem ještě nepotkala 😀 Mám 156 cm a vždy se mi líbili chlapi malí. Vysocí chlapi se mi vůbec nelíbí.