Je řídká krupicová kaše vhodná pro miminko na noc?
Pekny den maminky.Moja malá má 2mes. a 1tyzden.Teraz sme na nutrilon AR,ale zda sa mi ze je vzdy hladná.Papá kazde 2,5-3hod 100-120ml.Brusko je v poriadku a aj kaká kazdy den raz.Ale zial spinkáme velmy málo cez den max 3hodiny dokopi a v noci max 5-6hod.Cez den je dost nepokojna a cmúla cumlík ako keby bola hladna.Myslela som ze by som jej urobila na noc takú riedku krup.kasu.Aky mate nato názor vy?Dakujem za vsetky rady.
Minimálně do 4 měsíců má být kojenec pouze na mléku, pak se mohou pomalinku začít zavádět příkrmy. Nevím, od kdy je teď "moderní" dávat lepek, před 15 lety se říkalo až od roka, každopádně v krupici lepek je, takže opatrně s ním i po té, co se začne zavádět. Je zcela normální, že kojenci tak málo spí, bohužel, tabulky uvádí často něco jiného jak realitu.
@martina1503 no ve 2 mes neee, dávala jsem nejdřív snad v 8mes, já kojila a malou jsem kojila velmi často a velmi často se budila i v noci
Asi od 8m, ale není to nejlepší varianta ani v tomto věku. Mimina nespí, vážně. Naučí se spát i víc v noci, je na to ještě malá, 5-6h je super.
@martina1503 já bych teda ani rozhodně ve 4m nezačínala krupicovou ale rýžovou kaší
Jestli mas pocit, ze ma hlad, dej ji mleka vic nebo hustsi, ale krupici urcite ne
Prosím ta, nedavaj jej krupicu. 1. Kravske mlieko a lepok su absolútne nevhodne v tomto období 2. Bolelo by ju akurát brucho, určite by lepsie nespala
Prvé 4 mesiace sa pije len materske alebo umele mlieko, od začiatku 5.mesiaca sa začína s prikrmami. Najprv sa zavadza zelenina po lyžičkach, od 6.mesiaca mäso, postupne lepok a ovocie.
Prevarene kravske mlieko v rámci kaše by som davala od 10 - 12 mesiacov. Inak na pitie je vhodné aspoň prvé 2 roky umele alebo materske.
Ak by bolo dieťa hladne, davala by som viac umelého mlieka alebo častejšie... A poradiť sa s pediatrom.
Na krupicovou kaši je opravdu malá.
Víte co obsahuje krupice? Já ji nejím ani jako dospělá asi by mi prasklo břicho...

@martina1503 proboha jenom to ne,co jí to dá krom toho ze ji zaplacnes břicho