Měkké piškoty Lidl. Od kdy dávat dítěti?

smajlishek
11. srp 2020

Dobré odpoledne,

máte někdo zkušenosti s měkkými piškoty z Lidlu?

Od kdy byste je dávali?

Jsou krásně měkké jako polštářky, takže si myslím, že by nemusel být problém.

Křupky papá dcera na základě doporučeni lékaře od 5 měsíce bez problému.

Všem moc děkuji.

rosa106
12. srp 2020

@95newmommy2020 Sobě ne a takhle malému miminku jo? Rozhodne nevidím problém v trochu cukru, ale problém vidím v tom, kdy ho dáte. Takhle malému dítěti je to úplně zbytecne.

benjik
12. srp 2020

Já sladké miluji, ale u tyto piškoty jsou opravdu dost sladké i na mě. Pamatuji si, že nejstarší, když byla malá cca 10 let zpět, kupovala jsem piškoty s pomerančovou, jablečnou nebo rybízovou příchutí. Ale už jsem je dlouho neviděla.

journals
12. srp 2020

@95newmommy2020 Budeš to dělat, protože to dělají ostatní? To snad ne :/ existuje xx lepších způsobů jak dítě zabavit. Ano, dát mu piškot je to nejjednodušší. Asi tak... no, informace máš, nalož s nimi jak uznáš za vhodné.

95newmommy2020
12. srp 2020

@journals Já fakt ještě nevím, jak to budu dělat.
Třeba ne, třeba jo.Ale vadit mi nebude, kdyby to ochutnal.

blondynka400
12. srp 2020

@95newmommy2020 neublíží, ale jak už tu bylo napsáno, nic jim to nedá a je to úplně zbytečné.
Jak to bylo ve školkách v tomto období fakt netuším, na to jsem moc "stará" škola a moje děti jsou na toto zase moc mladé. Co se týče stravy ve školkách je to hodně individuální a jsou tam rozdíly. Do ideálu to má daleko, ale myslím si, že se docela snaží. Alespoň ty, co jsem měla šanci poznat já.
A to, že nevrlému dítěti dám sušenku aby se "zklidnilo", to je za mne cesta do pekel, v roce mu dám sušenku či piškot, ve dvou letech mu dám telefon, ve třech letech a potom co? .... Jsou i jiné způsoby 🙂

smajlishek
autor
13. srp 2020

@amazonkajanik super děkuji, to jsem hubec netusila🙂

krupka3
14. srp 2020

@smajlishek ta vase doktorka, jak to ctu, to musi byt klasa 😀 V 5 mesicich doporucit krupky a lepek a tvarit se jako odbornik, to chce koule.