icon

Tipy na snídaně a večeře pro 18měsíční dítě bez kaší a pečiva

alenka_8
8. bře 2022

Ahoj holky, jdu si pro rady a tipy, co naservírovat naší rozmlsané 18.měs. princezně, když nechce kaše ani pečivo. Řeším hlavně snídaně a večeře, kdy by byla kaše vhod. Na svačinu jí jogurty a ovoce, někdy piškoty, výjimečně rohlík. S obědem problém není, maso, zeleninu i přílohy má ráda. Po probuzení a před spaním ji ještě kojím. Co dáváte dětem ráno a večer vy?

jana_zofie
8. bře 2022

@alenka_8 jogurty, ovoce, livance, palacinky, mugcake, domaci babovka, vafle, nabobtnane vlocky v mlice (ale to je vlastne kase, takze nic...)

j.a.n.i
9. bře 2022

Na veceri jsem dala klidně to same co na obed. Pripadne hutnejsi polivku.

shirilka
9. bře 2022

@alenka_8 U nás jedou palačinky a vajíčka.

areh
9. bře 2022

Na večeři dávám zeleninová rizota, polévky, co zbylo od oběda - změním třeba přílohu.
Na snídaně má krom kaše jogurt, nějakou buchtu, vajíčka, milkshake (mléko s bananem)

leniczka23
9. bře 2022

U snídaně bych se nebála sacharidů, takže zkusit i třeba nějakou buchtu, pudink, jogurt s piškoty, ovoce. K večeři naopak bych se snažila ty sacharidy vynechat a dávala polévky hustší. To u nás hodně frcelo.

merope
10. bře 2022

Večeře je mnohem lepší to, co bylo k obědu, než kaše.

A co se týče snídaně? No, můj drobek i ve 3 letech preferuje mlíko a ... nic. Takže 2 kolečka rohlíku s pomazánkou, kousek vajíčka, ... to jsou všechno velké úspěchy 🙂.

herbinaaa
23. čer 2022

cokoliv,už by mělo jíst ,,všchno,,. Moje ale mají nejraději smetanové krémy, kupuji jim převažně vanilkové, čokoládové

elis_elis
23. čer 2022

Na snídani dávám jogurt, pudink, decke musli z dm, někdy kolac. Na večeři zbytky od oběda.