icon

Matrace do dětské postýlky

dominika07
3. led 2018

Ahoj, jakou volíte matraci do dětské postýlky, potřebujeme rozměr 140x70 cm a nevím jakou zvolit.

konidana
•
3. led 2018

Jakoukoli😉😉

semisovamys
•
3. led 2018

Mela by byt tvrdši, jinak je to jedno

snahnah
•
3. led 2018

Mi jenom bývalá kolegyně(prodejce nábytku) nedoporučovala kokosovou, že jak se počůrá, smrdí víc, jak obyčejná molitanová .

voleskap
•
3. led 2018

Máme molitan-kokos a proti proçůrání to ochranné prostěradlo a na něj normální prostěradlo. Spokojenost, nikdy nic nesmrdělo 🙂

bayt
•
3. led 2018

@dominika07 Podle mě je teda výběr matrace hodně důležitý! Vždyť první měsíce to mimčo jen leží a potřebuje fakt dobrou oporu páteři. Dětská matrace musí být tvrdší (asi 3-4 z pěti bodů), prodyšná, nesmí mít nějaké zóny nebo mít "paměťovou funkci" - zóny dítě nevyužije a paměťová funkce je nedává právě tu trvalou oporou páteři.

Ideální je studená pěna, alespoň 11 cm výška, objemová hustota té pěny musí být alespoň 35 kg/m3 (pozor na laciné pěny, které jsou "řídké" a neposkytnou podporu miminku). My jsme všechny tyto požadavky nalezli u Traumeland, ti se vyloženě specializují na na dětské matrace.

Molitan fakt nedoporučuji, je moc měkký, špatná podpora. Kokos je zase až moc tvrdý a když se do něj dostane vlhkost, tak může plesnivět nebo se v něm drží všelijaké breberky.

stuplakova
•
3. led 2018

@dominika07 Matrace by měla být tvrdší. My máme v postýlce něco na způsob hypo alergenní pěny, je i omyvatelná při případné nehodě a je fajn, jsme s ní spokojení a malé se na ní dobře spinká 🙂

dominika07
autor
•
5. led 2018

díky všem 🙂

nikolkare
•
9. led 2018

kokos-molitan-pohanka,muzu jen doporucit 🙂

benlemi
•
Odpověď byla odstraněná
•
mariefiura
•
1. únor 2019

Ja po matracich taky ted hodne koukala a velky vyber maji na i-matrace. Jsou tam i skvele sety do postylek ☺

terkavil
•
3. čer 2020
Uživatel terkavil je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkavil.

Zdravím! Já jsem pro synáčka vybrala díký tomuto článku 🙂 https://comfortmatrace.cz/jak-vybrat-matraci-pro-miminko/