icon

Co obléct miminku v listopadu?

barulin16
2. zář 2015

Pravdepodobne pujdeme z porodnice v listopadu. Co se obleka novorozencum v tomto obdobi? popripade i na vychazky pozdeji?

mmaajjaa
2. zář 2015

Syn se také narodil na konci listopadu, z porodnice šel v bodýčku, dupačkách, čepičce + zimní kombinéze. Dupačky se nám později neosvědčily, takže jsem mu dávala tepláčky nebo punčošky + bodýčko + tričko s dlouhým rukávem nebo slabou mikču + teploučkou zimní kombinézu a čepičku. V kočárku jsem měla fusak.
Stejně jsem nikdy nevěděla, jestli mu není moc zima nebo naopak moc teplo, co obléct bylo věčné dilema... 🙂

andy80
2. zář 2015

Dost záleží na počasí, těžko ti někdo poradí. Může být +15 ale taky -15 takže připravit asi více variant.

beruna84
3. zář 2015

Malá je koncem listopadu, z porodnice šla v bodyčku, teplejší kalhotky a svetřík, ponožky, čapka a teplejší kombinéza, fusak do vajíčka.. ven pak chodila v body a dupajdach nebo overalku, čapka, měli jsme takovou dost teplou kombinézu a fusak emitex. Když bylo tepleji cca kolem 10,12 stupňů, dávala sem ji do o trochu slabší kombinézy.. ale naše Em je horkokrevná.. a jak píše mmaajjaa celou zimu to bylo dilema a letos tomu nebude jinak 🙂 ale radši měj víc vrstev připravenejch ať pak můžeš ubírat kdyžtak.. dečka navíc se do kočárku vejde;)

marcicek84
3. zář 2015

koncem října malá měla na sobě košilku, dupajdy, kabátek, čepičku, rukavičky, tenké, byla v autosedačce a přehodili jsme přes ní deku a stačilo bohatě, bylo kolem 13 stupnu venku...a je taky horkorkevná