icon

Dětská móda

pet.s
6. led 2012

Milé maminky, hledala jsem nějaké nápady jak strojit tu svoji princeznu. Napadlo mě založit diskuzi na téma dětská móda. Uvítám Vaše nápady, fotečky, rady i ruční výtvory. Jsem už postarší matka, tak hledám inspiraci a i se ráda pochlubím. Těším se na příspěvky a fotečky. Vkládám první.

marhulinka
12. led 2012

@bocinka kombinézka i bundička super 😵 Já jsem ráda,že jsem letos koupila jen kombinézku levně od jedné paní,protože jsme ji stejně ještě neměli ani na sobě 😀
Ale pojedeme alespoň na víkend na hory,aby si ji taky oblékl 😉

marhulinka
12. led 2012

@brusinka.pusinka 😵 😵 😵 frajerkaaaaaaa

brusinka.pusinka
12. led 2012

@marhulinka díky 😉

bocinka
12. led 2012

@brusinka.pusinka krásná princezna....

bocinka
12. led 2012

@marhulinka no jo u nás je sníh.... 😉

brusinka.pusinka
12. led 2012

@bocinka děkuji 😉

marhulinka
12. led 2012

@bocinka my ho viděli zatím jen v televizi 😀 Tak jsem ráda,že jsem nakonec nenakoupila spoustu věcí,protože u nás je vážně teplíčko. Tak ale alespoň se na sníh pojedeme podívat a provětrat kombinézu 😀

bocinka
12. led 2012
marhulinka
12. led 2012

@bocinka už to tu hlásili jednou a nic 😀 ono tady u nás ve městě nic nevydrží,je to hned pryč...hold musíme my za snížkem 😵 Tak se ale těším,hlavně že jsem nakoupila dvoje rukavice jen na sníh 😀

paja1975
12. led 2012

@pet.s kupuj svojí princezně co se ti líbí a co ti vyhovuje 🙂 , když máš na to kupovat věci nové a dražší tak je kupuj, je to tvoje dítě a tvoje radost 😉 . nemusíš se nikomu zodpovídat, za to do čeho malinlou oblékáš 😉 😉. Je to tvoje věc a nenench si do toho žvanit. Z některých ženských teda kvetu, fakt ☹ Už jsem to tu psala, ať si každý obléká to co sám uzná za vhodné a jeho fin. situace dovolí. Já osobně moc ráda nakupuji z druhé ruky a mám fakt pocit orgasmu 😀 když se mi podaří nějaký levný skvost. Ale kdo ví, kdybych na dražší věci měla tak taky nakupuji i dráž. Ale nemám na to tak moje děti nosí to co nosí, a jsou čistý a pěkný 🙂 . Ale to neznamená, že když jsem chudá, že budu závidět tem lépe situovaným maminkám. Hamba by mě musela pleskat 😠 TAhle debata byl dobrej nápad, jen se to bohužel dostalo jinam než byl asi záměr. pet oblékej si malinkou v čem ty chceš a hlavně budte spokojené obě dvě. 😀 😀

paja1975
12. led 2012

@brusinka.pusinka krásný věci!!!! nebudeš pak prodávat???? Měla bych zájmýk 😉 😉

brusinka.pusinka
12. led 2012

@paja1975 určitě pujdou do prodeje .. na jaře nafotím a budou v bazarku 😉 😀

marhulinka
12. led 2012

@paja1975 já myslím,že se to tu "vyřešilo"...řekla bych,že od včera to tu jede tak jak si to @pet.s představoval,dávají se fotečky pro inspiraci a tlachá se co je dobré,co zas ne 🙂

marhulinka
12. led 2012

@paja1975 taky miluju ty nákupy,z kterých jásám,jak kdybych vyhrála milión 😀

bocinka
12. led 2012

@brusinka.pusinka škoda, že my už od vás nemůžem nakupovat 😀 😀 😀

marhulinka
12. led 2012

Jo a musím pochválit i taťku - taky má skvělý vkus - na zimu vybral čepici a šálu /dal mi to ale samozřejmě ke schválení - no a prošel/ 😵

paja1975
12. led 2012

@brusinka.pusinka tak písni prosím na interku, ju?? At to neprošvihnu. už ted mám vybráno!!! hehe 🙂 🙂

brusinka.pusinka
12. led 2012

@bocinka 😀 no máme malý věkový rozdíl naše začala nosit věci 104 jinak 98 máme akurát 😉 😀 😀 😀 na jaře pujdou do prodeje určitě věci 92-98 😀

paja1975
12. led 2012

@marhulinka a to je jedině dobře. ze se to vyřešilo. líbí se tahle diskuze. ten nápad. Ale ted jdu spát. byla plakací noc 😢 a děti usnuli tak jdu taky papa

brusinka.pusinka
12. led 2012

@marhulinka nevím sic co se tu dělo ale mám názor že do oblíkání a výchovy mých dětí má právo mluvit jen jejich otec nikdo jiný 😉 a naše babi je uplně nadšená jak princeznu oblékáme ....alespoň prej bude mít vkus až povyroste -) Jinak mj syn je velký fešák hlavně v kvádru 😉 nejraději aby ho nosil pořád 😀 😀

power700
12. led 2012

@brusinka.pusinka teda, to je kočka! 🙂 Já jen doufám, že moje druhá dcera bude trochu taky parádnice, první to moc nezajímá, možná to ještě přijde.. 😀

brusinka.pusinka
12. led 2012

@power700 díky jojo ona ráda je za kočku a princeznu 😉

bocinka
12. led 2012

@brusinka.pusinka to říkám, my už máme taky 104 😝

vojtisek2007
12. led 2012

@brusinka.pusinka - krásná princezna i mamina 🙂 , DOmiš samo taky frajer 😀 😀 😀
@bocinka
máte ty holky nějaký velký, ne ??? My máme velikost 98, něco už teda 104 (zimní bundu třeba)...ale pořád převažuje 98 a bude mít 4 roky v červnu....Jinak tu IDY-kombinézu máme taky - pro vojtu tu šedou - už z loňska (taky nějak neroste) a je fakt, že je super...pro Elišku jsem jí chtěla taky, ale tady to taky zatím na žádnej velkej sníh nevypadá, tak jsem jí zatím nekoupila....

brusinka.pusinka
12. led 2012

@vojtisek2007 no velká je to je fakt ale má být pokom nikdo nejmse mrňavý.... a i když se narodila malinkatá a jěště v roce a pul nosila 74 tak teď všechny předrostla a je to velká slečinka 😉 ve školce se vyrovná víc jak 3 letým dětem 😀 😀 😀 no a neva když jsou děvčátka malé, pakjsou víc roztomilé 😉

vojtisek2007
12. led 2012

@brusinka.pusinka mě přijde že tu 98 už nosí tak dva roky - prostě se nám na ní nějak zasekla, stejně jako Vojta na 104 a to má 5 let...jsou to malý hubeňourové, takže máme velký problém s kupováním rifliček - to už jsem ale psalý výš....

brusinka.pusinka
12. led 2012

@vojtisek2007 no také jsme hubeňouři a nejlépe se mi kupují rifle na hubeňoury v Taku...... mají tam opravdu vždy něco co není jak pytel na brambory 😉 😀 jéééjé to bych brala alespoň rok být na jedné velikosti 😀

vojtisek2007
12. led 2012

@brusinka.pusinka já musím kupovat takový ty kalhoty, co mají nahoře ty široký gumy a náplety - jak to má tu stahovací v tom tunýlku, tak mi to nechtějí nosit, že jak jim to musím hodně stáhnout, tak je ta nahrbená látka škrtí ☹....no na jedné velikost - furt dokupuju a už má úplně narvané skříně, páč má pořád 98 a ne a ne z toho vyrůst - ségry holčička (co po nás dědí 🙂 ) má rok a půl a je na 92 - zimní bundu dokonce 98 - Elis se do ní vejde taky...tak mi řekni

brusinka.pusinka
12. led 2012

@vojtisek2007 😀 😀 😀 😀 no prostě každý dítko je jiný syn měl ve 3 letech 122 a co 😀 hlavní že je zdravý v roce měl 98 hold byl dlouhán 😉 😀

vojtisek2007
12. led 2012

@brusinka.pusinka to je fakt, hlavně že jsou zdravoučký 🙂 jsem dneska lovila na Brumlovi a Laclíkovi - a nic moc....tak jsem se těšila a nic

Strana