icon

Dětská móda

pet.s
6. led 2012

Milé maminky, hledala jsem nějaké nápady jak strojit tu svoji princeznu. Napadlo mě založit diskuzi na téma dětská móda. Uvítám Vaše nápady, fotečky, rady i ruční výtvory. Jsem už postarší matka, tak hledám inspiraci a i se ráda pochlubím. Těším se na příspěvky a fotečky. Vkládám první.

vojtisek2007
8. bře 2012

@pet.s taky máme objednáno 🙂 asi to není všechno mayoral,ale moc se nám to líbí, máme objednáno už po několikátý....ještě scháním nějakou hezkou jarní bundičku - nejradši máme od Topolina má z loňská krásnou červenou,ale už jsou jí krátký rukávy, a měla jí párkrát na sobě ☹ a tenisky, už jsem koukala po MMB 😀 😀 😀

mamkamarketa
8. bře 2012

nevite nektera kde se prodavaji platene kalhoty? tenke na leto,nejlepe z takove te jemnejsi pytloviny, nas kluk nemuze mit krasy,tak shanim tenke dlouhe kalhoty

hanula11
8. bře 2012

@apollo11
Na MMB http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=47329006&tab=1. Snad se ti to ukáže, já to tam teď náhodou objevila 😉 😵
Mně se to otvírá, tak snad to tam je.
Snad je trochu áčkový a kapsy má taky. Nevím jestli se ti bude líbit ta barvička, ale my doma docela "jedeme" v růžové, i když jsem si říkala, že se tomu budu vyhýbat. Njn, holčičkám holt sluší.

apollo11
8. bře 2012

@hanula11 Děkuju 🙂 ten by možná byl pro naši šmudlu moc světlý 😉 ale střih super. Hledám samozřejmě i na MMB, sice se mi moc nelíbí ty stránky (neorientuju se tam), ale je fakt, že je tam toho spousta, a podařilo se mi tam teď koupit místo jarního takový teplejší jarně-podzimní kabátek Zara, jako nový, dvojřadý se stojáčkem a tmavěmodrý 😵

No růžová - dřív se mi nelíbila, ale co mám holčičku, tak jsem změnila názor, protože jí prostě sluší 😀 nesmí to teda být od hlavy k patě, ale tak nějak normálně s jinýma barvama. Zvlášť některé odstíny, starorůžová nebo lososová, ty ani nepůsobí přeslazeně, ale něžně 🙂

leiladelly
8. bře 2012

@hanula11 To je klasika 🙂 člověk si řekne, že růžovou ne, pak holčičky stejně v růžové skončí 🙂 Já teď dala malé tričko v tmavě modré barvě, k rifličkám, ona je blonďatá, vypadala moc hezky, tak jsem si říkala, že si na chvilku dáme od růžové pauzu, ale ráda ji na holčičkám mám, je to takové roztomilé 🙂

hanula11
8. bře 2012

@leiladelly Mně se taky líbí hodně modrá, Aďula má oči jako pomněnky, ale jí snad sluší všechny barvy 😉 🙂 (mateřská ješitnost 😉), i ta růžová tedy 🙂 😵

leiladelly
8. bře 2012

@hanula11 já se dívala, Leilinka má podobně blankytně modré oči 🙂 a vlásky o něco světlešjí. Je to fakt, sluší jim všecko ( a nám se to tak líbí, že 😀 ) Já mám doma šatiček jak pro regiment 😀

hanula11
8. bře 2012

@leiladelly 😉 🙂

ano, ano - jak říká Áďa 😵

kathy.skal
8. bře 2012

@vojtisek2007 Teda holky pardon, že vám sem lezu, ale ty pumky s motýlkama jsou opravdu nádherný 🙂

vojtisek2007
8. bře 2012

@hanula11
@leiladelly holky Eli je blonďátá s modrýma očima a teda vůbec jí nesluší zelená ☹, modrá moc a o růžový ani nemluvím 🙂 To já zas od začátku věděla, že růžovou jo !! do třetice se povedla holka (máme ještě dva starší kluky), tak si to pořádně chci užít 😀 😀 😀 teď už si barvy většinou vybírá sama a pobavila nás, když jsme kupovali kolo, tak jí povídám,Eli a jaký bys chtěla kolo a ona na to - hlavně růžový, maminko, růžový 🙂 🙂 🙂 taky si hodně libuje v bílé a po chvilkce vypadá jako prasátko

vojtisek2007
8. bře 2012

tenhle kabát nosila loni a měli jsme ho mooooccc rádi

vojtisek2007
8. bře 2012

na té fotce není tak vidět, koukla jsem na MMB a zrovna ho tam jedna mamina prodává, tak jsem si půjčila foto 🙂 a ten červený jsem jí vyhlídla na letošek

hanula11
8. bře 2012

@vojtisek2007 pěkné 🙂
Jsou jako malý princezny, ty naše holčičky, že 😉 .
Njn, já naši první tak parádit jako Áďu nemohla, byla to taky strašnej "čuník", to Adélka je proti ní modelka 🙂 .
Aspoň tedy zatím, nevím co se z ní vyklube až bude trávit víc času po pískovištích a běhat venku s klukama 😠 😎

apollo11
8. bře 2012

@vojtisek2007 Ten červenej je boží 🙂 taky o něm uvažuju na příští sezonu, ale chtěla bych ho vidět naživo

brusinka.pusinka
8. bře 2012

y máme tento kabátek na jaro z MMb

vojtisek2007
8. bře 2012

@brusinka.pusinka óóóó to bude karamelka za elegantní dámu 🙂, moc se mi líbí, ale praktičnost do školky jaksi nulová - my teď většinu věcí pořizujeme dvojmo - jedno takový jednoduchý -aby nebyli knoflíky,zipy a tkaničky (do školky) a potom druhý - který si Eli oblíká když jdeme spolu a pomůžu jí a tam je to jedno, jestli mají rifle zip a druk nebo knoflíky nebo právě kabáty na knofle do školky nehrozí, ona si je sama nezapne a učitelky nemají na to čas....nejlépe když seženu něco co splňuje obě funkce - aby ti to sama mohla vzít do školky a bylo to i fešné když jdeme spolu 🙂 Do školky stále u nás nejoblíbenější jsou rifle nahoře do té ozdobné gumy, ale na "courání" do města má nádherný slimky z HMka...ovšem se zipem a knoflíkem ☹je to někdy boj 🙂🙂 🙂

brusinka.pusinka
8. bře 2012

@vojtisek2007 máme jarní bundičku do školky toto je spíše s námi do divadla a nebo na procházky😀

vojtisek2007
8. bře 2012

@brusinka.pusinka tak pěkná, to je softshellka ??? taky chceme pořídit jen netuším jakou značku aby plnila svojí funkci a ta vínová chlupatice 🙂 nádhera

brusinka.pusinka
8. bře 2012

@vojtisek2007 modrá koupene v pracovních oděvech je užasná mají tam věci pro volné chvíle, a chlupatku jsm evyhrála za 50 kč na MMb 😀

vojtisek2007
8. bře 2012

@brusinka.pusinka no o to víc by mě ta chlupatka těšila 😀 😀 😀 taky mám jednu vyhlídnutou v aukci - bílo/krémovou, tak třeba taky budu mít štěstí, ty pracovní oděvy mě nenapadli....chlap si tam kupuje pracovní ponožky, páč jedině tam seženeme fakt 100% bavlněný

brusinka.pusinka
8. bře 2012

@vojtisek2007 také nakupujeme ponožky tam .-D nesnáším ty příměsový.-D držím paluše na výhru v aukci 😀

leiladelly
8. bře 2012

@vojtisek2007 ten červený je super 🙂

weri1
8. bře 2012

@vojtisek2007
@brusinka.pusinka ale příměsový jsou lepší....v bavlněné ponožce když se spotíš, tak může být zima

brusinka.pusinka
9. bře 2012

@weri1 bouhužel já je na nohách nesnesu, jsme od mala zvyklá na čistou bavlnu😀

vojtisek2007
9. bře 2012

@weri1 což o to, mě to nevadí,ale manža jak nemá 100% bavlnu a je celý den v botách, tak mu neskutečně páchnou nohy....

hanula11
9. bře 2012

@vojtisek2007 chlapi jsou chlapi, pro ty je lepší co nejvíc bavlny nebo ještě trocha elastanu (synátor by zas jenom bavlněný nechtěl) 😉
červená dobrá 🙂 to budete kočky 😵

weri1
9. bře 2012

@vojtisek2007 já taky ráda bavlnu na všem, ale ty ponožky fakt ne....a neříkal že třeba když se spotí, že je má jakoby mokrý ty nohy?

vojtisek2007
9. bře 2012

@weri1 na nic si nestěžuje,nohy mu přestaly smrdět, tak to neřeším, ale jak si vezme jiný ponožky - ač značkový a kolikrát i xkrát dražší než tyhle pracovní, tak je to konečná....já na ně fakt nedám dopustit 😀

marecek4
9. bře 2012

tak dneska nám došly další balíčky,nextík,to je klasika,ale z laclíku jsem měla trošku obavy ze svetříku,sice Bench,ale přece jen svetr ze seku a ještě za skoro 300,-ale je fakt super,snad ani nenošený,nebo minimálně,celý podšitý flízkem,s kapucí,černý a neopraný,jsem z něj nadšená,zítra hodím fotečky do albíčka

marecek4
9. bře 2012

ještě jsem je našla na mejlech 🙂,a zítra tedy reál

Strana