icon

Dětská móda

pet.s
6. led 2012

Milé maminky, hledala jsem nějaké nápady jak strojit tu svoji princeznu. Napadlo mě založit diskuzi na téma dětská móda. Uvítám Vaše nápady, fotečky, rady i ruční výtvory. Jsem už postarší matka, tak hledám inspiraci a i se ráda pochlubím. Těším se na příspěvky a fotečky. Vkládám první.

mmmiska83
9. bře 2012

Ahojky všem, taky přidám svou zkušenost ....když byl syn malý tak jsem hodně nakupovala jen nové věci z Tesca - Cherokee-ale kvalita nic moc tedy, nejraději jsem měla C&A, kvalita super,akorát ty ceny....No a vzhledem k tomu jak se nám změnila fin. situace (ze zdrav. důvodů), tak ted nejvíce nakupuji v internetovém sekáči laclik a můžu říct, že jsem z něj úplně nadšená !!! pořídila jsem na malou (která je zatím v bříšku) výbavu už na půl roku dopředu,ale samé nádherné věci za pakatel a jsou jako nové.Synovi tam taky nakupuji všechno a nemůžu nic vytknout.Zboží odpovídá popsané kvalitě.Jinak ze značek jsem pro kluka nejvíc spkojená s Rebel (opravdu kvalitka),George a vcelku jde i Next.Pro malou co mi přišlo jsem byla nadšená z Bluezoo (od Debenhams),Carters,George......Jinak botky jsem malému vždy kupovala Adidas či Nike (vydržely mu vždy celý rok 🙂)...nejhorší co jsem jednou koupila v Deichmanu tenisky se spidermanem..letěly po měsíci do koše.Takže asi tak no 🙂

mates22
9. bře 2012

Tak jsme byli dnes nakupovat botky na jaro, každému jedny, takže dohromady dvoje boty, a jsme o dva tisíce chudší 🙂, no ale co, oboje jsou se žirafkou a oboum se líběj (dcera teda chtěla růžový, ale má úzkou nožku a měli jen široký, tak si nakonec vybrala béžový).

weri1
9. bře 2012

@mates22 já dnes šla okouknout taky a manželovi se protáčely panenky že jako za 1000 ,- 😀 tak mu řeknu buď rád že to jsou jen jedny 🙂

kamilka007
11. bře 2012

@fangi Nene, pochopias to dobře, je to originál shop Next a dodávají i k nám, dokonce si tam ceny při objednávání můžeš přepnout na CZK. Já vždycky objednávala větší ranec těsně nad 2000,- a měla jsem poštovné a balné zadarmo. A dokonce naposled jsem objednala v pondělí a ve středu byl balíček z UK u mě.. 🙂

fangi
11. bře 2012

@kamilka007 Děkuju moc za vysvětlení 😵 Ale není to vlastně moc dobrá zpráva 😀 , doted jsem měla obchod Next trošku z ruky a to bylo dobrý pro moji peněženku, eshop je můj konec, už nic neušetřim 😀 😀

weri1
14. bře 2012

@kamilka007 můžu se zeptat , vyplatí se to cenově? je to levnější?

evaviki
14. bře 2012

@weri1 levnější to je, ked objednas cez mimibazar.. Ale dyl cekas na dodanie.. Já som si nahadzala věci, ktoré som chcela kupit, v anglickom nexte to bolo 106 libier, v nextdirect to bolo cca 4400, cez mimibazar 3600.

weri1
14. bře 2012

@evaviki tak 800 je dost 😒

kamilka007
15. bře 2012

@weri1 Tak to vážně nevím, v kamenném obchodě jsem nebyla, takže nemůžu porovnat, každopádně u nás je textil obecně předražený, takže doufám, že jsem i pár kaček ušetřila. 🙂

petrusam
16. bře 2012

holky, taky beru next přes mimibazar, teď na ofiko next stránkách je libra za cca 41 Kč, přes mimibazar se dá sehnat za 33-34 Kč, to už je sakra rozdíl, když děláte větší objednávku ..

leiladelly
16. bře 2012

@evaviki V tom Next direct mají o tolik vyšší cenu za libru? to mi přijde dost, 41 Kč za libru ☹

petrusam
16. bře 2012

jukněte např. tato bunda http://www.next.co.uk/g37600s4 - 13 liber, v Kč 549 http://www.nextdirect.com/cz/en/shopping/boys/y... .. 549 : 13 = 42,23 Kč / libru .. když si ji vezmete od někoho "ověřeného" přes MMB za cca 34 Kč/ libru, tak Vás bunda vyjde na 34 x 13 = 442 Kč, takže na jedné bundě už je to 107 Kč například ..

reruna
17. bře 2012

@petrusam a kde na mmb nakupuješ ten next?

petrusam
17. bře 2012

@reruna nejčastěji next od ID 90223 nebo když chci ještě něco z H&M, tak aby mi to přišlo najednou tak od ID 313308 😉

mamkamarketa
20. bře 2012

nutne potrebuju holku 😀 😵

petrusam
20. bře 2012

@mamkamarketa taky bych "potřebovala", ale u nás by to byl určo třetí kluk 😀

reruna
3. dub 2012

Jestli někdo sháníte kostým pro slečny na čarodějnice, tak mám jedny nové, nepoužité na prodej tady v bazárku, velikost je 3-6 let

weri1
5. dub 2012

@mamkamarketa tak hurá do ní 🙂

bocinka
18. dub 2012

Ahoj holky šikulky.... Mám dotaz, koupila jsem malé úžasnou bekovku - za stovku, v jednom pidi obchůdku u nás, kdyby měl někdo zájem, mají různé barvy, asi je spíše klučičí 😀. A moc se mi na ní nelíbí ty nápisy, netušíte čím to dát dolů? Nebo nějak hezky něčím překrýt??? Chtěla bych ji k šatům, ne ke kalhotám, takže aby byla "něžnější".
Plus přidávám vyfešákovanou Sofii.... 😉

mamkamarketa
18. dub 2012

@bocinka tak ta je paradni 🙂 jak ma reseny ten ksilt 😅
dolu,jak to dat,to pujde tezko...ale pokud jsi zrucna,tak to neka presit...
jezis to je frajerka. ta bunda je uzasna. a s tou kabelkou 😀 bomba

bocinka
18. dub 2012

@mamkamarketa vyfotím ji ještě na malé, vypadá fakt super.... 🙂 a zručná nejsem 🙄 🙄 bohužel, akorát bych ji zkazila.... V kabelce byly kokinka pro děti ze školky, šly jsme si pro rozhodnutí o přijetí 😅

mamkamarketa
18. dub 2012

@bocinka fakt vypada skvele. k sateckum nebude,ale k dzinam jo 😉
a vzali vas?

bocinka
18. dub 2012

@mamkamarketa budu se s tím muset asi smířit 😀

mamkamarketa
18. dub 2012

@bocinka fakt se mi moc libi 😵

mates22
18. dub 2012

@bocinka je super, ale dolů to nepůjde a přešít bych si to sice troufla, ale nešla bych do toho, je to nepěkná práce a to sem vystudovala návrhařinu a šiju celkem........... muselo vy se to potisknutý vypárat a pak obkreslit na jinou látku a znova našít ☹ , pokud je tam navíc podšívka, tak to vůbec......ale mně se zdá super takhle, bekovka se stejně víc hodí ke sportovnímu stylu 😀

marhulinka
18. dub 2012

@bocinka je super 😵 Tak k šatečkům koupit jinou a tuhle nechat k riflím

bocinka
18. dub 2012

@mamkamarketa jedu do města, jestli chceš, tak je vyfotím, jaké tam mají a můžu ti ji koupit a poslat 😉

marhulinka
18. dub 2012

Já včera sháněla pro kluka kšiltovku,jako sehnat bez nějakých obrázků je u nás mazec...

mates22
18. dub 2012

@brusinka.pusinka
@bocinka
@pet.s
jinak holky jsem podlehla a koupila oboum dětem na jaro botičky Befado, dala sem jim ještě jednu šanci, tak doufám, že tentokrát učiníme jen a jen pozitivní zkušenost. A zkoušela malá jedny jejich baleríny s gumovou špičkou a ty byly dost široký 🙂

mamkamarketa
18. dub 2012

@bocinka opravdu? 😵
to bys byla zlata 😵

Strana