icon

Jakou matraci pořídit pro miminko?

besita
2. pro 2013

Ahoj holky,
prosím o radu - jakou matraci je nejlepší pořídit pro miminko? Slyšela jsem, že by měla být kvůli páteři spíše tvrdá, ale více se mi "líbí" ty molitan/kokos atp. Co je zdravotně nejlepší - máte prosím zkušenost, případně radu na nějaké dobré stránky? Díky Lucka 😉

coolik
2. pro 2013

ahoj, já děkuji za dotaz .. stále to hledám a jasno nemám ... takže si ráda něco přečtu ... 🙂

killi
2. pro 2013

Nám říkali, že matrace by neměla být ani měkká ani tvrdá a měla by by být prodyšná, aby se dítěti dobře dýchalo. Tak jsme vybrali polokokos. Po třech letech používání byla pořád jako nová.

kapradina
2. pro 2013

ahoj.my měli taky polokokos. 🙂

innes
2. pro 2013

Po dlouhém hledání, jsme se rozhodli por kokos/pohanka a nelitujeme, po dvou dětech jak nová 🙂 Pravda, často byli mrňousové nakýblovaní i u nás 🙂

coolik
5. pro 2013

.. tak mám novou informaci od známé, která pracuje v lékárně a že ty kokosové matrace vůbec nedoporučuje .. něco to uvolňuje. neslyšeli jste někdy o něčem podobném?

hojda
5. pro 2013

@coolik Já zase slyšela, že pohanka může klíčit, když se dítě pročůrá na do matrace 😀

hojda
5. pro 2013

Nejlepší matrace je ta v posteli maminky 😀 😀 😀 . Dlouhodobým výzkumem potvrzeno mnoha maminkami. 😀 😀 😀

elastiq
6. pro 2013

Používala jsem u obou dětí polokosovou matraci a byli jsme spokojení 🙂