Jakou velikost jednorázovek do porodnice?
Měli jste sebou do porodnice 1 nebo 2? Slyšela jsem, že jedničky jsou celkem malé a je zbytečné je kupovat, jakou máte zkušenost vy? Děkuju za každou odpověď 🙂
Ja mela jednicky a jeste ji byly velke. Vazila 2770g. Pouzivala jsem je asi az do konce 2.mesice. 😀
já měla balík těch nejmenších. Bylo to pod 50kusů. Doma jsem pak stejně začla látkovat
rozhodně jedničky. já měla děti veliké a stejně jsme je upotřebili. byli jim dobře, ve dvojkách by "plavaly", myslím, že by to protékalo. jeden balík do porodnice určitě upotřebíš 😉
na první jsem ocenila newborn (přišli mi o fous menší než klasické 1, na které jsem najela doma,cca 2 balíky ..i když váhově jsou podobně)..lépe se mi s nimi jako nezkušené matce manipulovalo...takže teď jdu odvážně do 1ček 😀 😀 😀 , už jsem se něco napřebalovala a malinké balení newborn mi příjde i zbytečně drahý 😖
naše měla skoro 4kg a i velikost 1 jsem upotřebila, asi jeden velkej balík a pak už jen 2, ale z těch jsme zase rychle přecházeli na 3
Určitě jedničky. Malá vážila při narození 4 kg a jedničky jsme používaly.
Za mě také určitě jedničky 🙂
záleží na značce, každá má jiný tvar. ale jedničky se určitě využijí
Pampers bílé - New Born 😉
Já brala jedničkové Bílé Pampers
určitě jedničky. Dcera se narodila s váhou 3840g, takže žádný drobek a spotřebovali jsme 5 balíků DM babylove 1 (1 balík 28ks) a teď stále jedeme na Pampers newborn, už třetí balík. Jinak, mě na začátku více vyhovaly ty DM, jsou ještě o trošku menší než Pampers a za mě lépe sají.
naše holka používala jedničky pomalu 3 měsíce. Porodní váha 3,7 kg. Ze dvojek pak docela rychle vyrostla
Určitě jedničky 🙂. Malá má 2,5 měsíce a máme je stále. Porodní váha: 3760g 🙂. Teď cca 5kg.
Já fakt doporučuji zamyslet se nad porodní váhou. Náš Šíma měl 5020g a jedničky teda fakt neee😀 i dvojky měl sotva měsíc😀 Teď jsou mu skoro dva a půl měsíce a myslím, že tak max. do měsíce jsme na čtyřkách😀
Pokud nečekáte obra, tak jedničky, naše malá nosila jedničky až do konce šestinedělí (porodní váha 2,63 g), a na trojky jsme přešli teprve teď, asi 10 dní před 4 měsíci (ale je pravda, že ty dvojky už jí byly ke konci docela na knop, ale těch pár plínek už jsem chtěla spotřebovat, přece to nevyhodím...)
100 % jedničky. Já mela 2 balení do porodnice - Bella Happy - a dvě jsme dokupovali ještě na doma 🙂 .
do porodnice balík jedniček 🙂
Na pokoji mela paní 2 a skoro 4kg miminko v nich plavalo, nebyla spokojena. Určité 1/newborn.
Ahoj, já měla dcerku čtyřkilovou a stejně jsme dávali jedničky, minimálně první týdny. Není třeba si však jedniček dělat velké zásoby, to spíš dvojek, a obecně nedoporučuju pleny před porodem moc hromadit, až po porodu zjistíš, jaké plenky vyhovují.... Jakmile se rozjede kojení a vše se zklidní, začne navíc mimi rychle přibývat. Ale pro novorozeně jedničky bohatě postačí, uvidíš, jak je to miminko malinké 🙂
Ja mela pampers newborn. Bile. 2-5 kg. Ty same tam i pouzivaly sestricky na detskem. A i takto male jsem ohrnovala pod pahyl pipicku.
určitě beru zase 2-5kg, jedničky nám vydržely docela dlouho, ještě jsem přikupovala několik balíků 😉
My měli 0, protože malá měla necelá 2,5 kg.

Pokud miminko bude mít "normální" porodní hmotnost, tak můžete klidně začít rovnou s 2. Nebo vemte jedny 1 a další už 2. Vel. 1 je myslím 2-5 kg, takže jeden balík si myslím určitě upotřebíte. 🙂