icon

Jaký kolotoč nad postýlku?

werca92
5. lis 2015

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat jaký kolotoč je podle vás nejlepší pro miminko? Chtěla bych,aby hrálo a svítilo, ale nevím který pořídit 😒

jitavrtule
5. lis 2015

@werca92 upřímně? je celkem jedno jaký, protože kolotoč bude prtě bavit, v lepším případě, tak maximálně 4-5 měsíců. My měli nějaký obyč poděděný, s plyšovýma medvědama, hrál melodii, nesvítil. Malou to hodně bavilo když jí byl tak měsíc, dva, pak se naučila otáčet na bříško a na zádech pod kolotočem už ji to pak moc nezajímalo.
Ale abych přispěla praktickou zkušeností - ať už vyberete jakýkoliv, je fajn, když ten hrací strojek není natahovací - jinak se v určitém období člověk taky může málem unatahovat k smrti, aby to hrálo furt dokola 🙂

jinaja
5. lis 2015

Za mě žádný...ani jedno naše dítko to nebavilo...

gosa22
5. lis 2015

za nás taky nic...je to na pár měsíců, dá se nahradit i jinými blbůstkami kolem mimča...jak se otočí na bříško, bude mu kolotoč šuma fuk 😉 to už je lepší hrací deka a využiješ ji déle

renabelly
5. lis 2015

Já jsem žádný kolotoč neměla ;) postýlku jsem brala jako místo, kde se v noci prostě spí. Přes den byla malá v koši, a když se zrovna probudila, měla mě a plyšová zvířátka, nejoblíbenější byly staré pískací hračky ;) Hrací deku též vřele doporučuji!

vevebubu
5. lis 2015

https://www.mall.cz/kolotoce-postylky/smoby-hud...
My máme tento. Malá má 4 měsíce a zbožňuje ho. Kouká na něho tak od druhého měsíce. Pouštím jí ho večer po koupání, kdy ještě nechce spát nebo přes den, když ji potřebuju na chvilku zabavit 🙂 Jinak hrací deka je taky super 🙂

luciamala1979
5. lis 2015

moja dcera kolotoč milovala. A ostal tam rok, mal i svetlo, při kt. dostávala piť, usínala, také maličké, kt. sa zapne keď zaplače (nastavená intenzita plaču), spolu s hudbou, kt. ju uklidnila. Potom používali svetielko. Milovala aj hračky, dali sa zvesiť, popozerať. Za mna áno, značku už neporadím, ale nemyslím si že vyššie uvedené názory v zmysle "načo investovať veď mimi len tak leží..", že je to zbytočnosť, sú správne. 😉

werca92
autor
5. lis 2015

Já ho při prvním mimču měla a hrozně jsem byla spokojená, malej ho měl snad do 8m a hrozně ho miloval,vždycky když jsem ho po koupání dala do postýlky,zapla,rozsvítila byl moc spokojenej a v klidu usnul. V noci když se probudil tak jsem zapla a usnul zase raz dva. Ale bohužel nám odešel do kelu a scháním nějaký nový, jinam všem maminkám děkuju za vyjádření 😊

keeshka
5. lis 2015

Pořizovali jsme ho dotatečně, asi ve dvou měsících a má ho ráda dodnes (10 měsíců) 🙂. Má to jemné melodie, takže se jí líbí při usání a jako malá na to ráda koukala. Teď už si ho v postýlce zapíná sama a často jí načapu jak ho zkoumá 🙂. Máme tento http://pro-nejmensi.heureka.cz/fisher-price-kol....

renabelly
5. lis 2015

@luciamala1979 neříkám, že je to zbytečnost ;) ať si to každý nastaví pro mimi tak, jak chce. Je určitě fajn vymyslet něco, co ti malé dítě uklidní, když usíná, či když se v noci probudí. Někdo nakojí, někdo pohoupe, někdo zakvedlá postýlkou, já jsem měla hlavně na noc malý cinkací strojek s melodií zabudovaný do plyšáčka, pověšený u postýlky, a dodnes používám jako součást usínacího "rituálu" po tom, co malou uložím.

loafeer
5. lis 2015

mx měli od fisherprice ten morsky svět....nebavilo to nikoho, max jsem si tim svetylkem posvitila v noci na dudlika

urum
7. lis 2015

ja jsem mela hraci, zadna svetylka, a dite u nej krasne spinkalo...

anniesfibis
7. lis 2015

Vybirala jsem vrlmi dlouho - zadejte si kolotoc kyticka..cena cca 1200 ...krasne hraje i sviti....nej. co jsem videla

vevebubu
7. lis 2015

@anniesfibis Máme úplně stejný, dcera ho zbožňuje 🙂

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná