icon

Jsou tyto tepláčky vhodné na 3 - 6 měsíců staré dítě?

dockysbazar
17. led 2017

Zajímalo by mě, jestli jsou tyto tepláčky vhodné na 3 - 6 měsíců staré dítě. Jde mi o tu gumu v pase. Jestli to mrňouska nebude tlačit. Čekáme první miminko, tak ještě nevím.

Jsou tyto tepláčky vhodné na 3 - 6 měsíců staré dítě?Jsou tyto tepláčky vhodné na 3 - 6 měsíců staré dítě?
nazka
17. led 2017

jo, toho bych se nebála

kimh
17. led 2017

Ahoj já nesnáším dupačky, takže syn nosil od narození tepláčky, přesně takovéhle 🙂

properjoey
17. led 2017

Je to o tom,co komu vyhovuje.ja taky od narození radši tepláky,než overalky...Blbě se to prebaluje,takže za mě ano...Guma si nemyslím,že by tlacila

dockysbazar
autor
17. led 2017

Tak já nemyslela přímo dupačky, ale spíš jestli nemám radši koupit ty tepláčky nebo polodupačky s tím širokým nápletem.

nazka
17. led 2017

@dockysbazar kup oboje a uvidíš, co ti vyhovuje víc. Ale já takovéhle tepláčky taky používám.

petuliee
17. led 2017

taky sem pouzívala a v poho 🙂

popelka1984
17. led 2017

Polodupačky jsou vyborna věc, mají dost široký a volny pas, presne už nevím ale minimálne do pul roku jsem je používala. Mela jsem v každé velikosti několik barev, nektere i barevně do paru s kabatkem,opravdu jsem s nimi byla spokojena a mam chlapečka.

popelka1984
17. led 2017

Ještě dodám ze mi šlo jen o pohodlí mimča, aby ho nic neskrtilo, netlačilo. Takže u mě vitezili overalky, polodupačky atd. Hlavně že se v tom mohl malý pohodlně hýbat a bylo mi fuk jestli pro mě bylo něco pracnější. Úplně nesnáším u malých miminek třeba rifličky (snad nikoho nenaštvu)😉

guinea
17. led 2017

Ahoj, my jsme také používali, je to jak píšou ostatní praktičtější na přebalování 🙂

mr_falko
17. led 2017

u nas taky teplacky nebo leginy....zatim ji nikde nic netlacilo snad

raduska21
17. led 2017

Ja bych zase volila alespon polodupacky kvuli ponozkam, jsk zacne mrskat nohama, nedelala jsem nic jinyho, nez porad upravovala ponozky

meta123456789
17. led 2017

Podobné tepláčky byly u nás velmi oblíbené, guma nikde neškrtila. Aby nepadaly ponožky, koupila jsem v obchodě takový držáček na ponožky proti sklouzávání.

78marcela
17. led 2017

Ja jsem.zase radsi mela u malyho mimca.polodupky s sirokym pasem. Oni maji maly mimca i tak dost boleni briska, tak.jsem nechtela jeste vic ublížit. Idealni mi.prisly ty teplacky z Lidlu s sirokym pasem.

izz76
17. led 2017

Já jsem měla baculaté miminko,tak mi víc než tepláčky na gumu vyhovovaly polodupačky s pružným vysokým pasek. Myslím,že jsou teď v Lidlu 🙂

dockysbazar
autor
17. led 2017

Chystám se na ně do lidlu, když u nás je to celkem boj něco ukořistit 😀