Kolik mít v zásobě přebalovacích podložek?

marumarun
13. čer 2016

Ahoj holky,

prosím, poraďte, kolik je dobré mít před narozením "v zásobě" přebalovacích pdoložek - jednorázových?

Děkuji 🙂

mami29
13. čer 2016

Já neměla ani jednu, vždy jsem vyřešila látkovou plenou.

lluucc
13. čer 2016

Já mám v plánu koupit asi jen jedno až dvě balení - do porodnice, k doktorovi, na procházky. A doma budu používat látkovky. Spíš mám dilema kolik nakoupit těch látkových plínek. Na dupku budeme používat jednorázové, ale pod hlavičku, na ublinknutí, do kočárku a tak. Mám zatím 10 bílých a dvě ozdobné. Nějak vůbec nemám představu jestli to bude stačit 🙂

olsett
13. čer 2016

dost! já mšla 1 balík, 10ks, hodí se to... látkovou nedoporucuju, kdyz se pocura tak to tak nenasaje..

gepe
13. čer 2016

Za nas urcite zdravotnicke inkontinencni podlozky od Seni Softu modro bile. Po porodu staci jedno baleni a 10ks a napr velikost 60x60. Ilustr foto davam 40x60, maji i jine velikosti (60x60 a 90x60,aj.). My nakonec pouzivali 3 velikosti dle potreby. Podlozky se nehrnou, vnejsi povch nealergenni a jemny, vnitrek se nezmolkuje a kdyz dite nepocura ci nepokaka, tak na denni prebalovani vydrzi klidne i tyden jedna a i dele 🙂 maji i baleni po 30ks ci 5ks. Maji v lekarnach ci eshop lekarnach, jednodusse Seni Soft jednorazove podlozky pri hledani 🙂 a vyjdou nejednou levneji nez ty klasik ruzne v drogeriich i lekarnach primo pro deti, ktere jsme taky vyzkouseli nejednu znaku a nebyli jsme zrovna spokojeni s pomerem vydrz / spotreba / cena, hlavne tedy ta nevydrz i kdyz nebyly pocurane/pokakane.
Latkove pliny mame taky a meli jsme cca 30ks, do korby pod dite, do postylky i pod hlavicku pro pripadne ubliknuti apod., utreni pusinky od slin aj. udrzbove cinnosti, na prebalovani jako podlozku.

bledulka84
13. čer 2016

Já měla jedno balení a použila z toho tak 2, za mě raději látkové pratelné, stačí mít dvě když je potřeba jednu vyprat. Ale pokud budeš mít doma takovou tu pevnou omyvatelnou přebalovací podložku, stačí na to použít látkové plinky a podložky používat jen na ven.

kattyd
13. čer 2016

Také doporučuji koupit normální inkontinencni podložky, cenově to vyjde mnohem lip než ty dětské ( cca 4 Kč/kus) My používali od Teny, 40x60 v balíku bylo 30 ks a tak 4 ty balíky jsem využila. S latkovymi bych furt jen prala, malý kadil zásadně po rozbalení, a vsude mimo plinku, takže jsme měli celkem velkou spotřebu 🙂

maminapaja28
13. čer 2016

Tak já měla jedno balení. Je jedno jaká značka. Jednu jsem měla v postýlce,protože se mi malej pročůraval (pak jsem pořídila nepromokavou ochranu matrace). Jednu jsem měla na přebalovací podložce a je to lepší než látková,protože když se při přebalování prcek počůrá tak to ta podložka vsaje,nebo když má třeba řidší stolici. A vždy se jerdnoduše vyhodí a vymění za novou. No a pak jednu do přebalovací tašky na kočárek. Malýmu je teď 17 měsíců a kupuju jer pořád.

amabilis
13. čer 2016

Nejlepsi je poridit jeden balik a pak pripadne dokupovat dalsi a taky radim radsi ten vetsi format. Ono se to hodi i do porodnice. V kazde porodnici to maji jinak, takze jsem zazila i situaci, kdy jsem dostala erar a nahradni kdykoliv jsem si rekla, i situaci, kdy jsem dostala jen prvni erar a dalsi musela mit svoje a i situaci, kdy jsem musela mit rovnou svoje 🙂 Doma jsem pak mela vyrobenou prebalovaci podlozku z molitanu positou takovym tim podsitym latkovym ubrusem se zviratkama (mela jsem vyrabeny prebalovak s krapitek jinymi rozmery) a nejvic se mi osvedcily vicevrstve skladane pleny. Byla to velikost M a byly urcene k necemu uplne jinemu 😀 Ale jako prebalovaci pratelne podlozky proste super. V baliku jich bylo dvanact, takze jsem mela porad k dispozici a nikdy se mi nestalo, ze bych nemela nejakou suchou a vypranou. Ty jednorazove jsem vozila jen na cesty, takze mi ten balik, co jsem puvodne kupovala do porodnice vystacil docela hooodne dlouho.

petrusew
13. čer 2016

Pořídila jsem jedno balení a beru ssebou jen do nemonice. Jinak doma nepoužívám.

betelgeuzz
13. čer 2016

Mně stačilo jedno balení, brávala jsem na cesty a používala dlouho dokola, málokdy se stalo, že by se holky zrovna počuraly. Doma jsem měla na přebalovací podložce klasickou plenku a pak jsem si koupila i na cesty přebalovací podložku pratelnou a byla jsem s ní spokojená. radši jsem prala plenky a podložky, než neustále nakupovat a vyhazovat ty jednorázové.
každému vyhovuje něco jiného, kup 1 balík a pak uvidíš.

izz76
13. čer 2016

Kup si jedno-dvě balení po 10ks,až spotřebuješ přikoupíš další. K dostání jsou všude,obchody otevřené pořád,dnes člověk nemusí do zásoby kupovat nic 😉

hanik73
13. čer 2016

Pořídila jsem si jedno balení a z toho jsem využila jednu podložku.

konik_mischel
1. črc 2016

ahoj, já si budu brát klasické inkontinenční z lékárny- jsou bez obrázků což je mě, doktorce, a koneckonců i miminku úplně fuk a jsou levnější, budu si jich brát cca 30, chci je využít k doktorovi, případně nějakou do auta, kdyby bylo potřeba, na cesty a hlavně, abych na ní mohla nechávat provětrat miminko nahaté bez plínky. Co se týká látkovýh plen jak psala @lluucc , počítám s 60 ks klasických čtverců bílých - http://www.babylife.cz/babylife/eshop/167-1-Vyb... a pak na utírání čehokoli, odříhnutí atd... budu brát 2 balení těchto http://www.babylife.cz/babylife/eshop/167-1-Vyb... 😉