Které pleny pro miminko?
Ahoj, prosim se kterou znackou jednorazovych len pro miminko mate dobrou zkusenost? Zvazuji Kit & Kin nebo Pampers Premium, ale budu rada za doporuceni a Vasi zkusenost. 😊 dekuji
@zelenaesmolda to nie je pravda, lebo ked pani 10 ludi napise ze plienky xy su skvele a iba 1 osoba napise ze plienky xz su skvele a 5 ludi sa zhodne na tom, ze plenky xyz su zle, tak si z toho moze urobit statistiku a ist do prvych tych, ktore maju najviac kladnych ohlasov. Kazde miminko zoberie inu flasku a cumlik - ale my sme po skusenostiach mamiciek na nete isli do MAM cumlov aj flasiek a syn ich zobral. Nemusel, ale je statisticky pravdepodobnejsie ze zoberie MAM flasku ako nejaku no name flasku. Keby mam skusat kazde jedne pleny na svete, tak sa dieta aj ja zblaznime, kazdy ide po nejakej rade. To ty ked si vyberala vybavu pre dieta tak si akoze ziadnu, fakt ziadnu recenziu, ziadnu radu od nikoho neprijala? Kazde dieta je ine, to znamena zoberie aj ine hracky, ine plienky, ine oblecenie je tebe a dietatu pohodlne, ine prikrmy mu chutia, ine UM je vhodne... ale nepojdem do obchodu a nezoberiem prvu krabicu s UM, ktoru vidim, nekupim prve plienky co vidim.. proste sa rozhodujem podla recenzii a potom uvidim.
Souhlasím že si mimčo musí udělat vlastní názor na plínky (teda spíš jeho maminka) ☺ moje známé co mají mimča tak si chválí pampers, a zas podle mě horší plínky jsem neviděla...
@klokanka31 Ja jsem vyzkousela skoro vsechny jak u nas tak zahranicni a jedine,ktere male nesedly byly tesco plenky.
Za mě jedině bambo nature a eco by naty, zbytek bych dítku na zadeček nedala (jinak teda standardně látkové, ale to asi autorka slyšet nechce), mně třeba muumi strašně smrdí ještě nepoužité.
Jeste me napadlo , nevim zda to tu bylo. Ale nekdy muze byt opruzeni nebo vyrazka i z plenek. Bracha to tak meli, mala nesnesla pampers ani jejich ubrousky (jakekoli od nich).
Když nemám látkovou, dávám kit&kin, bambo nature nebo moltex. Cenu neřeším, protože mám malou spotřebu - jen na noc.
@drep sranda a mne smrdeli tie bambo nature. My sme pouzivali/pouzivame muumi lebo vraj by mali byt najeokologickejsie vyrabame. Ale nemali sme moc velku spotrebu, mali je od narodenia na bezplienkovke. Za mna Muumici najlepsie plienky, ale kupila som svagrinej pre novorodena a vraj nevydrzali velku naloz. Este moltex mam rada.
@kevi1 dekuji, plne s vama souhlasim se vsim, co jste napsala. Proto jsem tuto diskuzi zalozila. Snad pomuze i jinym maminkam se stejnym pristupem. 😊
Dada pleny jsou úžasné. ❤ Naprostá spokojenost. A ještě byly fajn plenky z Rossmanna.
Od narozeni HappyMimi

@nika110818 ale ta zkusenost je ti stejne k nicemu protoze kazde dite je jine!!!