Který houpátko byste vybrali?
Jsem nerozhodna 🙂

Tak to totiž záleží, jaký máte mimčo. U prvního dítěte jsem nic takového nepotřebovala a ani bych nevyužila. Dítě leželo v košíku, v kočárku, na dece... Ale druhé miminko bylo úúúplně jiné a bez tohoto elektrického lehátka bych asi chcípla. Takže já u druhého využila hodně. Používala jsem vibrace a el. houpačku, zvuky a melodie jsem nepouštěla.
@xxx3d Ano ty zvuky přírody pro miminko by se mi taky líbily, ale ty se dají nahradit třeba něčím jiným. Řekla bych, že je to fakt záležitost na půl roku. 🙂
@jankol To víš, že dají, já už to teď vím taky, ale v rámci šestinedělí jsem byla lehce mimo 🙂 oni se prodávají i plyšáci, dokonce natahovací, co hrají ukolébavky... a kromě toho umí i ty zvuky přírody... no malej nakonec neměl zvuky přírody a když, tak o víkendech reálný, na zahradě 🙂
@ajronka objednávala jsem z internetu a za dobrou cenu ho teď mají třeba tady: https://www.detskehrackyoblecky.cz/Lehatko-pro-...
@neuspech co maminka,to názor, přidám svůj. Mám 4 měsíčního chlapečka,který je silně kontaktní a nemohu jej nikde odkládat ani na chvilku, vůbec není v postýlce,kolíbce apod. Od třetího měsíce se přetáčí na bříško a u toho se vzteká az škrábe po obličeji. Takže já to lehátko využívám,protože ma popruhy a když potřebuji rychlou sprchu mám ho u sprchace a hlavně s popruhy,že se neprekuli. Melodie a vibrace ale vůbec nevyužíváme, pro mne je to nástroj jak se ve sprše netrapit,ze se odložen v postýlce třeba zase škrábe do krve. Když jsem kupovala v tehu volila jsem dle vzhledu, našla jsem pěkný kousek ve dřevě,což se k nám domů hodilo. Lehátko ale stejně nevyužijes hned,tak můžeš nejdřív vyzkoušet třeba na kolotoči nad postýlku,jestli miminko nějaké melodie potěší. Jedna věc je,že se to sice může prodat,ale upřímně než se to prodá,tak já si doma připadám jak ve skladě kojeneckých potreb
Koukám, že jsi teprve v polovině těhotenství... Osobně bych to nechala, až se mimčo narodí, pak teprve poznáš, jestli vůbec využiješ...
Souhlasím s názorem přede mnou - počkala bych.. my zakoupili, nevyužili a se ztrátou prodali.. mám víc kontaktní dítě 🙂
@xxx3d Tak zvuky přírody jsou nejlepší, když jsou originální 🙂. Možná někde v Polsku nebo tak by mohli mít na výběr.

Prosimvás, když ho nevyužije, tak ho zas prodá, svět se nezboří. Osobně bych do toho taky tolik peněz nedala, ale pokud je máte, tak proč ne. To dítě tam nejspíš nebude "odložený" celý den, tak bych tolik nestresovala.