Máte tip na dobrou drogerii?

kexina
26. bře 2017

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli nakupujete jen v klasických drogeriích, nebo máte nějaký oblíbený web s tímhle zbožím? Myslím teď hlavně věci jako prací a čistící prostředky.
Z kamenných obchodů mám vyzkoušenou Tetu, Rossmann a DM (i když tu tady teď nemám), přijdou mi tak nastejno, ale co se týká internetových obchodů, nemám žádnou osobní zkušenost. Napadá mě jenom Dedra, ale ta je pro mě drahá.
Máte nějaký tip?
Díky

winter
27. bře 2017

Ráda nakupuji v DM, hlavně jejich řadu přírodní kosmetiky Alverde a pro mimi se tam chystám koupit kosmetiku Babylove Sensitive. Jinak na internetu koukni na slevolekarna.cz Budu tam kupovat jednorázové plínky a také nějakou kosmetiku.

yelowangel
27. bře 2017

Pokud chceš nakupovat jednorázově za víc peněz není špatný ani https://www.ageo.cz/ ale chce to aspoň za 1200 pak je doprava zdarma. Ceny jsou supr akroát třeba plín mě přijde že nemaj až takový výběr tak záleží na tom jaký byste chtěli kupovat. Jinak já vždycky když cokoliv potřebuju kouknu na kupi.cz tam zadám co chci a vyjede mě kde aktuálně to je ve slevě a za kolik takže podle toho sjedu tam kam je to pro mě nevýhodnější. Máš tam i aktuální letáky takže žádný zahlcování papírem nebo hledání na x stránkách-

janawei
17. dub 2017

Prací prášky nakupuji nejčastěji v Makru. Čisticí prostředky taktéž, i když většinu si vyrábím sama. V eshopech nakupuji většinou kosmetiku, sodu, ... Nejradši na weleda.cz a branakdetem.cz. Když potřebuji něco málo z "konvenční drogerie", chodím do DM, nebo do Rossmannu pro jednorázovky pro prcka.

adelilinkaa
10. led 2025

Koukám, že to tady dost rychle utichlo. Ja uz drogerii leta primo v drogerii nekupuji, tam uz jsem nebyla ani nepamatuju (tam spise obcas na nejake sminky a to take moc nekupuju😅)
Uz si pouze objednavam abych se s tim netahala a nedavno jsem objevila super ceske, setrne a navic krasne vonave produkty, tak uz asi budu objednavat jen ty☺️

felis
10. led 2025

Ahoj, utichlo nooo 😃 tak to trochu rozproudime... jezdím jednou za čtvrt roku do Německa. Vyrobky jsou kvalitnější a trochu levnější. Privátní znacky jsou o dost levnější. Nebo z webu nemeckadrogerie.cz , pak super ceny kousek od nas na Melnice ma supermarket Eva (a mají tam snad vsechno), maji i eshop. Pak prima je drogerie pemi.cz . Z českých značek kosmetiky preferuji Nobilis Tilia a Bio Bione.

enoli
10. led 2025

@felis souhlas, jezdíme do Německa. Drogerii u nás v podstatě vůbec nakupujeme. A když náhodou a vidím rozdíl mezi cenami a kvalitou DM u nás a v Německu, "skripu zubama"...I když Německo teď také podrazilo, ale na CR to porad nema🤷‍♀️.

felis
10. led 2025

@enoli vid - úplný souhlas... me se Německo vyplatí, i když nejbližší Žitavu mám 120 km 😃 vždycky vyzvednu po cestě ségru na severu Čech (ta to ma 40km) a jedeme plenit 😆 dcera a segra si tam rady kupuji boty (v CCC levnější a větší výběr). A přesně: taky v ČR skripu zubama, ale někdy mi holt nic jiného nezbývá, kdyz je plánovaný shopping daleko. Aviváž z Německa lépe a déle voní v prádle, praci prášek lip vypere, vložky Allways dceři o 45% levnější, atd. Nebo Nutella: my jsme nutello-žrouti a tam vyjde o 40% levnější a I její chuť je prostě lepší. Nebo čokolády, bonbóny, sýry (kupujeme chedar a mozzarellu), masné produkty, ... anebo prostě jen obyčejný hajzlpapir. Když tam vychytas akci, tak se utiras do ctyrvrstveho toaletaku za hubičku... a mohly bysme pokračovat 😄

adelilinkaa
10. led 2025

@felis ahojky, to jsi to hezky rozproudila👌🏻😅 Melnik mam 80 km ale jezdime tam k zubari, takze do Evy taky obcas zavitame, ta je fajn nejen na drogerii ☺️
Jinak je pravda ze to nemecko je jinde no, ja objednavala malemu miminkovsky praci gel od Lenoru z Nemecka, nemela jsem tedy nikdy ten stejny z CR ale roka to kazdy ze ty ceny i lvalita jsou jinde. No a nutellu jsem taky mela moznost ochutnat, sileny rozdil!🫣😍
Jinak o čem jsem mluvila předtím byla eurona, jak mluvilš o těch avivážích, mají je krásně voňavé a také dlouho vydrží. Zkusila jsem to kvůli synovi že se mu objevil ekezem a tato drogerie je šetrná a bez plnidel, takže mě překvapilo, jak malé množství na celou pračku stačilo a i ts miminkovská vůně i když jemná tsk to doma hezky provoněla☺️

lennus
10. led 2025

@enoli Byla jsem v Německu na podzim - v Bavorsku u kamarádky a ty ceny mi přišly podobné, i když to byl obří obchod a sortiment mnohem větší. Dřív to levnější bylo, teď už mi nepřijde nebo ne o tolik.

Docela dobrý sortiment mají na eshopu i lékárny - Dr Max, Benu, Lekarna.

enoli
11. led 2025

@lennus na konci jsem psala - podrazili, ale ne o tolik. Např. před Vánoci jsem kupovala gel a práci prášek Ariel, vždy 100 dávek. Bylo to v akci za 16 euro. Tady za tu cenu v akci seženeš max. 60 pracích dávek. Schválně jsem se pak koukala.

felis
11. led 2025

@enoli souhlasím... zrovna na pracím prášku jsem to taky porovnávala 😃 nebo balení sýra či uzeneho lososa je taky fajn na srovnání. V BRD seženu obojí sice za stejnou cenu, ale na gramy je to o 50-100 vic a kvalita samozřejmě jinde. Nebo čaje Teekanee a marmelády Schwartau...