Monitor dechu Nanny, dělá plané poplachy?
20. srp 2015
Dobrý den ženy, mám 21 denní holčičku a už jsem dvakrát musela zasahovat při poplachu u monitoru dechu, začal pískat že miminko nedýchá, s malou jsem zatřásla a hned otevřela očka, myslíte že to dělá plané poplachy? Monitor byl přesně pod ní, takže se nemohlo stát že by byl špatně nastavený pod miminkem... co si o tom myslíte? Někde jsem četla že se miminka kolikrát zapomenou nadechnout... nevím si rady, mám strach jít jen se psem ven..
Předchozí
Strana
z2
My máme taky psa a taky musím venčit. Jsem hodně úzkostlivá, a proto jsem to vyřešila videochůvičkou http://www.babymoov.cz/produkty/bezpeci/11. Je to fakt dobrá investice, jsem teď v pohodě, když jdu ven, mrňouse nemusím tahat pokaždé s sebou za každého počasí. Jsem klidnější a nejsem tak omezená v pohybu.
Předchozí
Strana
z2

Nám se to takhle na začátku též stalo dvakrát a jak píšeš, když jsem k ní rychle přiběhla, normálně otevřela oči. Já nevím, těžko říci, jestli je to planý poplach nebo tam vznikla delší odmlka v dýchání. Každopádně jsem tak ráda, že ho máme a od té doby se to už nestalo.
Když byla takhle malá, tak jsem jí v žádném případě nenechávala v bytě samotnou, upřímně by mě ani nenapadlo jít se psem ven a ani pro poštu jsem si dolů nedošla. A ani teď bych jí na delší dobu samotnou nenechala, jinak funguji s chůvičkou. Pokud má dobrý dosah, můžeš i na chvíli s pejskem v blízkém okolí.