icon

Monitor dechu Nanny, dělá plané poplachy?

deee23
20. srp 2015

Dobrý den ženy, mám 21 denní holčičku a už jsem dvakrát musela zasahovat při poplachu u monitoru dechu, začal pískat že miminko nedýchá, s malou jsem zatřásla a hned otevřela očka, myslíte že to dělá plané poplachy? Monitor byl přesně pod ní, takže se nemohlo stát že by byl špatně nastavený pod miminkem... co si o tom myslíte? Někde jsem četla že se miminka kolikrát zapomenou nadechnout... nevím si rady, mám strach jít jen se psem ven..

Strana
z2
keeshka
21. srp 2015

Nám se to takhle na začátku též stalo dvakrát a jak píšeš, když jsem k ní rychle přiběhla, normálně otevřela oči. Já nevím, těžko říci, jestli je to planý poplach nebo tam vznikla delší odmlka v dýchání. Každopádně jsem tak ráda, že ho máme a od té doby se to už nestalo.
Když byla takhle malá, tak jsem jí v žádném případě nenechávala v bytě samotnou, upřímně by mě ani nenapadlo jít se psem ven a ani pro poštu jsem si dolů nedošla. A ani teď bych jí na delší dobu samotnou nenechala, jinak funguji s chůvičkou. Pokud má dobrý dosah, můžeš i na chvíli s pejskem v blízkém okolí.

girafka
21. srp 2015

@deee23 nevim,proc bys mela.byt spatna..nase mamky nemely.zadny chuvicky a zijem vsechny..Ted chuvicky existujou a ja jsem za to vdecna,jsem klidnejsi a venku se muzu venovat starsimu synkovi a nemam strach

nikita_z_prahy
25. srp 2015

My máme taky psa a taky musím venčit. Jsem hodně úzkostlivá, a proto jsem to vyřešila videochůvičkou http://www.babymoov.cz/produkty/bezpeci/11. Je to fakt dobrá investice, jsem teď v pohodě, když jdu ven, mrňouse nemusím tahat pokaždé s sebou za každého počasí. Jsem klidnější a nejsem tak omezená v pohybu.

Strana
z2