Přechod z Pampers premium na které? Doporučíte?

kaja2016
24. led 2017

Male je 9. mesicu. Uz me to prijde docela drahe, ale kdyz jsem videla jine plinky, tak me prijdou o hodne mene kvalitni. I ty druhe pampersky, ty levnejsi. Prechazel jste nekdo v podobnem mesici na jine pleny, ktere byli podobne kvalitni? Doporucite? Predem moc diky,

saphena28
24. led 2017

Já mám dobrou zkušenost s plenkami babylove z DM 👍

florenciak
24. led 2017

Používám Bella Happy.

puresin
24. led 2017

Pampers Active baby mozna vypadaji horsi, ale urcite nejsou. Nejsou sice tak jemnoucke, ale jinak uplne srovnatelne s Premium Care. Ja na ne prechazela vzdycky v cca pul roce ditete a absolutne spokojena. 🙂

35_a_budu_mamka
24. led 2017

Bella Happy = jsou srovnatelne s Pampers premium a levnejsi😉

bubinko1506
24. led 2017

moji maju 3,5 mesiaca a presli sme z pampers premium care na pampers active baby. su porovnatelne, aj ked sa mi zda, ze su trosku mensie.

muhehehe
24. led 2017

Bella Happy v pohodě, ale na našem zadku trošku náchylnější k nehodám (okolo nožek)- ale to se musí zkusit, jak konkrétnímu mimču sedí. Někdo tu zmiňoval Babylove- tam v dTestu vyšlo, že mají poměrně hodně nežádoucích látek - aromatické uhlovodíky... ani se nedivím, cítit jsou fakt fest; ale nad normou nejsou, jen mají těchto látek víc než jiné plenky... třeba v těch Bella Happy není takového nic, z toho důvodu jsem je dávala velmi dlouho. Ale že měla dcera u nožiček trochu ,,chycené" body se stávalo častěji než s jinýma. Nakonec jsme skončili u plenek Toujours z Lídlu.... fakt perfektní, tenké, skvěle sedí... z Alberta jsou podobné. oboje jdou koupit za dobrou cenu když je akce (189,- za 50 plenek), na ty Bella Happy moc často akce nejsou, ale taky občas, třeba v rossmannu.

zuzaaanka
24. led 2017

Toujours z Lidlu, nedam na ne dopustit a malej taky ne 🙂

kaja2016
autor
24. led 2017

Diky, tak ja to ukousim, co pisete🙂 Moc dekuju za reakce vsem.

evjun
24. led 2017

Urcite polske Dada plenky 🙂 prijdou mi dost podobne jako pampers premium care,jsou mekkoucke a nepropusti ani velkou naloz 🙂 ty zelene pampers katastrofa,smrdi a nekolikrat nam protekly.

market1512
24. led 2017

Ahojky, za mě také jedině DADA. A nejsou polské, jsou to české plenky vyráběné v Trutnově ve stejné fabrice jako Pampers, jen se vyrábí pro polský trh. Jsou zcela totožné jako Pampers zelené pouze za poloviční cenu 🙂 Používám u obou dětí a neměnila bych. Už nikdy v životě Albert šmouly, Tesco či Lidl! Ale každý má jiné zkušenosti, takže respektuji maminky, které tyto pleny používají.

clementina
24. led 2017

Bella happy nebo Dada. Oboje skvělý. Bella happy o fous lepší, neprotekly nám nikdy za žádných okolností, Dada při extrémní náloži protekly.

kaja2016
autor
24. led 2017

@muhehehe Koukam na to hodnoceni Dtestu, vidis to me ani nenapadlo se tam podivat. Diky za tip.

muhehehe
24. led 2017

@market1512 no vidíš, a my jsme zrovna v tom Lídlu skončili po vyzkoušení kdečeho a jsem nadšená 🙂 Každý zadek je holt jiný 🙂) A jinak k těm polským plenkám... zrovna ty Bella Happy myslím polské jsou, a supr.. té předpojatosti vůči polským věcem až tak úplně nerozumím... tak buď je ten výrobek prostě objektivně dobrý, nebo není... pokud dobrý je, nechápu proč bych si ho měla ošklivit jen proto, že je polský.. což už není na tebe, to je takové obecné konstatování 🙂

78marcela
24. led 2017

Ja mela bilych pampers asi jen 3-4 baliky. Jsou dobre, ale kdyz jsem si spocitala spotrebu cca do dvou let ditete, zkusila jsem jine, levnejsi. Zkousela jsem sovickove tesco, šmoulí z Albertu,i ty jejich basic, babylove z DM, Babydream z Rossmanna, pampers zelené i oranzove...
Za mě jsou super Dada, pak Toujours z Lidlu a ted jsem zkousela huggies, byly v akci a parada.
Nejhorsi jsou pro nas z DM a Basic z Alberta.

market1512
24. led 2017

@muhehehe já vůbec ale nepsala nic o tom, že něco polského je špatné 🙂 Já jen objasňovala, že DADA jsou české plenky určeny pro polský trh, protože evjun psala, že jsou to "polské DADA" a právě že některé maminky by tato spojitost mohla velmi rychle odradit 🙂

verunelka
24. led 2017

Já mela asi 10 balíku pampers premium a pak jedině Dada, ted byli v akci za 120 Kč 50 ks , vel 4

market1512
24. led 2017

@verunelka ty jo za 120,- a kde je kupuješ mohu-li se zeptat? Přímo v Polsku?

verunelka
24. led 2017

http://www.biedronka.pl/pl

Kamarádka byla a sehnala. ..jinak tady jsou vzdy akční letáky, jsou pouze v tomhle obchode....

kaja2016
autor
25. led 2017

@verunelka a vyjde to vyhodne i kdyz teda platis s Eurech a prevadis penize?

muhehehe
25. led 2017

@market1512 vždyť já vím co jsi psala- viz moje poslední věta ;) nechtělo se mi vkládat dva příspěvky (jeden na téma "potřeby našeho zadku", druhý "polské plenky"), myslela jsem, že je zřejmé, co je adresné a co už ne ;)

evjun
25. led 2017

@market1512 Ano, jsou vyráběné u nás, to je pravda. Prodávají se v Polsku. Ale nesouhlasím, že jsou totožné jako zelené Pampers, ty mi přijdou mnohem horší a maminky, se kterými se stýkám mají stejný názor.

evjun
25. led 2017

@kaja2016
Já platím kartou, zlotý vychází kolem 6,40 Kč, takže teď byl balík asi za těch 120 Kč(19 zlotých). Ještě trochu levněji vycházejí xxl balíky, které někdy bývají.

kaja2016
autor
28. led 2017

@saphena28
@evjun
@muhehehe
@verunelka
@market1512
@78marcela
@clementina
@zuzaaanka
@bubinko1506
@35_a_budu_mamka
@puresin
@florenciak Holky, dekuju vsem za reakci. Jeste bych se chtela zeptat na jednu. Chtela jsem koupit prez net Dada, ale dosly me plinky, tak jsem narychlo koupila Huggies (maji je ted v DM) a ditko se mi oprudilo cca po dni a noci noseni. Ja vlastne od narozeni nepouzivam vubec zadny krem na opruzeniny, na tech pamperskach premium to nebylo potreba. Vy pouzivate nejake mazani, nebo to jde take bez?

popelucha
28. led 2017

@evjun
@kaja2016
a ted byl po dvakrat i pri placeni kurz 6,26,- segre jsme tak vezli 15 baliku vel. 4 - balik vysel na 190,-. Ja v listopadu chytla akci, kdy jsem si brala dvojky a vysel balik na 157,- ;) pojedeme take snad jen na nich.

Jen upresnim, vyrabi je Ontex Turnov, ne Trutnov ;)

kituska20
28. led 2017

Sovičky z tesca

barumat
28. led 2017

Dada jsem nezkoušela, ale slyšela jsem jen a jen chválu. Jinak si hodně chválily maminky babylove z DM (já z nich tedy nadšená nebyla), toujours z Lidlu (ty kupuju nejraději, krásně sedí), šmoulí z Alberta (narozdíl od kamarádky s nimi nemám špatnou zkušenost, občas je kupuju, ale trošku mě rozčiluje, že jsou ti šmoulové po celé plínce, jsem detailista a rozčiluje mě, že nemám kontrolu, že je plenka zalepená z obou stran stejně 😀 ) a tesco se sovičkou (nezkoušela jsem). Já osobně začala plenky střídat tak nějak když byly malé tři měsíce, a nějak jsem se s tím nepárala, zkusím a uvidíme. Měla i zelené pampers (za mě dobré, mnohem tenčí než bílé a ne tak na omak "bavlněné", ale na léto mi přišly tak nějak pocitově lepší) i oranžové, které mi nepřišly tak katastrofální, jak mnohé maminky hlásají. Ale jsou fakt hoooodně navoněné. Takže za nás určitě toujours (lidl), zelené pampers anebo šmoulí z Alberta, podle toho, kam nás zrovna vítr zavane. Ještě dodám, že z těch zmíněných, co doporučuju, mi toujours přijdou největší, při stejné velikosti.

puresin
28. led 2017

@kaja2016 Ja mam za to, ze mazani je treba vzdycky, ucili nas to tehdy v predporod. kurzu i pokazde v porodnici - ocistit, namazat, plinka. 🙂 Kazdopadne pri opruzeni mazanim chybu neudelas, pouzila bych neco 'tuzsiho', treba Sudokrem, zustava lip na kuzi a chrani ji, treba Bepanthen je jakoby tekutejsi.
Mne se deti opruzovaly, kdyz jsem snedla nejakou kravinu, naposledy treba sweet chilli omacku. 😀

barumat
28. led 2017

@kaja2016 Taky mažu a budu mazat, dokud bude prdka v plínce. Pokud už mimčo opruzené je, doporučuju taky sudocrem. My jinak mažeme krémem od nivey a spokojenost.

jipe
28. led 2017

zelené pampers nebo Toujours z Lidlu, sovy z tesca jsou taky dobré, ale na noc už se na ně nedá tolik spolehnout. Ještě mám ráda wickies z kauflandu, jsou sice trochu silnější, ale nejsou navoněné a na dotek suché, bohužel máme kaufland z ruky. Za ě albert šmoulové hrůza, smrděly děsně a na dotek velmi rychle mokré a i ty dada mi ted přišly hrozně mokré na dotek a to je neměl nijak extra načurané, v noci taky na ně nebyl 100 % spoleh

kaja2016
autor
28. led 2017

@puresin @barumat No ja se spis na to ptala proto, ze kdyz na tech pamperskach mazani nepotrebuje a na jinych plinkach ano, tak bych spis zustala u tech pampersek a nemazala dal.... Ja si myslim, ze to mazani se dela prave jako prevence proti podrazdeni a nasledne te opruzenince, ze jiny duvod to nema.....Jinak ja nekojim od narozeni, jidlem to nebude a k piti davam porad to stejne, nic jsem nezmenila - opruzeny mela predek, je ji 9 mesicu a tohle se stalo poprve od narozeni, musi to byt tou plinkou...