icon

V kolika měsících nakupujete pro miminko výbavičku?

katolinka
4. dub 2018

Maminky v kolika měsíců nakupujete, věcicky a tak podobně a kočárek když se má narodit miminko

Strana
z2
mku
5. dub 2018

Ja jsem po 20.tt kdyz mi prestalo byt zle prosla veci po dceri a postupne jsem nakupovala kde jsem potkala co hezkeho atd... kocarek, postylkz, autosedacku jsme nakupovali kolem 30tt, hrozil mi predcasny porod tak abysme to vubec stihli 🙂

mi83
5. dub 2018

Průběžně od 12. tt 🙂 To jen pár věcí pro radost... Nejvíc po 20. tt 🙂

kepu
Autor odpověď smazal
danvitka
17. dub 2018

My se nemůžeme dočkat takže už cca od 7týdne 😂😂😂 ale samozřejmě vždycky ťukám na dřevo!!! ťuk ťuk
a po screeningu jsem to rozjela ve velkém, já vím že už pak nebude čas, manžel bude jezdit do večera do práce tak abych pak věci netahala sama...

kepu
17. dub 2018

@danvitka ja dikybohu zacala az po prvnim screeningu .....a dikybohu proto ze jsem byla presvedcena ze cekame holku a nakonec cekame Honzika 🤗

danvitka
17. dub 2018

@kepu já zatím kupuji neutrální, ale ve snech zamnou chodí holčička 😇 tak uvidíme jak zdatná jsem věštkyně 😂

kepu
17. dub 2018

@danvitka mam to vyhodu ze jsem celkem ujeta na sedou barvu takze kocar bude seda s cernou nebo bilou ...postylku chci taky do seda a to obleceni je taky tak nejak neutralni nelibi se mi oblikat miminko jen do ruzove nebo modre .... a ze screeningu nevite pohlavi ?

danvitka
17. dub 2018

@kepu já zatím jedu bílou s béžovou, vypadá to u nás pomalu jak na sahaře jak je vše béžové 😂 no bohužel nevíme, tento týden (20tt) jdu ještě na větší ultrazvuk tak uvidíme, ale doktorce se do toho vůbec nechce...😒

kepu
17. dub 2018

@danvitka tak drzim palecky at se dozvite 😊

knoflikarka
17. dub 2018

@kepu Jé, to je super, já taky miluju šedou na miminkách! A jestli se dozvíme, že to bude holka, musím to udržet co nejdýl v tajnosti před budoucí babičkou, jinak se utopíme v růžové 😅 kterou jsem nikdy moc nemusela.

kepu
17. dub 2018

@knoflikarka musis babicce ukazat ze je neco hezci nez ta ruzova ... 😂 Ale zase kombinace sede a ruzove ... 😍

stazinka2018
17. dub 2018

Já jsem si kočárek a pár stylových oblečků koupila ještě před otěhotněním, vyskytla se příležitot koupit super kočárek velmi výhodně. Docela dost pěkných oblečků jsem koupila na začátku těhotenství, protože byly slevy. Shánět takové věci na poslední chvíli za plnou cenu bych nechtěla. Mám dost času si vybrat nejvhodnější věci a počkat si na nějakou akci. Takže mám značkovou a stylovou výbavu za poloviční peníze a to se vyplatí 🙂 A nějaké pověry mě vůbec nezajímají.

knoflikarka
17. dub 2018

@kepu jo, v kombinaci mi to nevadí, ale rozhodně ne růžovou od hlavy k patě 😅

marcelapaskova
30. dub 2018

V podstatě jsem se začala hned rozhlížet a třeba důležité a drahé věci zařadila má seznam přání k narozeninám a Vánocům. Já se třeba už tehdá na zahraničních serverech (ne že bych českým nevěřila, ale 'vic hlav víc ví') informovala o monitorech a chůvičkach. A Snuza akorát přiváděla na trh nový model klipového monitoru dechu. Tak jsem si v podstatě na to našetřila z darů k narozeninám a Vánocům. Máme model Pico. Uvažovali jsme i o Hero. Kupuji nejčastěji na babiez.cz, tam mají občas skvělé akce. Ale opravdu nakupovat jsem začala okolo 5. Mesice. Do té doby jsem se hlavně informovala a hledala správný pohled na věc. Nakoupila jsem oblečení na prvního půl roku. To byl dobrý tah, protože do té doby už sama víš co potřebuješ a co ne. Například nikdy jsem nekoupila hračku. (Těch dostaneš mraky). (I když možná kecám, možná jsem jednu koupila 😂). Gratuluji!!!

linee
30. dub 2018

Ja koupila po 1.utz za odmenu drobnost a pak jsem se "rozjela" postupne po 2.screeningu a udelala jsem dobre - i vcetne prani a vseho jsem se snazila mit vsechno hotove uz do nastupu na materskou - pak jsem byla uplne vyrizena a nemela jsem vubec silu na nic. U druheho jsem tridila po prvnim kolem 6.mesice a byla jsem za to opet rada, protoze posledni dva mesice bych to uz fyzicky nedala.

cabadajovimah
30. dub 2018

PO 24 tt kdy je nějaké možnost přežití při předčasném porodu.Jsem racionální typ...prostě mi to dřív příšlo riskantní. A dávat do krabice věci, které nikdo neužil jsem zažila u kamarádky a to mě vyléčilo úplně...

moodie
30. dub 2018

Já začala až někdy v 7. měsíci pokud si dobře pamatuji :D

Strana
z2