icon

Zavinovačka s výztuží nebo bez?

hannika08
27. únor 2016

S výstuží nebo bez

dundee88
27. únor 2016

nám se osvědčila péřová zavinovačka.. synovi v ní bylo teplo a dobře se mu v ní spalo 🙂

misisule
27. únor 2016

My jsme měli obě, pro mě to bylo jedno, ale pokud si mimčo chovalo nějaké dítě z rodiny, vždy jsem ho dala do zavinovačky s výztuží, drželo se jim lépe a já jsem nemusela mít strach, že budou špatně držet hlavičku, držela ji spolehlivě výztuž. Jinak výztuž jde snadno vyjmout a máte obyč zavinku bez ní, tak za mě klidně pořiďte s výztuží. Jinak ještě více jsem měla v oblibě klasické zavinovačky narozdíl od těch rychlozavinovaček, mimčo do ní lépe zabalíte a vydrží déle, protože je větší. 🙂

krtikkrtovaty
Autor odpověď smazal
sebestol
30. říj 2019
Uživatel sebestol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sebestol.

Já koupila MAXI dráčka od Evy Kiedroňové a jsem velmi spokojená. Takže za mě bez výstuže.

zelenaesmolda
30. říj 2019

@hannika08
urcite s

sebestol
31. říj 2019
Uživatel sebestol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sebestol.

zelenaesmolda můžu se zeptat v čem se vám osvědčila více?