icon

Crosscafe- manager. Máte někdo zkušenost s touto pozicí?

cimroska
8. říj 2019

Ahoj holky, děláte/dělaly jste někdo v Crosscafe managera? Potřebuji někoho, kdo mi rekne zkušenosti s touto pozici. 🙂

makronka222
8. říj 2019

Manager = typka co cumi jakoze do lejster a kdyz personal ma fofr a je potreba s necim pomoci, tak manager radeji zdrhne z dohledu, aby nahodou nemusel neco delat. Tohle si chtela slyset?:D

vitezove
8. říj 2019

@cimroska manažer v Crossu je stejný jako jinde. Prostě vedeš lidi, děláš reporty, řešíš tržby, prodeje, nákupy a tak vůbec celé to fungování prodejny. Na tyhle pozice vždy chtějí někoho, kdo už s tímto má zkušenosti. To vedení prodejen je stejné. Jsou tam jen drobné rozdíly, podle zaměstnavatele a sortimentu.

sudylichozrout
8. říj 2019

@makronka222 Libi se mi, jak si "delny lid" predstavuje praci manazera. Makronko, nekdy mas prispevky fakt trefne, ale tady jsi mirila hodne mimo.

pavlina212
9. říj 2019

Nejvetsi cast prace jsou objednavky. Musis se vejit do limitu podle trzeb a zajistit, aby nic nedoslo, popripade sehnat z jine kavarny. Chce to trochu cviku a zkusenosti, ale da se to. Pak resis smeny a lidi, a dodrzovani postupu, kvalitu a cistotu. V dnesni dobe pro takhle nizke nezamestnanosti byva problem s personalem. Na tyhle pozice se ted tezko hledaji lide, na ktere je alespon trochu spolehnuti, je tam velka fluktuace. Investujes do nich hodne casu a energie na zauceni a casto zbytecne. Pokud ma kavarna dobre fungovat a mit spokojene zakazniky, rozhodne ta pozice neni zadna zasivarna.

cimroska
autor
9. říj 2019

@makronka222 😀spis, jestli stojí za to, odejit z jiné prace, kvůli této. 🙂

cimroska
autor
9. říj 2019

@pavlina212 děkuji, zjišťuji fakta kamarádce, protože chce skončit ve své praci, kvůli této, ale já si myslim, ze to není moc dobře. Slysela jsem dost špatne zkušenosti, ze je to o nervy, za malo peněz.

cimroska
autor
9. říj 2019

@vitezove a mohu se zeptat, tys tam delala?🙂

pavlina212
9. říj 2019

O nervy to muze byt. Taky zalezi, o kterou kavarnu jde, treba Doubravka, ZCU, mozna Jungmanka jsou klidnejsi, zas je tam asi min penez.

cimroska
autor
9. říj 2019

@pavlina212 dobře, děkuji za názor 🙂