Děti a práce na hpp. Jak jste to zvládly?
Ahoj.
Je to skor otázka na maminy z deťmi.
Snažíme sa z priatelom o miminko. Pracujem v Česku a máme pár mamín, čo robia len ranné, aby stíhali po deti do školky. Viem, že je to ešte skoro, ale došlo mi, že keď by sme mali dieťa a ja sa vrátila do práce tak ma na rannú určite šéf nedá. Máme tam už plno, plus mám kolegyňu ktorá by tiež potrebovala rannú kvoly deťom a už to proste nejde. Ja tu rodinu nemám, priatel pracuje niekedy do 16tej a niekedy aj dlhšie. Jeho rodina je tiež mimo mesto a z jeho mamou nemám zrovna dobrý vzťah. Viem že je skoro riešiť niečo také, ale nechcem potom robiť paniku, že neviem čo s tým. Nechcem aby to dopadlo ako u kamošky, čo si nenašla po materskej prácu takže je snimi doma, pracuje len jej manžel a musia počítať každú korunu.
Máte nejaké typy ako ste to zvladli, nech sa trochu ukludním? Ja si pamatám, že po mňa chodil oco až o 17tej do školky, no už to tak asi nefunguje. 🙂
@bubinko1506
A kolko rokov maju deti?
U nas praci deti doma nikto nema,vynimkou bola iba prva vlna,vtedy sa to tolerovalo a vznikali inak velmi vtipne situacie....
Napr.ked sa kolega hlasil do nasho interneho systemu so zapnutym mikrofonom v case,ked bola uz bola v plnom prude vazna debata kolegov a sefa o znizeni rozpoctu,vedla neho dve decka a zrazu len pocujeme:Ociii,mne je nejak blbo,asi budem vracat."
Sef je srandista,tak zabil ze:"No tak to utekaj,nech tatinovi nezaspinis klavesnicu".
Videli sme tiez vsetky deti,psov,macky a hudobne nastroje....
Ako ku kave v pohode,ale dost to rusi,ked potrebujes riesis nieco vazne a urguje to.

@17mia17
Ty si vystudovana vseobecna sestra?
Ak ta tato praca bavila a mas cit pre pracu s chorymi ludmi,tak je naozaj skoda,ze si nedostala prilezitost nadobudnut prax.
Sestra po 3 az 5 rokoch bez prace,straca moznost vykonavat toto povolanie,ak sa to nezmenilo,tzk sa chodi pred nejaku komisiu na preskusanie....
A praca v obchode ta bavi?