Jít na večerní setkání s kolegy: Co byste dělali?
Jdu si pro radu. V práci mám novou pozici, u které mě podporoval manžel. Je to uz manažerská pozice. Jednou za měsíc se od nás tito "vyšší" lidé scházejí večer v baru. Nyní prizvali i mě. Když jsem to řekla manželovi, vylitl jak čertík z krabičky, že od teď se budu tahat o nocích po barech s chlapama. Jsem mimomestka, tak jsem chtěla přespat u rodičů, abych nemusela na otočku domů a taky abych si mohla dát s nimi drink. Těm chlapům je všem 60+.sly byste nebo ne? Ke své práci je potřebuji, podotýkám.
@marimanta uf to bolelo a bolí, že.. Tohle je to, co mě brzdí.
Hele, při doplnění kontextu s umírajícím tátou, jako sorry, tím stokrát spíš! Čas s tátou je omezený, krátí se a tohle je skvělý důvod, proč vidět tátu častěji! Uf, já fakt občas nechápu, kde takové imbecily berete, mám pocit, že muži, kterými jsem obklopená, fungují doma jako rovnocenní parťáci. Já tenhle týden měla tři čtyřiadvacítky, tři noci byl manžel odpoledne a v noci sám s dcerou a rozhodně to nebere jako nějakou újmj. Holt mám takovou práci. Bere jako fakt i to, že následující den po službě jsem nepoužitelná. Včera mi kolega vyprávěl, jak přes službou byl sám oběma dětma (2 pod 2 roky), protože jeho žena šla na rozlučku s kolegyní z práce. Třetí, co s námi sloužil krátkou službu, přišel jen proto, že přijela tchýně a chtěl se trochu ulejt, kdyby nepřijela, byl by doma, protože přece v tom manželku nenechá. A má kvůli tomu, aby jeho žena mohla chodit do práce, zkrácený úvazek. To jsou opravdičtí muži, ne tihle idioti, co mají ženu za služku a majetek!
Bolelo a bolí. A i když se to nedá vysvětlit slovy, tak i za tuhle cenu mi je lépe. Mnohem lépe. Pořád věřím, že i se synem se to zase jedou zlepší.
tak mu prostě mu řekni, že to jednou za měsíc bude takhle, že bys byla ráda aby se ten den postaral o děti a ráno je i vypravil do skolky/školy.. brala jsem, že pokud je to na skleničku a večer, že to bude spíš pátek než v tydnu
Doporučovala bych začít se chystat na odchod od manžela. Půjde to od desíti k pěti, pro děti je žití v takovém svazku jednak peklo a jednak děsivý příklad pro jejich budoucnost. Je úplně běžný, že chlap vyjde vstříc a postará se, aby sis mohla taky odfouknout. Návštěvy tatínka vůbec nekomentuju, i když jsem to taky zažila. Prchej dokud je čas.
Brr, jen to čtu je mi úplně zle... Klasický vesničky buran a ještě žárlivec a manipulátor. Nikdy to nebude lepší. Ted mu ustoupis příště si najde něco jiného.
Teda AUTORKO, obdivuji že jsi s takovým (promiň mi to) volem tak dlouho 🙈 já si s jedním takovým udělala dítě (prostě jsem si nedala pozor) a projevil s ehned jak viděl II čárky na testu, byli jsme spolu 4 měsíce, když jsem zjistila že jsem v tom. A když mi umřel otec, tak mi řekl, že nemůžu měsíc truchlit (byla jsem ve 4. Měsíci těhotenství, když otec zemřel), tobuz jsem věděla, že s ním nebudu, naštěstí jsem mohla zůstat doma, mamce jsem pomáhala s tátou, asi rok jsem se snažila s jim nějak vycházet, ale jak nebylo po jeho bylo zle, když jsem chtěla něco já, byla jsem upnutá na dítě a na mámu, po tom roce letěl. O syna se nezajímá, alimenty posílá a můj otec byl nebyl taky svatý, máma si s ním hodně vytrpěla. Takže máš můj obdiv, já bych takového už poslala někam, ale chápu, že oproti mě situaci máš větší děti než jsem měla já, není to jednoduché. Držím palce, ať začneš dělat i to co chceš ty a on to buď zkousne a nebo ať si trhne. 🌸
@tehulinka91 dekuju za Tvou zkušenost. Jsi dobrá, že jsi měla koule na to odejít. On má samozřejmě i dobré stránky, není to jen vůl zakazující.
Z dětí byl nadšený, v šestinedělí k nim vstával, převaloval, dával mi je k prsu. Pak začal dělat práci, kde má noční,je nevyspaly a šlo to hodně z kopce.
Ono se hodně chlapi dokážou přetvařovat dlouho, ty jsi jistě byla také unavená a nevyspaná a určitě jsi se tak jako on nechovala. Ale pokud má i hodně pozitivních stran tak i s jim promluv, on taky jezdí a ty nic neříkáš, tak proč ty bys nemohla, atd... držím palce 🫶🏻🌸
Tak jak to dopadlo? Jedeš?
To budeš každý měsíc po "drinku" spát u rodičů? A prace 2 hodiny cesty je teda drsný...To máš 4 hodiny na cestě, každý den?
@tehulinka91 děkuji moc. Poslední dobou se s ním právě moc mluvit nedá, hned se automaticky uráží
@fire85 nevím, řešila jsem zatím první drink. A no, odjíždím denně, je to mazec. Občas mám naštěstí ho.
@kamino je to až za 14 dní, ale jo, půjdu. Přesunuli jsme oficiální schůzku na ten drink teď, takže je to porada na drinku.
Nemůže mít nějakou krizi věku? Od kamarádky partner je v krizi co se vrátila do práce, už to trvá půl roku.
@fire85 nikdy jsi nebyla na dvou a vícedenní dovolené mimo domov?
Tak jsem si to celý přečetla a to je teda mazec. Nejen ten pohled toho tvého muže ale i názory některých žen v diskuzi. Já třeba zatím každé léto trávím s dětmi v Česku u mých rodičů. Jsem tam opravdu celé ty letní prázdniny. Plus mínus to vždycky vychází těch 6 až 8 týdnů. Jako jo sama uznávám že je to docela dlouhá doba bez přítele mu je taky smutno mě taky, ale naprosto to chápe w v životě by si nedovolil říct něco proti natož mi to zakázat. Chápe že prarodiče chcou vidět vnoučata o které mají na rozdíl od spousty dnešních prarodičů opravdu zájem a já si užiju taky trošku volna a svých kamarádů. Protože když jsem tady doma tak bohužel žádnou možnost hlídání nemáme. Navic se děti taky trošku procvičí v češtině že. To by toho tvého asi klepla pepka. 😀
@me_druhe_ja nene, to mu krivdime.leto trávíme také více méně bez něj, na dovolené, u rodičů. Kdekoliv a on nemá problém. Jde mu to to, že jdu sama, bez dětí, žárlí.
No, tak teď upřímně - má důvod k žárlivosti - když nemá problém jindy a jinde? Nebo maskuje své provinění? Problém může být I pitomost co se stala třeba když jste ještě spolu chodili.
@kolibricek36 Ona to asi primárně nebude úplně zarlivost, jako lenost, evidentně mu vadi, ze mu doma chybi sluzka k detem.

@chezzie Ja ale nechapu proc?? Otec je naprosto nesvepravny, takze kdyz se ma jeden vecer postarat o deti, je potreba vsechny prepravit k prarodicum, aby se starala babicka, ktera ma doma mimochodem manzela v paliativni peci?! To snad nemyslite vazne.