icon

Podnikání sama na sebe, vlastní eshop

luciilui
30. bře 2017

Ahoj holky, už dost dlouho si pohravam s myšlenkou zřídit si svůj vlastní eshop. Prostory bych měla, tvůrčího ducha taky, nějaké nápady taky... Byl by to můj tak trochu splněny sen, na vlastních nohách a pánem svého času i pracovních výsledků. Šla jste do toho některá? Podělte se o názory a zkušenosti. Můj zatím největší strašák je vystoupit z té své komfortní zóny a riskovat neúspěch. Co když daný produkt nenajde své zákazníky, co když to zdaleka nebude ani na uziveni? 🌞 Budu ráda za jakykoli pohled a vas nazor 😉

Strana
z3
gazezella
29. čer 2022
Uživatel gazezella je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od gazezella.

Ahoj, pokud rozjíždíte e-shop, tak si hlavně nechte poradit od zkušenějších. Já jsem si pořídila e-shop s přírodní kosmetikou. Začátky byly opravdu těžké. Na netu na těchto webových stránkách https://seowolf.cz/ , tak našla vše co chtěla a potřebovala vědět. Teď už skoro rok to jde podle mých představ a i bez problémů. Přeji překrásný den.

Odpověď

Strana
z3