icon

Jak správně upravit půdorys? Hledám rady a tipy.

jasminikk
19. črc 2024

Dobrý den, prosím o kontrolu nebo i návrhy a vaše poznámky. Myslíte,že je tento návrh v pořádku? Upravila jsem vchod na wc. Myslíte že je to lepší? Prosím poraďte, kde umístit tv aby nebyla v okně a kde by bylo dobré udělat v kuchyni spíž? Děkuji za váš čas.

Jak správně upravit půdorys? Hledám rady a tipy.
Strana
z2
michelle_01
19. črc 2024

Mě osobně by mi hrozně vadil přístup do pokojů z kuchyně. Z ložnice ani ne, taky chodíme přes obývák, ale nedokážu si představit ty pokoje. Mám uspáno v 19h a nechci syna budit televizí nebo rozhovorem. Žádná soukromá klidová část pro dítě mi přijde.

jasminikk
autor
19. črc 2024

@michelle_01 máte pravdu děkuji hledám dál

xxx3d
19. črc 2024

prosím tě, ten návrh máš jako nástřel, nebo tvar, resp. jeho rozměr je daný ale můžeš měnit vnitřní prostory?
mně se třeba na první dobrou líbí ty velké pokoje, malá chodba by mi v zásadě nevadila
ale pak si všimneš těch dveří a "mouchy" jsou na světě.

alubif
19. črc 2024

Upřímně, celé je to dost hrůza, mít vchod z obýváku do všech místností včetně záchodu a koupelny.... Chybí mi tam chodba. A na záchod chodit ze zádveří... Proboha, kdo vám dělá projet?

pilzzee
19. črc 2024

@20190418 Teda my mame vstupni dvere ven. Mame hodne male zadveri a hned za vstupem jsou dvere na WC, takze dvere otevreny dovnitr by se tam ani nevesly. A letos jsme bourali jeste dalsi dvere a taky se oteviraji ven.

a_netk_a
19. črc 2024

@jasminikk Nehledejte typový dům. Dělám ve stavebni firmě a každému klientovi tvoříme dům dle jeho priorit. Doporučuji spojit se s projektantem nebo se stavebni firmou. Poradí a pomohou.

hanka_12345
19. črc 2024

@a_netk_a m mame projekt na typový dům a upraveny dle nasich priorit a jme maximalne spokojeni. Clovek jak o tom moc neví jako laik tak se to tezko i dava dohromady, tady se odpichne kazdy

jasminikk
autor
19. črc 2024

@xxx3d nene není náš. Zatím vyhlížím co by se mi líbilo.

knuffel
20. črc 2024

Už na první dobrou vidím, že tam není žádný úložný prostor. Žádná spížka, v obýváku ani skříňka, pokoje malé. Jako byt asi ok, ale dům fakt ne.

zuzekk
20. črc 2024

Tenhle navrh není vůbec dobrý, většina výtek už padla, podívej se po něčem úplně jiném nebo ještě lépe - architekta, který projekt napasuje na váš pozemek. Tohle je hodně nouze, nic se tam ve finále nevejde - napr úložné prostory, dostatek prostoru v místě kde se žije, pidipredsin,… jestli jste omezení velikosti pozemku a potřebujete takto velký=maly obdélník, určitě dat pokoje do patra. Architekt vám pomůže najít duvtipna řešení i na malém prostoru, ale musí to fungovat. Což v tomhle návrhu bohužel nefunguje skoro nic (okna, dveře, absence komory/spize, zóny, okno od wc do veřejného prostoru,..)

Strana
z2