Kolíčky na prádlo, které nepraskají. Máte tip?
ahojte, poraďte mi, s jakými kolíčky máte nejlepší zkušenost, aby dlouho vydržely a nepraskaly. Každou chvíli mi nějaký praskne od sluníčka... máte zkušenost s dřevěnými? díky 🙂
Taky jsem řešila problém s kolíčky, zkoušela jsem koupit kolíčky snad všude. Snad pokaždé když někam jedeme tak si vezu na zkoušku domů kolíčky. Ale který mi ani jeeden zatím nepraskl, tak jsou kolíčky z Coopu (jednoty). Stojí tam 20ks asi 17 kaček.
Kolicky z dm jsou taky fajn, jen mam pocit, ze jsou drazsi
Za mě jedině dřevěné úplně ty obyč, tam se ti max uvolní ta kovová přezka a to se dá lehce nasadit.
Z Hornbachu
Mně se nejvíc osvědčily kolíčky z Ikea.
Nenechávej je venku, povětrnostními podmínkami prostě plast ztrácí kvalitu, i kdyby byl sebelepší. Dřevěné jsou top, ale jsou malé, já třeba věším tlusté ponožky po dvou a na to potřebuju plastové, které mají větší rozpětí. Holt je čas od času obměním, když je mám venku. Dokud byly doma, nepraskaly.
Taky mám dřevěný. Plastový mi praskly i úplně nový.
Zeleny z Ikey...zatim nepraskl ani jeden, mam je x let a jsou porad venku
Venku je nemám, vždy je sbírám a sušák skládám. Mám teď z Pepca a ty dlouho nevydrží.... koupím tedy dřevěné, píšete na ně dobré recenze a nebo až budou/budu mít cestu tak zkusím Ikeu nebo Lidl. Díky za tipy 🙂

Dřevěný mi zatím žádný nepraskl, jsem s nima spokojená. Ale pokud máte tendenci je nechávat venku na šňůře, tak jim to taky nedělá dobře (hlavně déšť, jsou pak ošklivé, zpuchřelé až tráchnivé).