icon

Kolíčky na prádlo, které nepraskají. Máte tip?

zirawka
11. zář 2020

ahojte, poraďte mi, s jakými kolíčky máte nejlepší zkušenost, aby dlouho vydržely a nepraskaly. Každou chvíli mi nějaký praskne od sluníčka... máte zkušenost s dřevěnými? díky 🙂

syslounek
11. zář 2020

Dřevěný mi zatím žádný nepraskl, jsem s nima spokojená. Ale pokud máte tendenci je nechávat venku na šňůře, tak jim to taky nedělá dobře (hlavně déšť, jsou pak ošklivé, zpuchřelé až tráchnivé).

e7
11. zář 2020

Já mám hodně dobrou zkušenost s kolíčkama z Lidlu. Byl to velký balík a vím, že nebyli ani drahý 😊 nepraskla mi ani jeden a pěkně drží 😊 jen je nemají pořád.. koupila jsem u nás v krámu nějaký šunky a hned při prvním věšení prádla mi jich asi 5 prasklo 🤦

lucifux
11. zář 2020

Taky jsem řešila problém s kolíčky, zkoušela jsem koupit kolíčky snad všude. Snad pokaždé když někam jedeme tak si vezu na zkoušku domů kolíčky. Ale který mi ani jeeden zatím nepraskl, tak jsou kolíčky z Coopu (jednoty). Stojí tam 20ks asi 17 kaček.

elesse
11. zář 2020

Kolicky z dm jsou taky fajn, jen mam pocit, ze jsou drazsi

leniczka23
11. zář 2020

Za mě jedině dřevěné úplně ty obyč, tam se ti max uvolní ta kovová přezka a to se dá lehce nasadit.

konidana
11. zář 2020

@zirawka Dřevěné jsou nejlepší, ale ty co vyrábí teď, to už je taky slabota. Nejlepší měla babička. Už jsem párkrát přebírala, co kdo vyhazoval staré krámy. Kvalitní dřevo a silné dráty pružin. Ne ty dnešní tenké smrkové sepnuté snad kancelářskou sponkou

konidana
11. zář 2020

@e7 Když ,máš ty kolíčky celoročně venku, tak to nevydrží žádný plast

revmelin
11. zář 2020

Z Hornbachu

e7
11. zář 2020

@konidana já je venku nemám 😊 já si je nosím domu

jaja01k
11. zář 2020

Mně se nejvíc osvědčily kolíčky z Ikea.

malenka3
11. zář 2020

Nenechávej je venku, povětrnostními podmínkami prostě plast ztrácí kvalitu, i kdyby byl sebelepší. Dřevěné jsou top, ale jsou malé, já třeba věším tlusté ponožky po dvou a na to potřebuju plastové, které mají větší rozpětí. Holt je čas od času obměním, když je mám venku. Dokud byly doma, nepraskaly.

aselluska
11. zář 2020

Taky mám dřevěný. Plastový mi praskly i úplně nový.

karla2015
11. zář 2020

Zeleny z Ikey...zatim nepraskl ani jeden, mam je x let a jsou porad venku

zirawka
autor
11. zář 2020

Venku je nemám, vždy je sbírám a sušák skládám. Mám teď z Pepca a ty dlouho nevydrží.... koupím tedy dřevěné, píšete na ně dobré recenze a nebo až budou/budu mít cestu tak zkusím Ikeu nebo Lidl. Díky za tipy 🙂